Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 748
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
аууу този зИИИИИления чийзкейк е върха Wink

много свежа супер  Peace

аз се включвам със стара рецепта, но преобразена- реших да си оправя старите снимки на сайта и сега съм в проект Simple Smile

Салата боб мунго с домати

bouquet

# 586
Много марсиански стана, че сложих допълнително боя, но е страхотен  Heart Eyes А и толкова развълнувана бях, че забравих да му добавя шоколад отгоре  Blush
Mishoka,  dавам линк към рецептата, дано не ти е проблем, че е на английски  Peace
http://www.taste.com.au/recipes/28101/chocolate+mint+cheesecake

Tari Tasartir, както писах по-горе май прекалих със зелената боя  Whistling иначе една идея по-светло щеше да е по-добре май  Thinking
lux, много свежа салатка! Каква голяма разлика в снимките преди и сега. Браво!   bouquet
fio, прекрасни са ти сладките!
Снощи правих и пълнени бутчета, но ММ не удобри нещо пълнежа  Sad А на мен толкова много ми допаднаха, че си облизах чинията  Mr. Green  Heart Eyes Но той губи, за мен ще има и едно за довечера  Mr. Green
Мариновани пълнени бутчета

# 587
  • Бургас

Днес у нас две нещица от един пакет кори за баница

Крем пита

И пълнена баница "Сюзерена" Simple Smile

Приятна вечер и Наздраве на всички!

# 588
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте магьосници!
lux,много интересна и привлекателна салатка
besyto,страхотни бутчета,особено тоя пълнеж...
Capt_Flint, ей такава баница много уважавам-със сериозен пълнеж.А бе усетих аз аромата и по едно време-нали сме градски... newsm78
Той и тя, още от снимката се усеща вкуса на красивата ти пица!
Иланг И... , Обожавам ястия с коприва. Близнах си малко...
Аз пък се записвам с едно тутманиче с маслинки и сиренце.

направих и шайби от патладжан с домат и моцарела поръсени с босилек и чубрица на фурна,но не можах да ги снимам- изчезнаха.

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 22:58 от midkoo

# 589
Леле от кога не съм се включвала и колко имам да наваксвам  Laughing А вие как се вихрите само  Grinning
Беси и на мен ми грабна окото с този невероятен зелен чийзкейк. Жестоко изглежда   bouquet
Аз се отчитам с Пилешки рулца с плънка от гъбена паста и босилек в сос бешамел:

Бърза и много вкусна шоколадова торта с натрошени бисквити без печене:

има и още, но снимка.бг не иска да ги ъплоудва нещо..

Рецепти във блога: http://vkusnoteka.blogspot.com/

Лека нощ   bouquet  chef

# 590
  • София
Захарни кифлички

# 591
# 592
Такааа, време ми е за отчет Simple Smile

lanvinka, вече го пробвах пилето с гъбена паста - чудесно стана, скоро ще покажа и снимките Simple Smile

по традиция започвам с десерта - италиански сладкиш с кестеново брашно - вече няколко пъти го правя, много ми хареса Simple Smile

Копривени кюфтета с извара

Пиле с ананас, зехтин и розмарин

И храната на кучето за уикенда - сьомга с ориз Simple Smile

# 593
lanvinka, страхотен ти е сладкиша   bouquet  много обичам този тип.
Capt_Flint ,  много интересна и апетитна е тази  пълнена баница   bouquet
Дитсън, страхотна тортичка!  Жив и здрав да ти е зетя!   bouquet
Тари, може ли за плънката да кажеш какво освен сирене сложи  Praynig на галета на ЛАбрекс   bouquet ей две години се каня, но щом е за солен вариант може да изпревари чакащия сладък.

У нас имаше: най-нефотогеничния черен дроб, но и най-вкусен - Дроб с чесън и лимон

миш маш

и гювече с 3 продукта  Laughing за девойката. (на нас беше с доста повечко)

# 594
Сладкиш с конфитюр от блога на Маги.

# 595
  • Sofia
Тари, може ли за плънката да кажеш какво освен сирене сложи  Praynig на галета на ЛАбрекс   bouquet ей две години се каня, но щом е за солен вариант може да изпревари чакащия сладък.

пеп-4о,
плънката беше от около 200г овче сирене, 4 яйца, половин пакетче крема сирене и половин кофичка заквасена сметана (в общи линии - каквото имаше..). Тестото наистина е универсално! Това моето го правих с пълнозърнесто брашно и зехтин и пак си стана. Същото тесто ползвах преди седмица и вместо класическото за киш - пак ми хареса - става по-хрупкаво от масленото.

# 596
  bouquet имам ги продуктите, щом са млечни  Laughing вече се облизвам.  Blush

# 597
  • SHOOT ME 10 $
Днес на обяд се записвам с едни "Клафути сдоматчета чери и маслини.
Съвсем скоро ги правих и много ми харесаха.Сега вложих и малко въображение(маслинки).

# 598

пеп-4o, пробвай го тоя галет, нищо специално не ти трябва за него, освен ако не решиш да му слагаш някаква специална плънка. Радвам се, че на Тари  bouquet е харесало тестото, наистина е страхотно, жалко че не мога да видя снимките, нищо от радикал.ру не виждам от известно време, включително и мои снимки.  Peace

Вечерята, малко нездравословна, но пък доста вкусна - кюфтенца на фурна, шницели, ориз със зеленчуци и страхотни картофки. Heart Eyes

# 599

пеп-4o, пробвай го тоя галет, нищо специално не ти трябва за него, освен ако не решиш да му слагаш някаква специална плънка.

абе знам аз, ама чакам някакъв повод с гости, че моите - нали ги виждаш - дай им мъфини и всякакви неща с шоколад, шоколад, шоколад.... Този галет и един сладкиш на Вени с извара са ми дълбоко залегнали в сърцето   bouquet затова писах, че по-скоро соления вариант ще направя с твоето тесто.

Общи условия

Активация на акаунт