Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 887
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
Мерси,gadamer   bouquet Ако питаш за тези с кораловото червило...епатант  Simple Smile обаче нищо от блясъка не им хванах  ooooh! А ако става въпрос за сребристото...там са...в основата мааалкоеди бели перлени на Мода,по средата малко Ланком,тези които ми приличат на епатант,но са сложени върху Socialite на Елф и с него е затъмнено накрая  Simple Smile

# 376
Бери типа преди мнооооого години ми го определи  стилист,  само веднъж една гримерка не се съгласи с него и ме гримира както тя прицени , на мен не ми хареса, така че се придържам към този си образ. Как се определя какъв цветогип си, потърси в нета инфо, аз опитах, обаче моя български вероято не е достатъчен за да намеря качествена информация.

# 377
Бери типа предк мнооооого години ми го определи  стилист,  само веднъж една гримерка не се съгласи с него и ме гримира както тя прицени , на мен не ми хареса, така че се придържам към този си образ. Как се определя какъв цветогип си, потърси в нета инфо, аз опитах, обаче моя български вероято не е достатъчен за да намеря качествена информация.

bouquet Ще потърся  Flutter
Малвинка, на теб 50ката ти стои много добре  Heart Eyes Ще пробвам и аз с наблягане на очите задължително.
Бори, аз съм руса по душа. От де да знам, че са линк към по-големи  Joy

# 378
  • в 1001-та нощ
Момичета, някоя от вас тук занимава ли се професионално с гримиране и работи ли като такава?  Peace

зная, че Силвето е профи, има и блог, прави чудесни неща, аз там гледах инфото за Мерилин и клипчето  Peace

Аленка, Espresso на MAC дали би ти свършило работа или ти трябва по-различен нюанс?
Аз съм много доволна от него - първият ми закупен цвят от марката и все още един от най-любимите. Знам, че и Жаки неведнъж го е хвалила  Heart Eyes

направо го носи утре да го видя, ако не те затруднява, сега се сетих, че и  Heart Eyes го обича  Heart Eyes

Ето ги две мои червила
Скрит текст:
- снимката само на устните е новото ми червило, но незнам дали ми отива , а на тази другата снимка (правена е преди доста време) съм с едно друго, но и за него не съм сигурна, че е моят цвят

и с двете ми харесваш - харесват ми и цветовете и устните  Peace

остава да се съобразят с актуалния стайлинг - като цвят на косата, дрехи .. грим на очите ....  Peace

Малви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прелест в опушването   bouquet

# 379
  • Отвъд алеята зад шкафа
Алена, аз бих ти предложила 2 цвята на МАС, еспресото е по-топло, но виж smoke & diamonds (не е кафяво, но на око стои красиво) и satin taupe най-вече.

Аз преди дни се чудех какво точно да правя с пудрената си четка на Екотулс, т.к в момента ми е излишна и....чудесно я наместих за ФДТ. Нанася го просто чудесно, много съм доволна  Mr. Green

# 380
Минавам бързичко да ви прочета и да се разпиша 😘.
Ивченцето,много ти отива този цвят червило ,аз съм влюбена в него и в Pink Wink  Heart Eyes.
Алена ,аз бих искала да продължавам да гледам твоите творения ,стига да имаш време за снимки, толкова много продукти съм научила от теб   bouquet.
Пролетните гримове са невероятно свежи и красиви 😍. Браво момичета,невероятни сте всеки път.
Аз да ви се похваля ,че вече имам първа клиентка . Ще бъде булка след около месец и иска аз да я гримирам. Разбира се ще направим няколко проби преди това. Ще гримирам и майка й и сестра й също,но тях без проби  Mr. Green. За сега продължавам упорито да съчетавам работа и курс ,но й ще надничам честичко да си открадна някоя идея.   bouquet

# 381
  • Стара Загора
Джеси, радвам се че се включваш. Ако позволят да снимаш булката и познатите, можеш да ни покажеш гримовете след това. Hug
Pink Wink го имам вече, взех го миналата седмица и вече бях с него в понеделник. Влюбих се и в Make out red днес, та и комплименти получих. Ще поръчам и него. Heart Eyes
Аз пък не трая, понеже имам още няколко мострички да пробвам и се намазах с Chic Nude току що, много приятен нюд.

