Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 848
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кажете ми освен face and body на МАС друг ФДТ от високия клас с ниска покривност, максимално естествен вид, но все пак да изравнява тена и да издържа цял ден  Praynig Мъжът ми не ме харесва с ФДТ, но аз пък не се харесвам без. Нямам нищо за прикриване, освен румени бузки. Насочила съм се вече към face and body, но пък ако има нещо по-добро  newsm78

# 511
Кажете ми освен face and body на МАС друг ФДТ от високия клас с ниска покривност, максимално естествен вид, но все пак да изравнява тена и да издържа цял ден  Praynig Мъжът ми не ме харесва с ФДТ, но аз пък не се харесвам без. Нямам нищо за прикриване, освен румени бузки. Насочила съм се вече към face and body, но пък ако има нещо по-добро  newsm78

Можеш да опиташ Chanel - Vitalumiere Aqua или YSL - Teint Touche Eclat Foundation.
И двата са леки, но са малко по-покривни от този на MAC. Стоят максимално естествено и красиво.
Между другото Lisa Eldridge вчера пусна видео, в което посочва любимите си ФДТ и тези трите са сред тях - стана ми смешно как съм улучила три от петте, защото в момента имам точно тях.
Ако трябва да ги класирам по любимост, бих посочила първо този на Chanel, после МАС и на трето място YSL.

# 512
Като съм в София се гримирам по често Laughing

# 513
г-жа Стихийно бедствие, много хубав грим. Какви са сенките?

# 514
Стихийна, много добро гримче. Видя ли ми съобщението?
Аз искам да попитам няма ли фон дьо тен, който се адаптира към тена и го изравнява и да е подходящ за комбинирана кожа? Имам чувството, че всичко ми оранжавее.

# 515
Беборана трудно ми е от снимката да видя тона на кожата ти, въпреки това мисля че си зима, особено като имаш предвид че по голямата част славянки са зима.

Сладкиши, ползвала съм жълта аква за основа и върху нея два цвята (002 Hourglass Beige и 012 Endless Chocolate) лореал от тези

# 516
  • София, Лагера
Весе, много ми хареса вчерашния ти грим и днес го копирах  (само с малко по-тюркоазено синьо). Стана прекрасно!!!  Flutter Heart Eyes

Момичета, моля дайте ми акъл за червило със следните параметри:
- наситено розово (или бонбонено)
- хидратиращо
- с воден ефект, да стои лъскаво
- НЕ е държа на покривност
- да НЕ е глос, че хем са ми нетрайни, хем ми лепнат като конфитюр
- да не е скъпо (до 20-ина лева)
- да не се разтича в опаковката си. Ще пътувам по топлите страни и не искам да ми се втечни в чантата.
Е, та като изредих 1000 изисквания... да видим има ли такова жУвотно изобщо?  Laughing

# 517
  • София, Лагера
Кажете ми освен face and body на МАС друг ФДТ от високия клас с ниска покривност, максимално естествен вид, но все пак да изравнява тена и да издържа цял ден  Praynig
Аз ползвам това на Шисейдо и съм много доволна! Една мъничка идейка по-тежък е от face and body, но стои много естествено. Peace

Ето и цветовете:   (моят е О 40)

Преди съм ползвала това и също съм доволна:

# 518
Кажете ми освен face and body на МАС друг ФДТ от високия клас с ниска покривност, максимално естествен вид, но все пак да изравнява тена и да издържа цял ден  Praynig Мъжът ми не ме харесва с ФДТ, но аз пък не се харесвам без. Нямам нищо за прикриване, освен румени бузки. Насочила съм се вече към face and body, но пък ако има нещо по-добро  newsm78

Според мене е с всички характеристики, които описваш и е много хубав.  Simple Smile Има и SPF 25.

# 519
  • в 1001-та нощ
аз като човек, който не ползва никакъв ФДТ - изобщо - мисля да си взема на Криолан, по нищо не отговаря горните изисквания, обаче придава толкова божествен вид, че  Hug и ще ми става за всякакви снимки  bowuu

Ноеми, разгледай перфектната целувка на Ейвън Peace

Кога пътувате? Мога да взема мострите - ако летиш след 20 април?

# 520
  • София, Лагера
Кога пътувате? Мога да взема мострите - ако летиш след 20 април?
Супер, става, мерси!  Peace Летим чак 7 май. Simple Smile

Аленка, според мен имаш хубава кожа и не си за Криолан. Мое мнение  Hug (или си вземи Криолан само за снимки  Laughing)

# 521
  • в 1001-та нощ
о, да - нямах предвид да се мажа всеки ден, по-скоро за събития - или пък просто, ако искам да ми е различно 1 път в месеца Wink

благодаря за комплимента  Blush от както направих филорга атаката след грипа (със силните продукти)  - има няма - 2 седмици по-късно - направо ми е неузнаваема кожата, дадох си сметка, че до тогава съм ползвала - слаби продукти  Blush

# 522
Алена, разкажи ни по-подробно за филорга атаката, плийс.Simple Smile

Лятото идва и всички се готвим за атака:)))

-----------------------

# 523
  • в 1001-та нощ
Ще разкажа  Peace  довечера или по-късно, че потеглям към офиса  Peace

Днес пробвах едни моно сенки на Келвин Клайн - ванилия

много приятно ме изнеандаха  Blush

# 524
Сладкиши, ползвала съм жълта аква за основа и върху нея два цвята (002 Hourglass Beige и 012 Endless Chocolate) лореал от тези

На тези сенки им се чудя от доста време. Даже точно на този цвят. Трайни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт