Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 871
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Аленка, и тук да кажа за опушения грим, че страшно ми допадна с тази визия  Heart Eyes И на мен ми е интересно какви са сенките, особено тези отдолу, които наистина омекотяват и озаряват погледа ти - запомни ли ги?
Днес от толкова бързане и притеснение съвсем забравих да те питам с какъв руж беше - много нежно стоеше? А очната линия определено си я овладяла до съвършенство, така че спокойно можеш да се залавяш да учиш новата техника от проф. снимките, която виждам, че всички аплодират  Flutter
А аз ще опитам да хвана някой ден Криоланския магазин, за да видя този стик, за който ми каза днес и който спомена и тук...
И пак много благодаря за всичко - страхотно зареждаща и приятна сутрин ми се получи, въпреки стреса с транспорта  Hug  bouquet

Джеси, къде се изгуби, липсваш ни?! Ако имаш възможност, покажи някое творение от курса и успех с клиентките  Hug

# 406
  • Стара Загора
Аз днес... таковата пак с червено  fiuuuuuu newsm43

# 407
  • Стара Загора
Алена, страшно много ми хареса последния ти грим.Гримирай се така по-често.

# 408
Алена,какви снимки само,красота   bouquet

# 409
  • Бургас
момичета още не съм дочела темата,извинявам се че пак няма да коментирам гримовете ви,даже още не съм похвалила участничките от предизвикателството  Embarassed
но имам един бърз въпрос,из темите четох ,че Мак изпращат продукти по куриер.Сестра ми иска да си купи четка от тях и искам да попитам първо как да поръча и второ спрели сме се на Мак 217,като иска с нея да нанася сенките,та ще помоля да кажете според вас тя добър избор ли е за това или ще ми препоръчате друга

# 410
Алена, опушения грим ти стои страхотно.
Малвинка, а нюд Червилото кое е, много ми харесва? А оЧната линия на Гош е голяма красота Heart Eyes

# 411
Иве, чудничко! Спиралата коя е?

mis_val, да изпращат, звъни на тел. на магазина (02 878 7845) и те ще обяснят всичко. 217 е страхотна за преливки, става и за нанасяне (особено на кремообразни сенки), но 239 ми харесва много, много повече за полагане на цвят. Ако може да си вземе и двете!

Аз днес съм така:

И още една снимка на "бонбонката", макар да показвах вчера, но сега май снимката повече докарва реалността, макар матът пак да се позагубил.

# 412
момичета още не съм дочела темата,извинявам се че пак няма да коментирам гримовете ви,даже още не съм похвалила участничките от предизвикателството  Embarassed
но имам един бърз въпрос,из темите четох ,че Мак изпращат продукти по куриер.Сестра ми иска да си купи четка от тях и искам да попитам първо как да поръча и второ спрели сме се на Мак 217,като иска с нея да нанася сенките,та ще помоля да кажете според вас тя добър избор ли е за това или ще ми препоръчате друга

С 217 може да се прави точти всичко за основен грим  Wink Но, ако й трябва четка за нанасяне на сенки има и по-добър вариант, 217 е най-добра в блендирането. Аз мисля да си купя 239  Wink Много ми хареса, като я показа Жаки  Peace

Писали сме заедно с Епона  Grinning
Епона, отново супер гримче  Flutter

# 413
Епона страхотна си - сенките на костта кои са?
Алена, мисля, че трябва да ходиш предимно с опушен грим. Чертите ти са едни меки, абе приказка си.

# 414
Пролетен грим.Малко цветно в мрачното време.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 23:46 от LOSHKA

# 415
  • Перник
Мацки,чудни сте   bouquet
Епона ,вече съвсем се обърках кой грим от твоите ми е фаворит  Crazy Всеки път по-хубави и по-хубави  Heart Eyes
Loshka ,мнооого нежно  Hug
bambi2009 ,за червилото ,което е с очната линия а Гош ли питаш?Ако за него,значи то е на ГолдънРоуз от черните гилзи 127 номер...то е нещо между прасковено розово ,но мнооого бледо  даже при напластяване малко на кифла се докарвам  Mr. Green  hahaha
А тая очна линия направо я обожавам и мисля да я пробвам като....спирала  Crazy Blush ще видим какво ще се получи  Simple Smile

# 416
Алена , много ми харесва опушения грим,прекрасна си  Heart Eyes. Задължително да започнеш да го използваш по-честичко.
Епона,много красиво  Heart Eyes
Mila Farfalla   bouquet ,благодаря ти. За съжаление снимки мога да слагам само мои,тъй като живея в чужбина и момичетата,които гримирам на курса не са чували за сайта и не ми разрешават да публикувам техни снимки в интернет(снимките са предимно на цяло лице).
За първата ми булка съм избрала вече няколко варианта ,като последната дума ще има тя ,разбира се. Окончателно ще решим след пробите. Ще е нещо нежно и романтично без излишни екстремни подробности ,нещо такова
Днес си взех един много красив пигмент със свежо име Citrine на Make-Up Studio
Мисля да го използвам във вътрешния ъгъл на окото и/или под веждите . Комбинира се прекрасно с едно розово-златно ,което вече имам ,на същата фирма. Това е и едно от предложенията ми за бъдещата булка  Peace

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 16:57 от Анонимен

# 417
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, страхотно изглеждаш с различния грим!  Heart Eyes
С какви сенки те гримираха?

Благодаря  Hug ползва основно Криолан, в случая - една неутрална прекрасна палтира, приакзка, както и една пак неутрална палитра на Ревлон  Peace

Светлия блясък - глитър на ГР - върху сенките, накрая  Peace

# 418
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla  Blush много мило  Heart Eyes благодаря  bowuu, ружът е на BHCosmetics - от комбо палитрата - ружове и неутрални сенки, носила съм я няколко пъти, но преди да се присъединиш, пак ще я взема  Blush

А ти да не пропуснеш да наснимаш твоя грим, чуден беше, аз и тогава ти казах  Blush а и имаш очи за такъв грим   Heart Eyes

# 419

Днес си взех един много красив пигмент със свежо име Citrine на Make-Up Studio
Скрит текст:
Мисля да го използвам във вътрешния ъгъл на окото и/или под веждите . Комбинира се прекрасно с едно розово-златно ,което вече имам ,на същата фирма. Това е и едно от предложенията ми за бъдещата булка  Peace

Ох днес излязах да си купя нощница и се прибрах с сенки Simple Smile
Купих ги без да ги пробвам и единия цвят се оказа розово с златен пигмент, който направо ме изненада колко добре седи Simple Smile
https://www.toofaced.com/p-463-eye-shadow-duos.aspx?
цвета е Beauty Mark(Black Foil & Gilded Rose)

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 18:47 от Troy

Общи условия

Активация на акаунт