Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 798
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Балчик
Най-сетне се наканих да си направя сладка питка, много ми харесва, който обича сладко тесто със сирене, я препоръчвам. Сладка питка

# 466
Labrex,може ли рецептата за постия галет с ябълки?  bouquet

# 467
ani_d, благодаря! Твоето предложение с ягоди също е доста примамливо.
 Angellove, много съблазнителен сладкиш. На където погледна все сладкото си харесвам, що така newsm78?
Аз искам да съм у Лабрекс сега, на кафенце с красивия галет, като знам колко е вкусен. Но съм на кафенце в нас и само със снимката. С едни пеперуди по нейна рецепта за млечни бисквитки да се разпиша, бананово-ягодов шейк във фотосесия за милото и още по темата с ягодите - тарталети с шоколадов мус и задушени зеленчуци.

# 468
# 469
labrex, страхотен галет!   Heart Eyes И аз се нареждам на опашката за рецепта  Praynig   bouquet
angellove, зареди ме с много положителни емоции тази сутрин.   Nature Sunny  Всичко е толкова цветно и красиво, невероятни неща си приготвила. Тарт-а, котлетите...всичко е прекрасно.

Орехови тарталети

# 470

Labrex,може ли рецептата за постия галет с ябълки?  bouquet
labrex, страхотен галет!   Heart Eyes И аз се нареждам на опашката за рецепта  Praynig   bouquet

Момичета, ето рецептата:ВКУСЕН ПОСТЕН СЛАДКИШ, аз съм я обявила за гениална, тестото ми е вкусно, с всичко става, и сладко, и солено, бързо е и почти от нищо.  Grinning  Дано ви хареса!  bouquet

besyto, много съблазнителни тарталетки! Heart Eyes  bouquet
lst, чудесни снимки, не мога да си избера какво искам най-много?! Всичко е толкова изкусително, а млечните бисквитки не мога да ги позная, много са красиви! Heart Eyes  bouquet
Джемма, питката наистина звучи и изглежда много вкусно! Heart Eyes  bouquet

# 471
Labrex,вече съм го правила/сега като видях линка и се сетих/,само че беше със сладко.Ти си писала с ябълки и се заблудих,че е нещо друго.Наистина е превъзходен  Heart Eyes

# 472
# 473
много хубава питка    bouquet
Angellove-Мина, искам у вас!  Crossing Arms обещавам да си изяждам всичко и както и да го направиш този забайон, да не мрънкам никак си.     bouquet 
lst , чудни тарталетки  Peace ягоди, шоколад   Heart Eyes
Лабрекс, постния ти галет е от трайно заложените за правене и се сещам, когато го покажеш... после пак забравя  Confused много апетитно изглежда!   bouquet

тия два дни  у нас имаше:
топли сандвичи

разни на скарата

пържени яйца с пресен лук и шунка

Сметанови мъфини с малини

мини чийз кейк в микровълновата

# 474
Mariana86,
ти си просто невероятна .Питката е уникална не само на вид , а сигурна съм и на вкус.Може ли рецептата?

# 475
  • София
besyto   Може ли рецептата за тарталетите Praynig

# 476
  • София
Здравейте, направо залепнах за монитора - много вкусно и красиво е всичко, което сте приготвили.
megansg , verabel , пеп-4o , както винаги прекрасно меню
Цецето , тия пирожки са уникални
mimi0585, какви залитсти картофени кюфтета
Capt_Flint , чудни кошнички
labrex, направо му разби с тези коминчета - невероятни са
KaRoLa , много апетитни мъфини
Venetta , пак си сътворила страхотни изкушения
Tari Tasartir, направо съжалявам, че не съм била сред гостите
mama1+2 , честита ви годишнина, още дълги години да сте заедно и да се обичате
Angellove , голяма красота е ягодовият тарт, а и менюто ти е супер изискано
lst , прекрасни тарталети
у нас с последното кисело зеле - то вече за нищо не става:))
зелеви охлюви

една тава с пълнени чушки

шарено желе - купих плодов желатин от лидъл

панирано филе от бяла риба и огретен с картофи

# 477
besyto   Може ли рецептата за тарталетите Praynig

Ох, току що изядох последната и мога да кажа, че са невероятни. А са толкова лесни са приготвяне  Heart Eyes Рецептата я взех от един датски сайт, а ето я и нея:
Скрит текст:
160гр. разтопено масло
200гр. орехи
160гр. захар
2 с.л. тъмен ром
2 с.л брашно
3 яйца
100 грама тъмен шоколад

Орехите се смилат на трохи в блендера. В купа се смесват трохите орехи, разтопеното масло, захарта, рома, брашното и 3те жълтъка. Отделените белтъци се разбиват на сняг и се прибавят към ореховата смес. Получената смес изливаме в подходящ съд и печем на 225градуса - 20мин ( с вентилатор 200градуса)
Изпеченият и изстинал кейк се залива с разтопения на водна баня шоколад. За да се получи по-приятна глазура може да се сложи 1/2 от шоколада на водна баня и след като се разтопи да се отстрани от водната баня и да се прибави останалата половина.

# 478
  • София
 besyto  Hug ще ги пробвам Simple Smile

# 479
  • София
  Джемма, Мириана, разкошни питки! Не бих отказала и на Пеп-чо и Мадла, ако решат да ме почерпят!

За вечеря свински ребърца с картофки!

Общи условия

Активация на акаунт