Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Пак сте сътворили уникални кексчета.тутманици.тортички  ooooh!всичко изглежда много вкусно.От мен дробчета с лук и чийзкейк без печене.

# 436
Tari-много разнообразно меню и много вкусно!
Пеп-4о -изкушаващи сърмички, и фурми.На обяд ядох такива но без поръската.И няма да откажа от покафенелите блондита!
Genoveff -много ти е красиво и ефектно рулото!
Карола, и аз обожавам бананови мъфини, с удоволствие си вземам от твоите!
Венета-неустоим тутманик!

От мен:

Гъбена каша с елдено брашно

# 437
  • София
labrex, давай моля те рецепта за коминчетата - изглеждат превъзходно, а не ги намерих в блога ти!
парче торта

салати

спаначена, грахова супа

супа леща, овче сирене

и вчера ходихме малко на "теферич" на яз. Лобош

# 438

Heart Eyes

И аз имам подобна снимка с моя Мишко:

Иначе влезнах да ви покажа една еклерова торта:

# 439
Пеп-4о, фурмите са с обикновено краве сирене нали? Само да се прибера довечера.... Simple Smile
Бети, много красива полянка си подредила в чинията Simple Smile
Verabel, Marieta, големи са сладури котаците! На Verabel гледа все едно е изял сам цялата торта Simple Smile

Обработих си снимките от последната торта, която правих - по повод 30-годишнината от сватбата на родителите ми, и идвам да се хваля  Grinning Получи се уникално вкусна, по мое мнение не съм правила по-вкусна торта!
Заради наличието на алкохолни напитки я кръстих Дзен торта "Опиянение"

и праченце

# 440
Ох, каква тортаааааааа Heart Eyes

И котетата много ме зарадваха -- пускайте по-често, хихи! Heart Eyes

# 441
Пеп-4о, фурмите са с обикновено краве сирене нали? Само да се прибера довечера.... Simple Smile

никога не съм ги правила с обикновено краве сирене, Кате Naughty Фета или хубава Дунавия; + крема сирене; синьо сирене. От всичко по малко. + - заквасена сметана понякога.

Бети, веднъж и с теб да сме на едно меню  Hug

# 442
  • Русе
Толкова апетитни неща сте показали, вземам си с удоволствие от тортата на Бети - да ти е жив и здрав рожденика, макар и със закъснение, тутманика на Венета - невероятен   bouquet, цялото меню на Тари, колкото и нескромно да звучи  Simple Smile, пилешките хапки с топено сирене на Пеп-чо /от кога им се каня и още не съм ги направила/, коминчетата на Лабрекс, рулото на Genoveff   Peace. Сигурно има и някои, които съм пропуснала, но то от хубави, по-хубави неща.

Ние имахме годишнина от сватбата и това е част от менюто

"Кошница" - руска салата

редена салата

крекери с хайвер

и пак

и още едно "цвете"

# 443

Вени, при тебе козунаци, тутманици, всичко е невероятно! Само като видя конците........ Heart Eyes  bouquet  chef
Tari Tasartir, лесни са и много вкусни! Heart Eyes Жалко, че свършиха..... Grinning  bouquet
От пеп-4о си свивам едно блонди със загар! Heart Eyes  bouquet
verabel, не съм ги написала, понеже стана въпрос за тях в козуначената тема, ето ги в коминчетата. Малко по-долу съм сложила рецептата, в спойлера е, а на предната стр. съм дала линкове км тая рецепта и към още една в руски сайтове. Ей, ама и ти не се спираш, толкова много вкусотии! Heart Eyes  bouquet  chef
Katerina R., страхотна торта! Heart Eyes  bouquet
mama1+2, прекрасни неща си приготвила, но и поводът си заслужава! Heart Eyes  bouquet  chef

Аз с шоколадово руло, много е вкусно! Heart Eyes

# 444
Катерина, то и аз от четене нямам време за коментиране в блоговете, но като има толкова много хубави неща за четене. Ама какво да правя като по-бързо чета, отколкото пиша.
Пепчо, този домат е направо умопомрачително съблазнителен, а това зад него да не са прословутите вкусни кюфтета. Преди не исках да правя пържени кюфтета, защото както и да ги направя все не ми харесваха. Но попаднах на твоята рецепта и вече имат вкус. Щото то освен щипка любов има едни други подправки дето го правят една идея по-добри. Тази левурда много ми е на окото да я опитам, но не ходя по гората.
Рулото на Геновев, две много зарибяващи предложения от Лабрекс и много други вкусотии, не мога да изброя всички, за съжаление, но всичко видях, попих, опитах, сега имам за четене.
Нещо от мен, с което официално открихме сезона на тиквичките за открит, за ужас на мъжа ми. Joy

Огретен с тиквички

# 445
  • София
labrex, благодаря ни!
Marieta, много е готин твоя Мишо!
Меичка  Hug

# 446
Тази левурда много ми е на окото да я опитам, но не ходя по гората.

пускат в Кауфланд, Била, други малки зеленчукови магазини в София (ако си там).
Много се радвам за кюфтета, че се получават добре. Тези са на скара,  пържените са на ред тази седмица  Wink

# 447
labrex, уникално изкушение  Crazy пращай няколко парчета насам  Whistling
Katerina, тази торта изглежда невероятно!  Heart Eyes   bouquet
Genoveff, много готино и цветно руло си спретнала.   bouquet Изкушавам се и аз да пробвам  Heart Eyes
Tari Tasartir, много богата и вкусна трапеза  Heart Eyes картофките изглеждат много апетитно  Crazy
Венета, този тутманик е просто перфектен!   bouquet

От мен fruit scones

# 448
  • София
Лабрекс, може ли линк към рецептата за това страхотно шоколадово руло?
Благодаря!

# 449
Лабрекс, може ли линк към рецептата за това страхотно шоколадово руло?
Благодаря!

alpha_beta,  заповядай!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт