Езиколюбителна пивница. Петнайс'та - щастлива, както винаги!

• 15 114
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
За скритите ти помисли , Ники  Hug

# 421
Скрит текст:
Ами аз имам малко по-различно разбиране за тези неща. От една страна, когато пишеш, без да те виждат, хората понякога си мислят, че говориш остро, защото не виждат езика на тялото ти и общото ти излъчване. От друга страна, понякога човек пречупва прочетеното си през собственото си настроение или възприятие на нещата. Ако аз съм сдухана някой ден, си мисля, че човекът отсреща ми казва кой знае какво, пък ако съм в добро настроение, приемам думите нормално. Да не говорим, че понякога някой като е по-остър, ако не му се вържеш на острия тон, нещата си влизат в нормален коловоз, но като цяло наблюденията ми са, че масово хората се напрягат и почват да се набират и те да са остри.
Но от трета страна - да, и във виртуалното и в реалното пространство много често се сблъсквам с осъзнаването, че на хората просто не им пука дали ще наранят и засегнат някого.

Въйй, екскюзе моа за словоизлиянието Blush

# 422
  • София
Ники, не е в твоя телевизор. и мен ме удивляват много неща, най - вече подмяната на реалното общуване с форумното. Размиването на границите. А вероятно тези хора се държат по същия келташки начин и в живия живот, което ме ужасява, не просто плаши.

# 423
Кафенце,  Hug

Fairy, права си.
Скрит текст:
Но нямам предвид нещо, което да ми се е случвало (до момента във форума никой не ми е влизал с остър тон, или поне не съм го забелязала) или дори диалог между няколко потребители, които имат личен конфликт или от скука си мерят способностите за словообразуване. Имам предвид набелязването на лесна мишена и струпването на народ връз нея, който - може и културно, и аргументирано словообразувано - по същност на съдържание просто да цели (дали осъзнато, дали не, няма значение) да я смаже. Конкретните ми мисли днес са провокирани от тема в СО. Няма значение коя е, явлението е налице. И е гадно. 

# 424
  • Ænima/Albuquerque
Нье! Ше седиш да ни слушаш как мразим челси (добра идея, Саркът  hahaha), но теб те обичаме.

Да бе, гледай ся как ше ме мрази. Виж, че и развод се опита да поиска.  Tired

Ванче, щом не харесвате Барселона, значи има вероятност да харесвате Реал Мадрид. Щом харесвате Реал Мадрид, значи харесвате треньора му. Щом харесвате треньора му, значи харесвате отборите, които е тренирал. Тъй като той беше треньор на Челси, значи харесвате Челси. Виждаш ли, спестих ти обаждането Joy
Ай, дай пет льеа за лекцията по логика и бегай от другата страна на барикадата Joy

Бахахха, бетон, бетон логика!  hahaha

Ооо... ама к'во е тва, ся...

Едит: Харесваме Барса, Реал, Юнайтед, Фулъм и Челси... обърках се...

Не може да харесвате Барса и челси. Гооосподи! И Реал! Едновременно! Има нещо сбъркано във вашето семейство. Crossing Arms

# 425
  • София
Саркът,

# 426
  • Ænima/Albuquerque
Разбрах, разбрах.  hahaha

# 427
Аз пък да ви споделя, като стана дума за футбола, че вкъщи отглеждам две чавета, които са ужасни футболни опортюнистчета Crossing Arms Имат уникалната способност всеки път, когато гледам какъвто и да е мач, да се врътват покрай телевизора и три секунди по-късно да отсичат, че са точно за отбора, за който не съм аз ooooh! Laughing
Както казва един приятел - не знам кой ги възпитава тия деца Laughing

# 428
Колко истини сте изписали, с кое да се съглася по-напред?

Скрит текст:
Колега, ще вмъкна само, че понякога, само понякога, жертвите си изпросват мелето. Визирам индивиди като сестрата на Йоан и някои списващи в Онази Велика Тема за сатанизма в анимационните филми. Подобни индивиди нерядко са именно такива, на които изобщо не им дреме засягат ли някого с изящната си словесност, а пък аз имам по детски хипертрофирано чувство за справедливост и им скачам като питбул.  Mr. Green

# 429
Ники, за описаните от теб индивиди, шведите са измислили хубавата дума Аsiktstaliban, някои от тях притежават също и Attitydinkontinens.

Не, не знам шведски, просто попаднах на статия за шведските думи, които английският език незабавно трябва да осинови.  Mr. Green Хубави думи си имат, но правописът им е убийствен.

# 430

Разкош! Много харесвам скандинавските езици, ама много.

# 431
  • София

Кой ме вика?  Rolling Eyes

# 432
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha

# 433
  • гр. София
Малеее, изписали сте света без мен!  ooooh!

Почвам ви!!!

Розе, ами любителките на шоколада кво правиме?
Тук ако се строим, преброим... една цяла Белгия остана без препитание...

Ванче, убеди ме! Не може цяла нация да страда. Нося два кашона шоколадец за отскок. Не щот съм лакома, ами от чисто и неподправено човеколюбие. Белгийците и те души носят, и те деца хранят. Да не им съсипваме индустрията.

Някой да иска да му свърша работата днес? Вра и кипя от енергия!  #Onfire
Ех, късно го виждам това.  Tired За утре може ли? Имам тук едни неща за гладене и малко нахут да се смели за хумус...  Whistling

Може. После може чашите да замиеш, като няма кво друго да правиш.
Розе, ела да видиш как ме карат да им слугувам. А едно време ми пъхаха храна в устата.  passifier
Ида. Но докато дойда и ти си овършала всичко. Обаче няма да се сърдиш - тук който не работи, не пие. И пожарникарите ги гледа само на снимка. Размазана. И Саша не му сервира нищо.

О, врагини на Челси, веднага се присъединявам Mr. Green

Ся и от тая тема ли да си ходя?  Tired
Чшшш, нема гоните Светли! Да си имаме уважението!  Naughty

--------------
Честит Първиш април и наздраве! И не забравяйте голямата мъдрост - пред бирата всички сме равни.
Амин!

--------------
Трябва да направим пролетно почистване, че какви неща има отзад в склада...
Нали съм уфатна, цял ден се врях из прахоляка, кихах и правих опис. Ето го:
- 10 кега от по 10 литра бира
- 4 каси бира в шишенца-биберонки от по 350мл.
- 2 пити сирене
- половин кило шунка
- 17 шишета вино, бяло
- 8 шишета вино, червено
- 1 брой червени дантелени прашки, натикани в пожарникарска каска
...ъъъъ, последното май не се брои...

Та, моля, започвайте с пролетното почистване. Слагам всичко на оная маса. Докат не изчистим всичко, не можем да поръчаме нова стока, че няма място.

# 434
  • София
Розе, намерих въглехидрати. За фреш-че ли, за алкохолно коктейлче ли, за децата занимавка ли...

Общи условия

Активация на акаунт