Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 583
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мисля, че в градините целодневно се приемат документи. На вратата на яслата "Щастливо детство", обаче, пишеше, че се приемат документи от 10 до 12ч.

И в Приказен свят се подават от 10 до 12ч., но все пак в чистите ясли се подават целогодишно документи.
На въпроса ми дали има работно време за подаване на документи, директорката ми отговори:"Е, никой не съм върнала"  Laughing Crazy

# 316
Тането, би ли казала какво работиш? Може и на ЛС.

# 317
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро  bouquet
Да ви попитам,документите са от името на мъжа ми,но мога ли аз да ги подам в градината?Имам и личната му карта.

# 318
Добро утро  bouquet
Да ви попитам,документите са от името на мъжа ми,но мога ли аз да ги подам в градината?Имам и личната му карта.
Може. Ние направихме обратно. Документите са от мое име, но мъжа ми ходи да ги подава  Peace

# 319
Ееее ама вече съм бясна!
Дъщеря ми до днес беше 1-ва резерва за една градина, където бяха обявени 2 места и 2-те дечица се записаха съответно.И изведнъж днес гледам новите обявени места за градините/ за 2009/ и хоп в тази градина има още 1 обявено място Shocked
Ми тогава що не пуснаха предната седмица и 3-те места #Cussing out
Можеше да сме приети!
Какво му казвате на това....Бясна съм...
Ще подам пак , че градината както казах ми буквално под балкона, ама малшанс, такова голямо число като предното едва ли пак ще ни се падне Tired

И ние бяхме в това положение предната седмица.Само че преди нас се класира пак дете с предимство!!!!Докога ще продължават тези безобразия??? #Cussing out Какви са пак тези предимства по никое време???Бясна съм!

# 320
  • Варна
Здравейте мамита,
има един детски център в Чайка, който работи като алтернативна детска градина. Ако някоя от мамите на неприети деца се интересува може да ми пише на ЛС, за да обясня подробно.

# 321
аз искам да запитам , дали съм разбрала правилно:"При подаване на док-те ми дават рег номер който няма нищо общо със слу4айното 4исло, на 31.05 , изтеглят по едно случайно число на всеки и после е лотарийка измежду всички случайни", нали така , до 31.05 нямам случайно число.
Доста тъп въпрос , но ще съм благодарна, ако ме "светнете" по него ooooh!

# 322
Да, този номер , който се дава при подаване на документи е само за проверка в системата.
На 31.05 се теглят случайните числа. Колкото по-голямо число се падне, толкова шанса за прием е по голям.

# 323
Да, този номер , който се дава при подаване на документи е само за проверка в системата.
На 31.05 се теглят случайните числа. Колкото по-голямо число се падне, толкова шанса за прием е по голям.

аааа добре , благодаря .Еми успех на всички

# 324
  • Варна
Здравейте на всички чакащи късмет от лотарията:))).
В край на сметка кога излиза класирането на 31,05,2013 или на 03,06,2013?
в сайта на общината не на намерих инфо.

# 325
От сайта :
"4.7. Всеки директор на детска градина получава от електронната система генерираните случайни числа и списъците с класирането на децата на 31.05. Списъците с приетите деца се оповестяват на 31.05 в електронния регистър в сайта на Община Варна и на видно място във всяко детско заведение. В едноседмичен срок след обявяването на списъците, родителите на приетите деца писмено декларират записването на детето си в съответната яслена група и детска градина.  При незаписване в определения срок се приемат следващите по ред резерви. Обявените списъци и резервите в тях са актуални до 30.06. на текущата година. След 30.06., при освобождаване на места в новосформираните групи, същите се обявяват от директорите, като резултатите се оповестяват в регистъра след изтичане на едноседмичния срок."

# 326
  • Варна
Благодаря!

# 327
изнесоха колко са кандидатите в сайта на общината:
11.05.2013

Общ брой подадени заявления за прием на нови групи:
I-ва група родени 2010: 2377
Яслена група към ОДЗ: 1198

# 328
За I-ва група родени 2010 , от обявените в сайта места, ги сметнах 2140 ....
237 деца няма да се класират  Sad

За яслената група, изобщо няма да коментирам

# 329
  • Варна
Така като гледам 435 деца ще останат вън  #2gunfire Успех на всички!
дано аз не съм сметнала правилно Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 15:00 от Neilly

Общи условия

Активация на акаунт