Скрит текст:

# 382
Алена забеляза ли предложението ми?

# 383
Аз задължително ще снимам за да си правя архив, но моделите ми са чужденки ,не познават този сайт и силно се съмнявам да разрешат да публикувам снимки  Rolling Eyes. За който се интересува ще изпратя на лични с уговорката да не се разпространяват  Mr. Green. Естествено съм притеснена и го мисля още от сега .
Имам един въпрос към тези от вас,които са използвали мигли на мак. Взех едни ,които консултантката в магазина нарече самозалепващи се. В опаковката няма лепило,а самите мигли се слагат лесно,но се отлепят бързо съвсем сами. Въпросът ми е с моите мигли ли нещо не е наред или консултантката се е объркала и трябва да си взема отделно лепило  newsm78

# 384
Иве, чудно е! Само дето на тебе ти стои по-добре, отколкото на мене. Crossing Arms  Hug  Peace

Има и други много хубави цветове, все някои от тях ще ти стоят добре и ще се харесаш. Имам 4-5 мостри още, да показвам ли и тях идните дни? Rolling Eyes

Аааа, аз много си се харесвам как ми седи Make Out Red, просто на тебе ми харесва повече!  Peace  Whistling

Пък като стана дума за ярки червила, ето едно и от мен:

# 385
Момичета, някоя от вас тук занимава ли се професионално с гримиране и работи ли като такава?  Peace

зная, че Силвето е профи, има и блог, прави чудесни неща, аз там гледах инфото за Мерилин и клипчето  Peace

Забравих да спомена, че питам за Пловдив, понеже не знам откъде е въпросната жена.  Peace

# 386
  • Стара Загора
Иве, чудно е! Само дето на тебе ти стои по-добре, отколкото на мене. Crossing Arms  Hug  Peace

Има и други много хубави цветове, все някои от тях ще ти стоят добре и ще се харесаш. Имам 4-5 мостри още, да показвам ли и тях идните дни? Rolling Eyes

Аааа, аз много си се харесвам как ми седи Make Out Red, просто на тебе ми харесва повече!  Peace  Whistling

Пък като стана дума за ярки червила, ето едно и от мен:

Супер. Взимай го тогава. Hug
А това розовото какво е, много ми хареса. Crazy

# 387
Здравейте момичета,
бях обещал да ви покажа някои от продуктите на Make Up For Ever ето ги ТУК

# 388
Хехе, имам го, аз мостри не съм вземала. Твоята форма на устните адски много ми харесва, а моите са едни тънички...  Crazy А това е така исканото и чаканото от мен МАС Candy Yum Yum.  Peace

# 389
  • в 1001-та нощ
Jassye  Hug благодаря за милия коментар  Hug направо ми напомни да кача нещо от сутрешния грим  Hug

Честита първа клиентка  Hug как изглежда, решихте ли какъв да е гримът  Heart Eyes и аз се развълнувах  Embarassed

Алена забеляза ли предложението ми?

видях, че предложи един страхотен цвят на Боби Браун  Rolling Eyes но нали тук не се внасят Tired да не би да има промяна  Party

Ивче  Peace и това е хубаво  Blush

От мен първо сутрешния грим - комбинацията на устните ме изненада много приятно - бледо розово-телесено-пастелен молив и над него Bust OUT!!! на МАС, някак го разпролети, без да е нахално, като визия  Hug

На очите съм със сивеещото бледо лилаво със сребърен глитър на Буржуа

Стои много нежно, не е грубо и едро, глитърът е ксто фин воал и имитира идеята за проблясващо море от далече, едно блясъци играят, та ето 3 снимки, не съм снимала затворени очи, защото уж снимах само устните, но ще покажа една снимка от преди с тези сенки и притворени очи  Peace

и само очите в скрития текст

Скрит текст:

и от преди - с притваряне за клепачите

тези сенки и тази очна линия са убиец по трайност, няма мръдване  Blush Hug

и нещо различно, което не съм правила аз, но е на моите очи - опушването, което все още не правя  Blush

и още в скрития

Скрит текст:

ФДТ е стикът за снимки на Криолан, кожата изглежда полирана - буквално  Peace , но не е за под очите - при мен някак пресушава и при леко усмихване излизат линиите, които иначе не са така натрапчиви  Blush

ето как изглежда отдалече - като цяло лице

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт