Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 861
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Горна Оряховица
LOSHKA, много нежни преливки си докарала. Различих на първо четене 4 цвята, а не изглеждат натрапчиво.

Момичета, благодаря ви  Heart Eyes  bouquet .

WomanBerry - да, определено ми се вижда по-... винено ?  newsm78 Абе, нещо по-тъмно  Mr. Green .
Иначе не мога да ти кажа дали е по-изсушаващо. Самото му нанасяне е по-сухо (що за определение?). Но съм го носила досега точно 2 часа и не мога да ти кажа изсушава ли  Laughing .
Сега е ред да им взема и един молив, от мен да мине  Joy .

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 22:41 от Bоryana

# 436
Le Soleil*, Bоryana, благодаря  Hug
 Цветовете са повече от 4 даже  Joy 6 цвята /някои съм наслагвала и са се смесили/ и два молива.Отдавна исках да пробвам нещо розово, гледайки споделените гримове в темата и се омазах яко.

# 437
Някой да е ползвал тези моливи/червила ? аз съм хвърлила око на червеното (първия в деясно)  Mr. Green

# 438
Troy, това което си харесала е най-тъмното, добре изглежда.Аз пробвах всички цветове.Взех си номер 25.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 23:03 от LOSHKA

# 439
Ето едно есенно гримче от мен, есенно защото времето е такова Simple Smile
Снимах с тел, така че сори за снимките и за веждите също newsm78 нещо недоресани и недоскубани  са на снимката.  Embarassed

# 440
  • Стара Загора
Епонка, страхотен е грима ти от днес и много ми харесва как започна да разчупваш напоследък.
А червилото е убиец и ти отива. Crazy Кога ли ще се пусна и аз с такъв цвят.
Спиралата за съжаление я спряха, а ми е най-любимата - Oriflame GG Lash Fascination. Ползвам четвърта опаковка. За първи път ми се случва това със спирала. Пуснаха нова на нейно място, но не смея да поръчам още, че преди 10 дни отворих тази.

http://3.bp.blogspot.com/-OD-h4SPU5lU/TsJFa2r7OiI/AAAAAAAAAUc/ah … 600/PA120022-.jpg

# 441
Troy, това което си харесала е най-тъмното, добре изглежда.Аз пробвах всички цветове.Взех си номер 25.
И аз го пробвах, даже същия ден имах и такъв цвят шал, но преди да се прибера вкъщи го изтрих, че моя никога не ме е виждал с толкова ярко червило и си казах да не го стряскам хахахха

# 442
  • в 1001-та нощ
това е червило във вид на молив ли  #Crazy newsm78 и се остри без да се размазва  Sick

# 443
Да, във вид на молив е PeaceОще не съм го острила.Мога да снимам как изглежда на устните цвят 25. Peace

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:03 от LOSHKA

# 444
Не съм пробвала другите цветове, но червеното е доста плътно и е трайно Simple Smile сякаш леко лепне, но ще го преживея имайки в предвид колко ми харесва като цвят  Mr. Green

p/s Loshka дай да видим цвета плс. Аз видях само розовото и оранжевото и ми се сториха повече като гланц за устни.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 23:36 от Troy

# 445
  • в 1001-та нощ
хм, аз съм фен на червилата на Максфактор  Heart Eyes направо ще пробвам, като се добера до място за тестване (в близките 1-2 месеца не се очертава  ooooh! )

# 446
  • София/Горна Оряховица
Ето едно есенно гримче от мен, есенно защото времето е такова Simple Smile
Снимах с тел, така че сори за снимките и за веждите също newsm78 нещо недоресани и недоскубани  са на снимката.  Embarassed
Скрит текст:

Червилото ми допада  Simple Smile . Не е натрапчив корал, а все едно корал с ... още нещо, не знам какво. Нещо, което да му убие електриковото.
Може и да съм пропуснала, но кое е  Blush ?

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 00:25 от Графиня дьо Адри́

# 447
Боряна ето го № 9 

# 448
  • в 1001-та нощ
точно се сетих как издирваше оранжево червило и се поколебах то ли е  newsm78 , но на снимката изглежда различно  Blush

# 449
  • София/Горна Оряховица
То на снимката вади очи  Shocked  . А иначе не стои чак толкова електриково, харесва ми  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт