Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 839
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Подсладете се с една много вкусна торта за здравето на сина ми:

Шоколадова мус торта

Тази торта изглежда УНИКАЛНО , направо ми се прииска да захапя монитора  Embarassed

# 376
пеп-4о
bilqnita
Genoveff ,Благодаря ви момичета, от сърце! Hug

# 377
Здравейте, момичета!
Бети, честит рожденик! После ще мина и през блога да се почерпя  Simple Smile Hug
Отдавна не съм писала при вас, сигурно сте натрупали големи вкусотии, ама пустото време все не стига да надзърна  Sad Поне ми стига, за да приготвя някой и друг десерт. Този път е Портокалово-шоколадов чийзкейк

# 378
ZorniZZa разкош  Heart Eyes Crazy

# 379
Здравейте, момичета!
Бети, честит рожденик! После ще мина и през блога да се почерпя  Simple Smile Hug

Зори, благодаря! Чудесен чийз си направила, виждам ванилените семенца и си представям колко е ароматен и вкусен!

# 380

BiankaD, да ти е живо и здраво момчето! Тортата е великолепна! Heart Eyes  bouquet  chef
ZorniZZa, страхотен чийз, толкова изкусителен, че...... Heart Eyes  bouquet  chef

Днес пробвах кафе с топено сирене, в един от руските сайтове попаднах на рецептата и пусто любопитство.......ама хич не е лошо. Сгорещява се прясно мляко и в него се разтопява сиренцето (от триъгълничетата използвах две), после се смесва с кафе, подслажда се с пудра захар по рецепта, аз сложих мед. Разбива се, за да стане гладка смес, на мен обаче ми допаднаха мъничките полуразтопени остатъци от сиренцето и така си го пих-хапвах. Grinning

# 381
Бианка, чудна торта.

И аз да не остана назад с козунака, по рецепта на Венета, разбира се. С локум, орехи и шоколад:

# 382
Зори, чуден е този сладкиш! От мен нещо лесничко и соленичко

Гъби с яйца

http://tarakchieva.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html

# 383
  • SHOOT ME 10 $
BiankaD,Честито ти радост!!!  bouquet
Лабрекс пак нещо ново, еей ще ме накараш да правя щуротии сред нощите...кафе със сирене?!...ще го направя! newsm78
 Аз тая вечер съм на постно- боб със зеле (и мънички сланинки из вътре) не успях да го снимам,но ви показвам пресен ,топъл хляб.Майстор съм му вече.

и...

Скрит текст:
моето работно място

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 23:12 от midkoo

# 384
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Домашен бананов сладолед с конопено семе

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 17:59 от Beautyholicа

# 385
  BiankaD, дано синчето ти ти носи не по-малко радост ,отколкото твоята торта донесе на очите ни ! Grinning Hug
   Фантастична е ! Фантастична !  newsm20

ZorniZZa, изкушаваш силно с този чийз кейк!  Heart Eyes
Лабрекс, отново изненадваш !  Grinning Какво е това кафенце сега ? Как им хрумват такива забавни неща на руските ти "колежки" !  Laughing
tarakchieva, страшно апетитно яйчице !  Grinning
midkoo , какъв хлебец ! Поздравления!  Hug

# 386
labrex,
Селма,
Мариета,
midkoo,
Благодаря ви!!! Hug

# 387
Страхотни торти, интересен сладолед, и ухае на козунак.
Лабрекс, когато баба правеше кекс, от разбитите яйца и захар на пяна си слагах в кафето. Много ми харесваше този вкус, тогава ме гледаха смахнато, а ако подкарам на топено сирене в кафето как ли ще ме гледат...
А гъбите с яйчицата, така добре биха ми дошли точно след час. Но има вече сготвено, охлажда се и чака да бъде фотографирано. Нещо от предни дни,  не мога да смогна да снимам и показвам.

http://alekskalina.blogspot.com/2013/04/blog-post_7229.html

Ориз с боб Пинто и броколи
http://alekskalina.blogspot.com/2013/04/blog-post_5308.html

Салата за всеки по нещо

Млечен желиран десерт с ягоди

Слънчев и хубав ден!

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 18:53 от lst

# 388
Bianka, тортата е както винаги феноменална!
И на Зори чийза ми се струва, че ще го пробвам Simple Smile
lst, много красиви цветенца! Simple Smile

А Лабрекс, това кафе с топено сирене ме шокира просто  Grinning Браво, че си пробвала! Много ми раздразни любопитството, ама пък топено сирене не ям... Ще видим Wink Аз зимата си бях набелязала едно лате с тиква, но така и не стигнах до него.

И да не ви спамя само, ето я поредната копривена крем-супа. От 2 седмици май почти всяка вечер това ям, очаквам да позеленея скоро Simple Smile

# 389
Срахотни както винаги  bouquet   chef
Labrex доста заинтригуващо кафенце изглежда супер
Midkoo сташен хляб. Моя приятел ти се възхищава и само се напъва и той да готви и аз да снимам  Mr. Green
Бианка,Зорница ,Мариета страхотни сте взимам си по парченце от всички Simple Smile

От мен салата с нар и мини патешки филенца.

И сервирана с крутони

Общи условия

Активация на акаунт