Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 849
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Горна Оряховица
WomanBerry, на тъмното ти око стои супер красиво, някакси по-драматично  Heart Eyes . И някакси твоята повече ми харесва, по-реално стои, абе не мога да го обясня. Кафявото и то ли е от 120ката?

Иначе си права, темата някакси посърна, по-малко момичета показват гримове  Rolling Eyes . Айде, дано повлечете крак с последната страница  Mr. Green .

Аз съм в процес на възприемане и одобряване на самата мен с червено червило  Crazy  . То иде модата на коралите, аз съм една крачка назад  Laughing .

# 541
  • София

Ето и моите снимчици. Слагам и снимка на вдъхновението си Simple Smile
Скрит текст:

WomanBerry, страхотен грим! Много по-добра си от "вдъхновението" си. Simple Smile

# 542
  • В една слънчева къща...
Момичета, прекрасни гримове сте показали   bouquet
Бери, страхотно е, само според мен можеше да подчертаеш малко веждите, за да стане още по-драматично Simple Smile

# 543
Момичета, прекрасни гримове сте показали   bouquet
Бери, страхотно е, само според мен можеше да подчертаеш малко веждите, за да стане още по-драматично Simple Smile

Ми аз като почнах да се гримирам, нямах намерение изобщо да се снимам.  hahaha Дори на лицето нищо не сложих  Blush Но съм съгласна, че с подчертани вежди щеше да е много по-добре  Hug
Бори, и кафявото е от 120ката, да Simple Smile Само бялото е един много приятен пигмент на Ейвън, който случайно открих. Напоследък все случайно си намирам някакви отдавна загубени в шкафа сенки Grinning

# 544
Адри страхотен грим.
Защо не пуснеш нещо като стъпка по стъпка ?

# 545
Привет, дами!
Прекрасни неща виждам на последните страници  Heart Eyes
Да не остана и аз по-назад, пък и отдавна не съм се разписвала  Blush Дъждовният ден ме затвори вкъщи и ми даде възможност да експериментирам в зелено... качеството на снимките не е кой знае какво, но от многото успях да подбера няколко, на които цветовете горе-долу се вжидат  Peace

windows 7 screen shot

# 546
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси за съветите, ще ги погледна и другите ФДТ-ни.

# 547
Аз не мога да видя снимките на УоманБери

# 548
Скрит текст:
Има някакъв проблем с прикачи.ком и затова не се виждат.... Дано да се махне скоро, че май и аватара и подписа ми не се виждат Sad

# 549
Бихте ли ми препоръчали translucent powder - прозрачна пудар май се казва, която фиксира и матира, но е без цвят и става за всеки тен  newsm78
Благодаря!

# 550
Бери защо мислиш не слагат снимки?

# 551
  • в 1001-та нощ
Le Soleil*  Hug мерси, мила  Blush и на мен Вие ми липсвате  Blush  bouquet

-Alien- Hug червилото е на Avon  Heart Eyes Ultra Moisture Rich Pink Crystal, а цветът е  Rare Red  Blush страшно ми е любимо, тук е над светло-розово пастелен молив - страхотен  Peace

Епона, Адри  bowuu  само Вашите идеи видя, но са страхотни  Heart Eyes

# 552
Имате ли наблюдения за Ревлон Колор Стей?

# 553
Аленка разглеждах днес моите гримове, видях си любимото кафяво и се сетих за теб

Mary Kay
цвят Espresso
Код:MKY1079
Имат огромен плюс, специално са предназначени да можеш да работиш с мокра четка с тях, става страхотна очна линия. Естествен че и като сенки са превозходни.
Само че ги няма по магазините, намирам ги само в този сайт
http://www.enzo.bg/mary-kay/mineral-eye-colour-senki-za-ochi/

# 554
  • в 1001-та нощ
Мерси много   bouquet даже не са скъпи  bowuu

Аз порових в нейкидите и си набелязах кафяво, започнах и да го ползвам, та ... за сега  Rolling Eyes оставам ан него  Hug

Общи условия

Активация на акаунт