Езиколюбителна пивница. Петнайс'та - щастлива, както винаги!

• 15 113
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Футбол  smile3507

Да ви взема ли по един билет? С намаление съм.  Mr. Green

http://grabo.bg/ednodneven-propusk-s-vkliuchen-transport-za-disn … land-pernik-04twf

# 406
  • София
аз трябва да се обадя и да се допитам харесвами ли или мразим Челси... Пак ми създадохте работа, значи...

Абе ти пък, ще се занимаваш с обаждане, кажи кого харесвате и веднага ще разберем какво ви е отношението къмЧелси Laughing

знам само, че не харесваме Барселона... а в английското викаме според зависи...

# 407
Ванче, щом не харесвате Барселона, значи има вероятност да харесвате Реал Мадрид. Щом харесвате Реал Мадрид, значи харесвате треньора му. Щом харесвате треньора му, значи харесвате отборите, които е тренирал. Тъй като той беше треньор на Челси, значи харесвате Челси. Виждаш ли, спестих ти обаждането Joy
Ай, дай пет льеа за лекцията по логика и бегай от другата страна на барикадата Joy

# 408
  • София
ей ся звъня! туй не се трае!

Едит: Харесваме Барса, Реал, Юнайтед, Фулъм и Челси... обърках се...

# 409
  • n/a
Fairy, направо ми скри топката, казвам ти ...
Още една пророчица в нашите редици  Joy

# 410
Fairy, направо ми скри топката, казвам ти ...
Още една пророчица в нашите редици  Joy

А, а, видехте ли сега, харесват Челси, аз кво ви казвам Mr. Green

Ванче, ама как и Барса и Реал, какъв е този широкоскроен фен Laughing

# 411
  • София
Ма мани... и аз това се чудя... и си мисли, че обсъждаме телата на футболистите... покъртена съм!

# 412
  • n/a
Е какво да им обсъждаме? IQ-то? То и ние си
нямаме, та не ни е интересно някак си  bowuu

# 413
  • Mars Hotel
Край. Отписвам се от темата, хвърлям си езиколюбителската членска карта и тръшвам вратата на пъба след себе си. Отивам там:

# 414
Фейче, безпогрешна си!  hahaha

Хой си, пей Дани бой, кат толко ти е акъла.  Mr. Green

# 415
Светли, седи бря, виж, даже ще те поздравя с челсовия химн Innocent
Цък

Ванче, какво друго, освен телата, да се обсъждат на футболистите, нали всеки от тях с части от собственото си телО бута топката по терена Laughing

# 416
Като ще си говорим за тела, поне да видим нагледна агитация.  Mr. Green

Скрит текст:
Извинете ме за изблика, но избеснявам, просто избеснявам на някои нови теми или развитието на стари из Клю и СО. Няма да пиша там, но поне тука трябва да си кажа - как може да има ТОЛКОВА много ТОЛКОВА ... и аз не знам като какви да ги определя - то не е точно тъпи, не е точно ограничени, а е някакъв уникален микс - същества. И почвам да се питам в мен ли е проблемът, че толкова сериозно се дразня. Добре де, никой ли не си дава сметка, че зад мониторите стоят реални хора, които ги боли и не са се дотътрали тук от хубаво. Или дайте да избием собствените си комплекси без оглед върху кого, поне на нас да ни стане едно такова ... съмнително хубаво.

# 417
Ники , чии мисли са това ? За последната година , развитието в Клю/ТО си е точно такова....., а и не само там.

# 418
Кафенце, ако питаш за скрития - мои са; ако питаш за подписа - художествен текст, автор Пуци.

За развитието през последната година - вероятно си права.  Tired

# 419
Скрит текст:
Или дайте да избием собствените си комплекси без оглед върху кого, поне на нас да ни стане едно такова ... съмнително хубаво.

Точно туй е.

Общи условия

Активация на акаунт