Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 896
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Аз искам да попитам тези, които имат от палитрите по 88-120 цвята - тъй като се предлагат матови и шимърни - кои са по-пигментирани според вас? За пролетното предизвикателство се оказа, че нямам никакви пролетни цветове, та съм решила да си взема една такава. Но предпочитам да се консултирам първо с вас  Hug

Аз имам палитрата от 120 цвята. Не съм много доволна от наситеността на цветовете. Някои са и доста неприложими Tired Иначе блестящите са по-пигментирани. Лично аз смятам в бъдеще да инвестирам в по-приложими цветове, в добре разработени палитри като например Naked на UD. Много от цветовете в голямата палитра са .. как да ги нарека.. елементарни. Но все пак не съжалявам, че я взех - спасява ме в много ситуации, а и е ценна при гримове, които са само за показване, а не за носене Peace

# 361
  • Стара Загора
От мен едно яркичко червило, което скоро ще взема. Много ми хареса. Crazy

Епонка,
Скрит текст:
това е Make out Red

# 362
  • в 1001-та нощ
хубаво ти стои Peace

Таня  Hug аз харесвам матовите повече  Peace Heart Eyes

# 363
Момичета, някоя от вас тук занимава ли се професионално с гримиране и работи ли като такава?  Peace

# 364
Като ви гледам ми се иска и аз да взема четките и да се гримирам. След малко ще покажа едно червило, а вие ще кажете дали е моят цвят.

# 365
Иве, чудно е! Само дето на тебе ти стои по-добре, отколкото на мене. Crossing Arms  Hug  Peace

# 366
Аленка, Espresso на MAC дали би ти свършило работа или ти трябва по-различен нюанс?
Аз съм много доволна от него - първият ми закупен цвят от марката и все още един от най-любимите. Знам, че и Жаки неведнъж го е хвалила  Heart Eyes

# 367
  • Стара Загора
Иве, чудно е! Само дето на тебе ти стои по-добре, отколкото на мене. Crossing Arms  Hug  Peace

Има и други много хубави цветове, все някои от тях ще ти стоят добре и ще се харесаш. Имам 4-5 мостри още, да показвам ли и тях идните дни? Rolling Eyes

# 368
Момичета, някоя от вас тук занимава ли се професWomanBerryонално с гримиране и работи ли като такава?  Peace
И  аз в началото питах, но не си признава никой Grinning

Le Soleil непоказаното гримче от предизвикателството мога да ти кажа че е мое, аз съм "Есен" и точно този тип грим със червило като  на womanberry ми пасва най добре, като гледам да е с подходящи дрехи.
Момичета, в кой Мол има и Сефора и Мак, че да не обикалям цяла София?
В The mall. Peace Магазините са точно един срещу друг.
 В Парадайз мол има също Сефора, но е доста по-малка и незаредена с много неща.
В Парадайз къде да го търся, че ми е най близо?

# 369
Солейл, много е красив гримът  Heart Eyes Жълтите сенки са единични нали? Аз мисля, че имам същите и са толкова непигментирани... Трябваше да ги включва в публикацията в блога с продукти, които няма да купя повече  Joy
Бори, прелест! Много красиво ти стои червилото. Направо друг човек  Hug Сега моля да споменеш и ползваните продукти  Crazy
ПС: Пускай снимките, мааааалко по-големи Hug

Лепи, червилото е Катрис Ултимейт Колор 50... Май го писах вече, ама забравих  newsm78
Г-жа Стихийно бедствие, как определяш кой сезон си  newsm78 Извинявам се за питанката, ама искам да знам и аз какъв съм  Blush

# 370
Ето ги две мои червила
Скрит текст:
- снимката само на устните е новото ми червило, но незнам дали ми отива , а на тази другата снимка (правена е преди доста време) съм с едно друго, но и за него не съм сигурна, че е моят цвят

# 371
  • София/Горна Оряховица
Солейл, много е красив гримът  Heart Eyes Жълтите сенки са единични нали? Аз мисля, че имам същите и са толкова непигментирани... Трябваше да ги включва в публикацията в блога с продукти, които няма да купя повече  Joy
Бори, прелест! Много красиво ти стои червилото. Направо друг човек  Hug Сега моля да споменеш и ползваните продукти  Crazy
ПС: Пускай снимките, мааааалко по-големи Hug

Ама те снимките би трябвало да са линк към по-големички  Laughing . Продуктите са както следва:
фдт: Ревлон color stay - 180
руж - Maybelline colorama 101 + inglot , но не е пред мен за да кажа кой номер
Очи: четворка сенки Флормар - P045 + спирала Golden Rose city style розова.
Устни: Golden Rose 55, от най-обикновените в черна опаковка (които май ги спряха  newsm78 ) .

# 372
Алена най страхотното кафяво, най наситен и топъл цвят  е Caviar на Bobbibrown

# 373
  • Перник
Красавици,много хубави неща видях  Heart Eyes А по предизвикателството сте се справили направо супер  Hug
Ето няколко мои от последните дни...
Бери,на мен много ми хареса с червилото на Катрис,но наистина на очите им трбва плътна черна очна линийка  Heart Eyes  На втроия колаж и аз съм с 050 на Катрис...ама нещо ми се иска да е лято за да го нося   Blush

# 374
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малвинка smile3501 кои са сенките на втория грим, много ми харесват?

Общи условия

Активация на акаунт