Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 920
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
+ 1 съфорумка освен мъжа ти Wink . Много хубаво - какъв молив си използвала: син или зелен? Simple Smile Защото нали синьото като се смеси със жълто става зелено та са възможни и двата варианта Simple Smile и кои са сенките?

# 346
 Мерси, aH~ , моливът е на Есенс - зелен, сенките също са на Есенс, но не ги препоръчвам, ползвам ги предимно за такива опити.Моливът е автоматичен, дълготраен и много ми допада, както съм го сложила сутрин така го махам вечер.

# 347
  • в 1001-та нощ
 Hug и аз точно се чудих дали с молив и сенки е правена  Blush

##bvlgari##, палитрата е приказна, качеството добро ли е? Намира ли се? Цена?  newsm78

Днес направих няколко снимки, най-съм доволна от червилото - Bust Out!!! на MAC върху светъл молив - приказно стана - дано се вижда на снимките, ще ги видя, като се прибера и ако има за  качване ще го направя  Peace

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 09:35 от a.l.e.n.a

# 348
  • София
Според вас коя спирала е по-добра - Lancome Hypnose Doll или Givenchy Noir Couture? Искам удължаване, извиване, обем....всичко  Mr. Green

Аз до сега не съм пробвала спирала, която да прави всичко това едновременно  Mr. Green Noir Couture я пропусни - слепва. За обем (аз винаги само това търся) много подходящи са Chanel Le Volume de Chanel и Diorshow Extase.

# 349
Le Soleil*Hug Много нежен златист грим.
ето този е, но е още  съвсем бос Rolling Eyes   http://beautymessirazniraznoobrazni.blogspot.com/

# 350
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оф, много ми е трудно да избера, защото станаха доста спиралите - на МАС, на Clarins заглеждам отдавна една от спиралите, на Диор, на Ланком... ooooh! Но за моите мигли ми трябва добро удължаване, извиване и разделяне на миглите без слепване на големи снопове.

# 351
Hug Blush

##bvlgari##, палитрата е приказна, качеството добро ли е? Намира ли се? Цена?  newsm78

Peace
http://www.temptalia.com/make-up-for-ever-technicolor-eyeshadow- … w-photos-swatches

# 352
  • София
няма как да подмина на грима на Мацата много нежен
червилото на уомънбери е страхооотно - искам и аз
Епона блещукалките са страхотни
със сигурност пропускам още момичета

# 353
  • София/Горна Оряховица
Запис чааааак на 24та страница с необичаен за мен грим:
Скрит текст:

Наживо нямам такива чак неравности, не е честен фотоапарата  Crossing Arms . И мустаци нямам, ама той не е съгласен.

Le Soleil* - много нежно и същевременно цветно  Heart Eyes . Не е нужно един цветен грим да е драматичен, за да е забележим и определено го доказваш  Heart Eyes .

# 354
Bоryana, чудесен е гримът ти, червилото много ти отива  Heart Eyes

# 355
  • В центъра на Вселената...

Отзивите за тази палитра не са много добри. Аленка, ако те интересува мога на лично да ти изпратя едно клипче-ревю  Peace

Ето и коментар на темпталия:

temptaliaПреди 1 месец

I thought I was having a nightmare when I swatched this, because the pigmentation and texture was sooooo unlike MUFE.

Отговор · 3

jeanfrancoiscdПреди 1 месец

I know right... so unlike them! Sad

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:08 от SilvaZone

# 356
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Силве   bouquet , като я разгледах при темпталия отблизо  newsm78 - отблизо, май само кафявото и следващия цвят биха ми хареса - няма смисъл  Hug

Обаче ИЗДИРВАМ яко кафяво - защото моето ланкомско свърши  Sad с три нейкида поставям е гати въпроса  ooooh! , но искам да мат и студено, мисля си дали Инглот могат да ме изненадат приятно, някой кафяв rаinbow рефил  newsm78

# 357
Аз днес се гримирах с един рейнбоул рефил номер 107R и мн се харесах, обаче снимах снимах и снимах... е нищо общо с цветове и всичко  Sad , а така му се израдвах на гримчето. Единствено ми се иска да е малко по наситен светлия цвят. Обаче аз го слагах без база, защото още нямам Sad

# 358
  • В една слънчева къща...
Аз искам да попитам тези, които имат от палитрите по 88-120 цвята - тъй като се предлагат матови и шимърни - кои са по-пигментирани според вас? За пролетното предизвикателство се оказа, че нямам никакви пролетни цветове, та съм решила да си взема една такава. Но предпочитам да се консултирам първо с вас  Hug

# 359
WomanBerry,червилото ти е много хубаво.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт