Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 838
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Може ли да споделиш с какво правиш очната линия и веждите?
Малко ми е неудобно за това, че ще се повторя, но щом питаш, ще ти отговоря  Blush
Веждите ги оформям с пинцета и ги подстригвам с ножица. Когато се гримирам първо ги подчертавам с молив на Еssence - 04 Blond и след това си слагам от този гел на МАС
Моят цвят е Beguile.
Очната ми линия е Blacktrack на МАС.

# 526
  • София
B&C, извинявай за неудобството и благодаря!

Момичета, моля дайте ми акъл за червило със следните параметри:
Виж Maybelline Color Whisper. Много са приятни, онзи ден ден ги загледах. Дори цветовете са точно в бонбонените нюанси. Не са пигментирани и само заради това не взех едно за мен - моите устни са много бели. Бяха нещо като 12-13 лева, под 15 със сигурност.

Beborana, прегледай линка, който {Тони} малко по-назад е дала към страницата на Lisa Eldridge. Една от секциите е точно за ФДТ за смесена кожа. Снощи не можах да изгледам докрай, но първите два, които тя препоръчва бяха на Кларанс Ever Matte и №7 (това е бранд на дрогерите Boots). Случайно или не в момента ползвам и двата и потвърждавам, че са много добри към този тип кожи без да изсушават, запушват и прочие и без да променят цвета си през деня, стоят естествено и според мен имат период на адаптация - един час след нанасяне стоят по-добре отколкото, когато излизаш от вкъщи  Grinning За светли кожи личното ми мнение е, че вариантите са по-добри при №7 - може да се разгледа през сайтовете на Буутс в различни държави и да се купи на място, по летища или он-лайн. Аз не съм пробвала дали правят директни доставки до Бг или трябва да се ползва посредник, но определено съм оставала доволна от всичко, което съм купувала. Препоръчвам и ББ крема за мазна кожа на № 7, ползвам и него и май с ръка на сърцето това е най-подходящият за мен продукт, на който съм попадала.

Аз ще бъда благодарна, ако някой ми подскаже хитрини, с които да докарвам по-добре вида на порите около носа ми и под очите. Имам чувството, че с ФДТ, тониращ крем и дори основа изглеждат винаги по-подчертани отколкото без грим. Просто с различните продукти се получава от приемливо до ужасно, но никога не съм доволна. Кожата ми е смесена, но не много мазна в Т-зоната, порите не са нещо страшно, слагам винаги нещо стягащо тип серум и малко овлажнявам с подходящ продукт. Не е до техника на нанасяне - и с четка и с латексово топче и с пръсти все не се харесвам. Единственото, в което съм сигурна е правилото колкото по-малко продукт, толкова по-добре.

# 527
Сладкиши, ползвала съм жълта аква за основа и върху нея два цвята (002 Hourglass Beige и 012 Endless Chocolate) лореал от тези

На тези сенки им се чудя от доста време. Даже точно на този цвят. Трайни ли са?
Трудно ми е да ти кажа, при  мен са добре, но аз винаги ползвам средство за запечатване за грима

# 528
bib.bib, моля те, няма за какво да се извиняваш! Не си длъжна да прочетеш всички теми и да си водиш записки кой какво ползва Hug За мен няма проблем да напиша едно и също нещо 1000 пъти, но се притеснявам да не стана досадна на една част от четящите и пишещи в темата.

От днес  Simple Smile

Комбинация между Catrice и МАС  Mr. Green   

# 529
  • в 1001-та нощ
много свежо зелено  Peace

при мен Loreal Infallible са трайни

# 530
Sladkishi, сенките на Loreal и при мен са трайни.

B & C, много добре ти стои тази комбинация, кое е зеленото?

Аленка, колко си свежа с тези цветове, липсват твоите гримове в темата!

# 531
От днес:

# 532
Бях решила да не пускам повече гримчета в темата, ама днес ми е музесто, а и имам да напиша нещо и за да не е спам, пускам и снимки Simple Smile

Всъщност основната причина да пиша е да кажа, че и на мен ми липсват гримчетата на Алена. И други гримчета ми липсват... Имаше бум на прекрасни неща, които се показваха в темата преди седмица-две и изведнъж, замря тотално... Все по-малко се пускат, като че ли... Имам подозрения защо, но ще ги запазя за себе си Simple Smile

Г-жо Стихийно бедствие, много ми допадна и последното ти гримче  Heart Eyes

Ето и моите снимчици. Слагам и снимка на вдъхновението си Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:34 от WomanBerry

# 533
  • София
WomanBerry, Епона страхотни гримчета  Heart Eyes
Алена кое е червилото на последната снимка, направо се влюбих в него  Heart Eyes

И от мен ментовото ми гримче от снощи

# 534
Бериии красота отново,не спирай да пускаш и ти   bouquet
Искам да те попитам също с какъв тип очна линия работиш,искам да постигна такава,но ми отнема много време да я направя еднаква на двете очи  Crossing Arms
Явно ми липсва практика

# 535
Благодаря ви, момичета  Hug
Ивана, очната линия е на Мейбълин. Гел очна линия. Продава се със специална четчица и е страшно удобна. С повече практика ще успееш! Аз в началото се мъчих по един час на око, и пак не ставаха еднакви  hahaha Сега вече ми е много по-лесно, ама ако ми дадеш очна линия писец - стой и ми гледай сеира  Mr. Green

Ейлиън, много нежно  Heart Eyes Кои са твоите ментови сенки? Моите са от китайската 120ка, ама си търся единични такива   bouquet

# 536
  • София
Berry на Инглот са Matte 345  Peace

# 537
Записвам! И без това съм решила като се прибера в БГ да си направя една Инглотска палитричка  Heart Eyes
Мерси   bouquet

# 538
  • София
Цоп и аз с един грим с NAKED2  Crazy

Страхотни гримове сте показали всички. Womanberry, отново разкошно! Кой е ментовият цвят?

# 539
Адри, от китайската 120 е ментовотo  Mr. Green
Ти ми изброй нейкидските цветове, че да го пробвам и твоят грим хихи

Общи условия

Активация на акаунт