КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 2

• 67 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Май май е първото  Embarassed,следващия път ще сложа  1/2 кубче мая,благодаря Джемма

Половин кубче? Че ти по-малко ли сложи?

Да сложих 3/4 от кубчето нали така е по рецепта.
Нещо не разбирам - 3/4 е повече от 1/2!? Crazy

# 421
  • Sofia
...Нещо не разбирам - 3/4 е повече от 1/2!? Crazy
Ъхъм и аз така. Wink 

# 422
Естествено че 3/4 е повече от 1/2 .

# 423
  • Sofia
То, че е естетвено - естествено е, но да видим дали за  Justel  е така или още по-малко ще и' бухне тестото следващия път.

# 424
Благодаря Джемма още утре почвам тренировките. не знам какво е кранч, но ще поровя сратите теми. Козунака е ппо- вкусен от Купешния (имах на "Николови " в момента вкъщи) Shocked направо не вярвам, все едно не е мой. Hug Голямо щастие

# 425
  • Балчик
Я да видим на кого му куца математиката. Simple Smile вместо 3/4  предполагам си сложила 1/4. А за 700 гр брашно, отежнено със захар  и мазнина това е прекалено малко, няма как да ти втасат козунаците тогава.

tinki_15, кранч е навито руло, разрязано наполовина и сплетени двете половинки:
http://krasotkalari.livejournal.com/47916.html

Естествено че 3/4 е повече от 1/2 .

Не разбра май какво обсъждаме?

# 426
нищо не рабзрах за правенето, но нищо аз плетките да разбера а другата лесна. Още ме е яд, че към края ми стават тънки фитилите. пак ще гледам клипчета, с "разточването им"

# 427
  • Балчик
За да не стават тънки в края, започвай от средата и първо сплитай единия край, после обръщаш и сплиташ другия:
http://www.youtube.com/watch?v=YR6aIAh2Vt8
Четворка също може така. А иначе действай бързо,без да разтягаш фитилите.

# 428
  • Варна
Боже колко рецепти, с коя да почна!!!

# 429
  • Варна
 Нали,налиии  Mr. Green И аз така!

# 430
  • София
кранч е навито руло, разрязано наполовина и сплетени двете половинки:
http://krasotkalari.livejournal.com/47916.html

Ауууу, този кранч не го знаех, много ми харесва!

Аз тези дни нямах секунда свободно време, но се надявам през уикенда да си начеша крастата с някой козунак, май ще пробвам да направя кранч.

# 431
  • Sofia
Боже колко рецепти, с коя да почна!!!
Много, но с незначителни разлики. Ограничавате избора до 1/3-4-5, а най-добре и до 1/2 и готово. 

# 432
  • От липите до сините камъни
Как се смях само като прочетох как ме иронизирате ,и с право де голяма излагация.Аз съм изпаднала в една голяма заблуда (което май ми се случва доста често последно време)виждам едно но си мисля за друго и тук така се е получило,благодаря ви момичета че ми отворихте очите и се извинявам.Пък следващия път и с точните мерки се надявам по хубави козунаци да направя  smile3538

# 433
  • Балчик
Justel, следващият път всичко ще е наред. Hug

П.П Хубаво е ,че имаш чувство за хумор и не се обиди.  bouquet

# 434
Да се похваля с моя първи опит - козунака ми втаса много добре, изпекох и разчупих ..... а там конец до конец  Crazy За съжаление нямам как да ги снимам, но реших - за Великден домашни ще са козунаците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт