Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 841
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
На никейд в Сефора гледах мат сенки, харесаха ми, ама някак ме разочарова размера, не знам защо очаквах по голяма кутийка newsm78 Laughing

# 556
  • Стара Загора
Le Soleil*  Hug мерси, мила  Blush и на мен Вие ми липсвате  Blush  bouquet

-Alien- Hug червилото е на Avon  Heart Eyes Ultra Moisture Rich Pink Crystal, а цветът е  Rare Red  Blush страшно ми е любимо, тук е над светло-розово пастелен молив - страхотен  Peace

Епона, Адри  bowuu  само Вашите идеи видя, но са страхотни  Heart Eyes

Сега ще се окаже, че вече го няма червилото. Crossing Arms
Преди го беше хвалиха пак, ама аз тогава не му обърнах внимание. Embarassed
Както винаги подир дъжд качулка се сещам. ooooh!

# 557
  • в 1001-та нощ
Ивче, много е хубаво и е взимано скоро - преди няколко кампании  bowuu струва си да се вземе, ако го има  Blush страхотне текстура, не е сухо, но и не е много мокро, умерено, чудесно  Heart Eyes

На никейд в Сефора гледах мат сенки, харесаха ми, ама някак ме разочарова размера, не знам защо очаквах по голяма кутийка newsm78 Laughing

на мен са ми достатъчни, като размер Simple Smile не обичам вечни неща, искам да свършват и да открия нови  Blush

цветът е snakebite  Peace

# 558
  • София
a.l.e.n.a след това описание задължително ще се поръчва, остава и да ми отива  Blush   bouquet

# 559
merryl, пробвай свободната на Шанел: http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Powders-POUD … E-95609?sku=95611 Тези, на които номерът завършва на "0" са общо взето прозрачни, матират и фиксират превъзходно.

# 560
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a след това описание задължително ще се поръчва, остава и да ми отива  Blush   bouquet

ето го и без молив

# 561
  • Стара Загора
Ох, страхотно е. Прелестно ти стои. Heart Eyes
Ще го потърся. Heart Eyes

# 562
Алена ти имаш от голямата нали, тя има и мат и шимер, тази която загледах беше само мат, мноооого мъничка Laughing въпреки че си права за това че така има повече възможност да се екстрементира с нови неща Laughing
Ето я тази която гледах

# 563
  • в 1001-та нощ
Имам и трите нейкид, които зная, че са излизали (първата, втората и последната - малката), в тази малката - бейсикс - кафявото е мат и по-светло някак, но на мен ми е идеално, в нея се казва faint  Peace

bowuu

Ивче  Hug чакам да се похвалиш  Heart Eyes bowuu

# 564
merryl, пробвай свободната на Шанел: http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Powders-POUD … E-95609?sku=95611 Тези, на които номерът завършва на "0" са общо взето прозрачни, матират и фиксират превъзходно.

Ще я преслушам, съмняваме, че като цена ще ме удволетвори-вярно, че такава козметика се купува минимум на 1 година, но пак ми се вижда скъпа newsm78
Това за нулите не го знаех, много полезно, благодаря!

# 565
  • София
Алена ти имаш от голямата нали, тя има и мат и шимер, тази която загледах беше само мат, мноооого мъничка Laughing
Тази малката сме я сравнявали на живо на една от срещите. Хич не е малка, само на око изглежда така.
Тя е точната половина на една палитра Нейкид, с нормален размер. Гледахме дори грамажа на рефилчетата- 1:1.

# 566
Имам и трите нейкид, които зная, че са излизали
Завиждам ти за това Embarassed Laughing
Отделила съм си стотина лева и се двоумя това

това

# 567
Нюдски опити  Simple Smile

# 568
Лошка, интересно е да се види малко по-отдалеч как стои.
При теб има повече тъмен цвят във вътрешния ъгъл, което за мен е необичайно.

Аз не качвам снимки, защото или нямам време/желание/повод за грим или нищо не излиза на снимка...

# 569
Лазурит, много не ми се получиха снимките, ще видя дали има някоя прилична отдалечена.
Тъмния цвят във вътрешния ъгъл не е от обичайния ми грим.Има доста такива гримове /сними/ и изглеждат добре.Зависи и от формата и разположението на очите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт