Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 751
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 960
НИе сме приети, най послееее набор 2009, в Ален Мак  Hug Моята щерка за пръв път изкара такова голямо числоо 8***, досега все в низините бяхме.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:29 от Dendy

# 961
  • Варна,морето,сините вълни...
И ние сме АУТ, дълбоки резерви Sick #2gunfire Честито на приетите дечица и техните родители Simple Smile За др.седмица наистина са пуснали 105 бройки,безброй градини с по 1-2-3 и т.н. места, а заявлението е само с 4 желания.Защо не разрешат да се напишат повече желания ooooh!

# 962
И ние НЕ сме приети ..... пак ще чакаме петъците...
Честито на приетите дечица и техните родители

# 963
И нас не ни приеха- просто незнам какво човек може да направи в тази ситуация. Добре, че няма пред очите ми никой от общината! Нямам си на идея как ще ходя на работа с мъжа ми и кой ще гледа детето.

# 964
И ние не сме . Може другата седмица да ни е на късмет- няма да е петък, а четвъртък  Laughing

# 965
Аз искам да се похваля,най-накрая сме приети набор 2010г.Без предимства и каквото и да било.Чак още не мога да повярвам  Simple Smile

# 966
Ние също не сме приети, но не го приемам много емоционално. Честито на приетите! На останалите като нас късмет следващият път!

# 967
 Ние също сме приети извадили сме голям късмет само ,че градината не ми е много удобна,набор 2009 г.
Приети сме в ЦДГ Синчец.
Търся размяна за Звънче, Крилатко , Моряче  или Делфинче. Моля пишете тук или ми звъннете на 0896206005.

Другата седмица има прием в Звънче и моля родителите на детето което приемат там , ако нямат претенции точно за тази градина да направим размяна.Съгласна съм и да платя две такси за първите два месеца на детето в детската градина.  С две деца съм и Синчец ми идва доста далеч.Ще съм благодарна и ако имате някой познат, който мисли да отпише детето си от някой от тези градини ,да ми дадете номера  му да се свържа с него преди да си отпише детето  да направим размяна на децата.

# 968
Честито на приетите и от мен !
Понеже непрекъснато чета как всички се натройват срещу децата с предимства и как се ползват фалшиви такива, сега ще ви разкажа как се отнемат предимства на деца с най нагла измама.Дъщеря ми е с целиакия ,т.е. има право да ползва предимство и колкото и да не ми се вярваше и колкото и абсурдно да звучи й отнеха предимството с измама.
Подадох документи в най близката до нас градина-"Валентина Терешкова",защото така ни е удобно и защото детето ми вероятно ще се взема ,за да се храни вкъщи и ще се връща отново.Още при подаване на документите ми казаха ,че не мога да пиша въпросната градина ,защото не ми е по район.Документите ги подадох от името на съпруга ми ,тъй като само той е работещ ,но адресната му регистрация е в друг район.Накараха ме да напиша други четири градини и след това да мисля за размяна.
Веднага след това звъннах в Община Варна и попитах това вярно ли е ,от там ми казаха че няма такова нещо ,да се върна и да си подам документите наново и да си напиша желаните от мен градини.Колкото и да не им се искаше пуснаха документите,пред мен ги вкараха в системата и ми дадоха копие с регистрационния номер на което си пишеше ясно всичко както е и трябва да бъде -пълен комплект документи..решение от ТЕЛК с номер ...
Днес като проверих класирането и като видях че никъде не е приета и не само че не е приета ,ами е 77 резерва се изумих и при проверка на заявлението вече виждам ,че там пише че детето не е с предимства.Най нагло ме излъгаха 3 пъти и ще си търся правата на всички възможни места и ще раздухам случая. Можете да си представите  за каква наглост и корупция става въпрос, колкото и да си пишеме тука. #Cussing out

# 969
  • Варна
Мarieta, много неприятно, да не са пропуснали в системата да отразят, че има предимство?

# 970
  • Варна
Мarieta задължително си търси правата. А на входящия номер, който са ви дали не пише ли за къде кандидатствате, има ли няма ли предимство детето и т.н.?

# 971
Ами да пропуснали ли са и то умишлено и след като си тръгнах  ,защото аз имам два документа които доказват ,че е вкарано в системата с номера на решението от ТЕЛК и с подписа на директорката и с печата.
Да MiRa^  всичко си пише там както е.
Аз два пъти се връщах и два пъти ми поправя документа /това в системата / и в двата документа си пише ,че е с предимство.

# 972
  • Варна
Еее, спукана им е работата тогава! Държа да споделиш какво ще измъдрят и как ще си измият ръцете.  #2gunfire

# 973
Е какво искате да кажете, че в тая система всеки може да бърка и да променя, каквото му скимне и после грешка в системата тъй ли, ама детето неприето.Това е просто абсурдно  #Cussing out

# 974
Marieta ,още в понеделник  с  входящия номер в общината  .Не ходете и не се молете на директорки и  всякакви корумпирани същества,а директно искайте среща с кмета или с гл. експерт  детски градини (най-малко).Интересно ми е как ще оправдаят действието си? Търсете си правата! Моето дете вече 1г. и 3м. кандидатства но все сме резерва.Бясна съм на тези  в общината  .А за измислените телкове е вярно , както и за редовните студенти-плащат 1 семестър държавна такса и готово-никой не проверява какво се случва след това.  ТРЯБВА да вдигнете шум ,за да ги стреснете!

Общи условия

Активация на акаунт