Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 798
  • 724
  •   1
Отговори
# 645

Красота!  #Crazy Но това трябва да е някой съвсем пристрастен фен. Примерно аз повечето надали бих ги ползвала повече от няколко пъти, а $ 300 не си е малко за едни моливи.

Абе по мои сметки таз " кутийка" трябва да струва далеч повече от 300 долара( 40 цвята по 30 лв средно, са си към 1200 лв), освен,ако не са в някакъв по-малък размер, но поне на снимката изглеждат в реален...иначе ако е вярна цената, то промоцията е мега изгодна Mr. Green Mr. Green

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко ме е срам да пускам снимки след Фокси, но съм в адски възторг от новите си сенки в модерно ментово и не мога да не споделя Heart Eyes

Някаква куча марка са, но пък се оказаха хем покривни, хем трайни, а и стоят разкошно, правейки окото по-тъмно.

# 647
Арабела, сета на УД видях в щатската Сефора, лимитиирана серия около $300. Не знам дали се предлагат и Европа.

Спрейовете за лице са два основни типа - водни и полимерни. Воден е наприер Фикс+ - вода с няколко приятно ухаеши и омекотяващи съставки. Полимерни са например спрейовете на УД, на МУФЕ, някой на Скиндинейвия. Полимерите са леко лепкави, изсъхват напълно и буквално запечатват грима. Същите полимери в лаковете за коса фиксират прическата(навремето съм чувала са пръскаали лицата на балерини и гимнастички с лак за коса по тази причина), само че лаковете имат и разни други неща които ако попаднат в очите ще е меко казано неприятно, + имат съставки, целта на които е да изсушат косъма, което няма да се оотрази добре на лице. СПрейовете са лице са съобразени. Бих добавила само при нужда - ежедневния ми грим издържа нормално и без тях. Грим, който ми трябва да е перфектне по-дълго от 8 часа, на жега например, тогава добавям и спсрей накрая.

# 648
Първо и аз да се впиша в темата.. Приятно ми е, аз съм Габи  Simple Smile

Иначе за спрея основните съставки са 3-4, така че лесно може да се направи вкъщи. Трябват ти глицерин, дестилирана вода, розова вода или такава от алое (същите, които се пият).Може да добавиш ампула витамин Е, който е добър за кожата. Действието се дължи на това, че глицеринът, смесен с вода, не позволява на влагата да се изпари от кожата и така един вид
 запечатва. (предполагам, че не запушва порите, но нека се разтърся и по-щателно)

Поздрави  Simple Smile

# 649
Привет дами, аз съм чувала, че термалната вода уж запечатва грима, ама мен силно ме съмнява.

Имам питане относно един продукт на МАК. Simple Smile Миналата година го тествах там и ми се стори ОК , ама искам мнения и някой ако знае цена. Става въпрос за кремче с 50 фактор, обаче не мазнее и не лъщи не знам основа ли се водеше, крем ли? Или да препоръчзте някакъв 50 фактор за мазна кожа, дето да върши чудеса да смалява пори и т.н.  Laughing Laughing Laughing

# 650
# 651
Аз нали съм в търсене на translucent powder в свободна форма тези дни и случайно влязох в магазина за козметика в подлеза на Плиска и там са заредили някаква нова марка CATRICE-поне за мен е непозната. Имаха почти всички продукти на един голям щендер подобен на този на ESSENCE в DM. Имат и сайт с вариант на български:

http://www.catrice.eu/bg/home.html

В Германия гледам ги продават в ДМ, та може и тук по тези дрогерии да ги пуснат, засега там не съм ги виждала. Цените са добри, по скъпи от Флормар да речем, но по-евтини от някой други, които не са кой знае какво като качество. Пудрата ми хареса и беше към 11лв. имаше тестерче и я пробвах Имаха интересни неща, няколко нелоши четки, една палитра nude сенки ми хареса и беше на много изгодна цена от 9.19лв. за 6 цвята в по-голяма издъжена кутия с четка с 2 вида апликатори-то само четката е поне 3-4 лв. направи ми впечатление, че освен Орифлем и Ессенс това е третата средно ниво марка, която предлага сет за вежди, който за мен е нещо без което не мога. Имат и цветна сирала-гел за вежди, но е само 1 цвят и не знам дали ще си съвпадне с моите, че да го взема.

С една дума добре изглеждащи продукти, тези коит пробвах бяха много добри, а понамацах сенки, бронзанти и прочие  Rolling Eyes и на хубава цена.  Със сигурност ще си купя нещо на тази марка, най-малкото ако не намеря друга translucent powder в свободна форма някъде другаде на цена под 20лв.

# 652
  • София
Катрис не е нищо ново на пазара. Предлага се в абсолютно всички дрогерии Лили. Peace

Обикновена транслусентна пудра-пропоръчвам веднага тази на Макс Фактор. Имала съм я, много е  добра и количеството и стига за доста време. Peace

Фокси- идваш с гръм и трясък, просто! Grinning
Първо искам да те поздравя най-сърдечно от тук за успешното стартиране на твоят блог!  bouquet
Случи се! Hug
Исках да напиша там коментар- не ми дава, ако съм ...никоя. Пита ме за разни регистрации, които аз никога няма да имам Naughty. Т.е. отпадам от листата с потенциално коментиращите в блогът ти. Wink
Та... успех с новото начинание! Hug Гримовете ти са радост за окото! bowuu Peace

Адри- отново прекрасно изпълнение! Hug
Покажи, моля те четката с която слагаш така хубаво черната линия. Praynig

# 653

Фокси- идваш с гръм и трясък, просто! Grinning
Първо искам да те поздравя най-сърдечно от тук за успешното стартиране на твоят блог!  bouquet
Случи се! Hug
Исках да напиша там коментар- не ми дава, ако съм ...никоя. Пита ме за разни регистрации, които аз никога няма да имам Naughty. Т.е. отпадам от листата с потенциално коментиращите в блогът ти. Wink
Та... успех с новото начинание! Hug Гримовете ти са радост за окото! bowuu Peace

Първо - благодаря Hug
Правих си настройки за коментиращите, обаче ти ме накара да се замисля и ги промених. Вече всеки може да пише. Първоначално не ми се искаше, защото при всички положения ще се появят някакви недоброжелатели, но пк тях винаги мога да ги изтрия Simple Smile

# 654
  • София
Да. Фидбека винаги е важен и помага. Peace
Ще се радваш на много доброжелатели, сигурна съм! Hug

# 655
Катрис не е нищо ново на пазара. Предлага се в абсолютно всички дрогерии Лили. Peace

Обикновена транслусентна пудра-пропоръчвам веднага тази на Макс Фактор. Имала съм я, много е  добра и количеството и стига за доста време. Peace

за когото не е влизал никога в дрогерия Лили CATRICE са си направо нова марка  Mr. Green

Благодаря за съвета за пудрата на Макс Фактор, ще я преслушам (къде продават Макс фактор? Сега ако кажете ДМ дрогерии ще се гръмна, често ги посещавам уж  Rolling Eyes)

Разглеждам блога на Фоксита-не мога да не отбележа, че е толкова красива,   bouquet
не знам защо е като Шехерзада в моите очи, не знам откъде тази асоциация Rolling Eyes

# 656
  • София
Да. Точно там има Макс Фактор. Mr. Green
И в Лили също. И на други места с добре заредена козметика. Peace

# 657
Да. Точно там има Макс Фактор. Mr. Green
И в Лили също. И на други места с добре заредена козметика. Peace

Е, не, взимам се в ръце, остарявам май  Mr. Green

# 658
Ето така съм аз днес

# 659
  • София