Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 731
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
По темата с качамака Simple Smile Ето едно предложение от мен - плънката е само идея, има колкото искаш варианти Simple Smile
Рецептата тук: http://vaklina.blogspot.com/2012/09/blog-post_30.html

# 571
Лабрекс ,един италиански готвач ,в едно предаване каза,че било по вкусно като се добави пилешки бульон.Не съм пробвала ,дали е хубаво Thinking

MG18, давай идеи, давай, в плика има още, освинването ще е пълно! Grinning Със сигурност ще е вкусно в бульон, срещнах рецепти с меса, маслини, запечен с плънка и кашкавал отгоре.........направо цели манджи. Heart Eyes  bouquet

ето малко предложения по темата с качамака  Wink

# 572
Лабрекс, може ли рецпета за качамак, ама обикновен със сиренце?

Hrispa76, пак в лидълската тема Guess Who (първия пост) беше написало как го прави, аз леко намалих брашното, сложих непълна чаша и се хареса вкъщи. Ето го в спойлера, а някъде след него в темата същата съфорумка писа за ползите от царевичното брашно, че не е ГМО и т.н.

Лабрексче, каква е тая лидълска тема я подскажи малко.

Дидка, ето последната темичка, полезна е, ориентира донякъде. Peace

Mishoka, помислих, че е десерт на първо виждане, така си го накиприла! Heart Eyes  bouquet
пеп-4о, мерсаж и на тебе, ама хич не мислиш за линията ми. Grinning  bouquet
lst , страхотни кексчета, кифлички, че и "октоподът" не е за пренебрегване! Heart Eyes  bouquet
Venetta , пак с вкусотии, от всичко искам! Heart Eyes  bouquet
И от ZorniZZa ако има как да докопам еклерче..... Heart Eyes  bouquet

# 573
ghost, страхотна идея за халва Simple Smile Определено ми грабна окото  Heart Eyes
lst, тези козуначени кифлички са просто великолепни  Heart Eyes бих си грабнала няколко  Blush а за мъфините нямам думи  Heart Eyes
Венета, както винаги ме грабна със страхотните ти тестени произведения   bouquet Чудесни неща, просто ти се възхищавам     chef  bouquet
оххх, ZorniZZa, нямаш милост! Взимам цялата чиния без да се замисля, ако може и още няколко да подадеш, ще съм ти благодарна  Blush

От мен един шейк за бебо и шоколадово-ментов чийзкейк

# 574
  • София
alpha_beta , може ли рецептата за онези прекрасни сладчици по-горе..-масленките  Hug
 bowuu  

Заповядай, много са лесни и бързи:
150 г размекнато масло
150 г пудра захар
аромати ванилия и лимон
3 жълтъка
300 г брашно

Замесва се меко и приятно на пипане не-лепкаво тесто.
Охлаждам го набързо във фризера, за да е по-лесно оформянето,
късам парченца тесто колкото орех и ги оформям на топчета, малко ги сплесквам, редя ги върху хартия в голямата тава на фурната, на 1-2 см едно от друго, леко набухват и се разливат при печенето.
Пека точно 12 минути на 180 С второ ниво отгоре на долу горен и долен реотан.
Вадят се бледо розови, в началото са меки, но като изстинат се втвърдяват.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 21:17 от alpha_beta

# 575
  • тук

ghost13, може ли да се пренеса у вас за около месец. После ще бъда доволна, ще съм ти откраднала триковете за хубави снимки и ще съм толкова дебела, че няма да мога да си тръгна  Grinning

lst козуначените кифли са прекрасни!

# 576
  • SHOOT ME 10 $
ghost13,наистина много привлекателни и с ярки цветове изглеждат твоите изделия.Комплименти за тебе!
Сподели , ако може ,с коя програма си оразмеряваш и монтираш снимките. Моля.
Благодаря! Да не оспамваме темата ,може и на "лични".

# 577
alpha_beta,много ти благодаря !  bouquet

# 578
Лабрексче,благодаря ти миличка.
Много е вкусно пак при всички и нищо не бих подминала без да му отделя подобаващо дегустиране.
Аз да ви почерпя за днешният РД на голямият зет със тортичка.
Шоколадови платки и два крема,шоколадова бавария и портокалов крем със маскарпоне ,кондензирано мляко и портокалови корички.

Тортата е без фондан,измазана е със моят крем.За вкъщи го избягвам че никой не го яде.

# 579
  • Sofia
ditsan , ама какви сладури го чакат това татенце! (или поне така схващам посланието newsm78)
 Peace

besyto, чийзкейкът е убийствен, как ги постигаш тези цветове?

И на ghost халвичката не е за изпускане!

От мен: грис-халва, зеленчукова супичка със сиренце и галет със сирена (labrex ,  bouquet - за тестото)

# 580
Благодаря момичета  bouquet
програмата за снимки кято използвам  е photoshop

и пак де се отчета с нещо бързичко спанак с яйца

# 581
# 582
Сладчиците на alpha_beta, много ми харесаха и на вкус - още веднъж благодаря. Hug

Приятен ден на всички !  bouquet

# 583
  • ВАРНА
 Джуркана коприва с яйца и сирене

# 584
шоколадово-ментов чийзкейк
Скрит текст:

Това изглежда зашеметяващо вкусно! Дали има рецепта към него, че сън няма да ме хване  Heart Eyes
Благодаря ви, дами и господин/господа за милите отзиви по рецептите ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт