Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Баги ще се опитам да удържа фронта  Wink
Цитат
Не забравяйте, че епизодите са накъсани, така че по 2 епизода няма да са много
Това имах в предвид и аз  Peace
Цвети разбира се, че като сложим и Минутите става повече  Peace, Ама  така няма ли да се проточи много във времето гледането на IA(ПЛ) Сериите са над 130, а една серия (с бг аудио) е по около 40-45мин.  Peace

# 76
Момичета  по въпроса с ПЛ и на мен ми се струват малко 2 епизода на седмица но вие си решавате Hug Аз съм от мпонеделник във ваканция и ще мога да си наваксам с четенето на темите и мисля да почна да гледам нашата приказка че я гледах от тук оттам поради моите технически и образувателни пролеми  Hug
Пожелавам ви лека и спокойна вечер  Hug
Скрит текст:
Аз си пускам 11 епизод на минутите че не съм го гледала  Hug

# 77
Клари Hug
Предполагам, че днес си се справила успешно с изпита Peace
И от мен лека нощ!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 00:26 от kanti

# 78
  • Разград

# 79
  • Русе
Добро утро!  Hug

Скрит текст:

Канти, Клари  Hug - май имате право, аз не се бях сетила за броя на епизодите на ПЛ / 130 са доста  Crazy/, а и първите не са богати много действие, та...  Wink веднъж да го подхванем и ще видим до колко серии ще стигнем на седмица.  Peace

Скрит текст:

# 80
Добро утро, момичета!  Hug
Края на седмицата дойде. Нашият филм свърши.

Искам да помоля, който знае да сложи линк с преведените епизоди на "Под липите" .
Знам, че ги имаше във вибокса, но по-лесно ще ги намерим, ако някой сложи линк.  Peace

Приятен ден, дами!  Hug

# 81
  • Русе
Линка  Hug

Аз намерих този линк.  Peace

http://pod-lipite.blogspot.com/

А сега да ви пожелая хубав ден и дано вече наистина да дойде пролетта, че...  Thinking то усмивките  Laughing си ги имаме, ама... друго си е със слънце и топлина!  Hug

Скрит текст:

# 82
Добро утро и от мен в последния работен ден на месец март  Hug
Ха дано от новата работна седмица времето да е с малко по-пролетни температури Peace
Цвети  Hug мерси за кафето, а това в спойлера много ми хареса Peace
Скрит текст:
Линка  Hug
Ето линка за ПЛ  във Vbox-а
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%BF%D0%BE%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B5
Освен,че са пийнали кафенце, някои вече закусват

А може би някой иска чайче Wink

Скрит текст:

Хубав ден !

# 83

Хубав ден на всички! Grinning Hug

И една от мен Peace Joy Joy

Hasret-Murat / Bir Elmanın Yarısı

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 10:26 от nadine1111

# 84
http://www.gazete5.com/anket/en-iyi-kadin-oyuncu-255.htm

Я тук да сложите по едно лайкче  в тази анкетка Wink За малко да ви кажа за Туба, ама се сетих, че съм европейка...затова казвам за когото ви харесва Grinning Резултати до момента:

BEREN SAAT-  %5,42 [895]
HAZAL KAYA-   %15,40 [2543]
TUBA BÜYÜKÜSTÜN -  %35,63 [5883]
MERYEM UZERLİ -  %1,29 [213]
GİZEM KARACA -  %0,29 [48]
CANSU DERE -   %41,97 [6931]

# 85
Много тихо днес тука в темата Peace
Явно много работите (не че аз не съм така  Wink)

Надин  Peace и аз гласувах -то е ясно за кого

Да ви сложа  нов прекрасен клип на Пепа   bouquet

http://vbox7.com/play:0b5867d01e със субтитри

До неделя няма да ме има - пускам си отпусното  hahaha

Хубав уикенд - ха дано да е и по-слънчев Peace

# 86
# 87
Надин, "Султан" много ми хареса на мен. Различен е. Има интересни диалози, много поговорки, много характерен език и тънко чувство за хумор. Артистите много добре подбрани. Единственото кофти е, че не е завършен.

Съгласна! Grinning Изгледах пет епизода, и много ми е позитивен Peace Не знам дали знаеш, но Нургюл и Онур имат общ проект "Sensiz olmaz", но за съжаление и него го спряха.  Mr. Green

# 88
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Днес сте малко по-вяли от друг път, ама...  Thinking нали е последният работен ден за месеца /  Wink е, не за всички де/, та...   Laughing

Надин  Hug като спомена "Sensiz olmaz" и аз го бях загледала, макар че не бях с кой знае какво мнение за Нургюл / след ЛиН не бях очарована/, но от ''Чинара'' и този сериал разбрах, че не в нея е проблема, просто важно е как са подбрани актьорите / с едни се получава, а с други по-трудно или никак/.  Peace

За това си харесвам само няколко филма  Wink начело с нашия ОС - там всички са на мястото си!  Peace

# 89
  • Русе
Maй тук съм сама  newsm78, явно още се трудите, та да взема да сложа нещичко, пък... познайте  Wink какво!  Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт