Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 877
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
и нещо различно, което не съм правила аз, но е на моите очи - опушването, което все още не правя  Blush

Научи се бързо да го правиш, защото как ти отива ...  ooooh!   bouquet

# 391
  • Стара Загора
Оооо, не е ли по-ярко Candy Yum Yum на живо? Crazy
Аз все още не съм се престрашила за подобен цвят, мисля че ще ми циганее. Tired
А и оранжево също. Например пробвах L14 от дълготрайните Флормари, което сравниха Адри и не помня още кой с Бетито на МАК, но ми стоеше потресаващо. Не вярвам да е от светлината в магазина. А и едно мазно стои. Tired
Ти имаше ли някое коралово от Perfect Kiss?

и нещо различно, което не съм правила аз, но е на моите очи - опушването, което все още не правя  Blush

+1 и на мен страшно ми хареса, още като видях миналата седмица снимките  Heart Eyes

# 392
a.l.e.n.a с това опушване ми харесваш много.Придава ти някакво особено излъчване   bouquet
представям си го някак по-изтеглено настрани и нагоре.....
Започвай да го правиш и да ни показваш снимки да тренираме и ние Simple Smile

# 393
  • в 1001-та нощ
Ами ще тренирам, Момичета  Blush прогрес трябва да има  Mr. Green

Ивче Hug Жаки има Бетито, може би тя е правила коментср  Rolling Eyes а  на последната среща го сравнявахме с още едно на МАС  Heart Eyes

# 394
Алена разбрах сега що не реагира, в палитра го има в ягодката, вярно че е доста скъпичко
http://bg.strawberrynet.com/makeup/bobbi-brown/pastel-shadow-opt … e-/129088/#DETAIL
има го и тук
http://www.enzo.bg/bobbi-brown/eye-palettes-senki-za-ochi/

Опушения ти грим седи великолепно, това е твой стил, страхотна си.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 00:01 от г-жа Стихийно бедствие

# 395
На снимката излезе горе-долу реално на това, което е на моите устни. Може би на живо е една идея по-ярко и доста по-матово. На мен много ми харесва как ми седи, така ми изкарва цвета на очите, голям кеф!

От Ейвънските коралово нямам (все още).

Peace

Алена, и на мен така опушено много ми харесваш!  Hug Някак по-свежо изглежаш.

# 396
  • в 1001-та нощ
Алена разбрах сега що не реагира, в палитра го има в ягодката, вярно че е доста скъпичко
http://bg.strawberrynet.com/makeup/bobbi-brown/pastel-shadow-opt … e-/129088/#DETAIL

Опушения ти грим седи великолепно, това е твой стил, страхотна си.

ще го помисля - за доставка от другаде, може би на по-добра цена  newsm78 ще разгледам точно и другите цветове - изгледа да са мои  bowuu, а кафявото (което леле как ненавиждах и Жаки ме прикоткваше към него  Blush ) е цвят, който ползвам всеки ден и ми свършва за месеци, затова си мисля за достъпен и бюджетен вариант, утре, ще видя еспресото, което Мила ще ми покаже, ще погледна и в Инглот и ще реша  Blush

а може да разгледам и на Буржуа  Blush Heart Eyes

сега, като се замисля - трябва да има и във всяка многоцветна палитра, а имам доста  Crazy Crazy Crazy

# 397
  • София

и аз така мисля.
И по този начин страшно много ти отива Алена.

# 398
  • В една слънчева къща...
Алена, и аз да кажа колко много ти отива опушеното, както и самите цветове   bouquet
Благодаря на всички за коментарите за палитрите  Hug

# 399
  • Стара Загора

# 400
Аленка, страшно ми харесваш с по-опушени очи  Heart Eyes Усъвършенствай го това умение  Hug

Аз днес се гримирах за първи път от известно време насам. Нещо ми става с очите и не мога да разбера какво  Rolling Eyes Нещо от продуктите ми замъглява зверски лещите и не мога да разбера кой точно  Tired Сега един по един махам и сменям със стари, за да видя какво ще излезе.
Днес съм и с нова спирала - старата ми любов МФ Мастерпийс  Heart Eyes Да ви кажа, много повече си ми харесва от Ланком Стар  Crazy Последната така започна да се рони последно време  ooooh! А и откакто сложиха пластмасовите защити на спиралите в ДМ, положението е значително по-добре  Peace Сегашната ми Мастерпийс е доста по-"влажна" от старите, които си купувах. И разделя мигрите перфектно  Flutter

# 401
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, пристигнаха ми продуктите на Макадамия. Как точно се използват, в какъв ред и всичките ли на един път? Имам шампоан, балсам, маска, олио, подхранващ крем без изплакване  newsm78

# 402
Дразненето на очите може да се появи и от околочен крем,За кремовете, които не трябва да се нанасят върху подвижния клепач скоро ми обясняваха, че при по-мазен клепач може част от продукта да се "стече" и да влезе в окото. Peace

# 403
Дразненето на очите може да се появи и от околочен крем,За кремовете, които не трябва да се нанасят върху подвижния клепач скоро ми обясняваха, че при по-мазен клепач може част от продукта да се "стече" и да влезе в окото. Peace

Мда, знам, и не слагам крем за очи на подвижния клепач попринцип  Peace А и не съм го сменяла от няколко месеца насам  Rolling Eyes
Подозрението ми пада върху коректора за тъмни кръгове на Севънтийн  Thinking Но ще видим какво ще излезе накрая.

# 404
a.l.e.n.a, страхотно изглеждаш с различния грим!  Heart Eyes
С какви сенки те гримираха?

Общи условия

Активация на акаунт