Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 573
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 330
Така като гледам 455 деца ще останат вън  #2gunfire Успех на всички!

Нещо ни се разминават сметките  Mr. Green Пак ще смятам
 edit :Грешката е била в мен - 1942 са
435 остават без места

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 15:05 от nikolovi

# 331
Аз ги изкарах 465  #2gunfire #Cussing out

# 332
  • Варна

Чудно просто!!!

# 333
  • Варна
Да не ви отчайвам, ама като гледам какво пишете и ми се струва, че ще има пак доста такива като нас, дето се въртим на куци томболи само и ...нищо Confused
И все пак късмет на всички!
Дано поне тук в темата има повечко похвалили се Hug

# 334
Привет на всички кандидатстващи и успех на 31.05.! Моля за малко помощ при тълкуването на първото предимство:"Родителят представя документ за заболявания на детето съгласно Наредба за медицинска експертиза на работоспособността до 16 г. и се удостоверява с документ от ТЕЛК при над 50%. " А при нарушена работоспособност напр. 10%, също ли се ползва
предимство 1, ой удостоверява това и извършва ли някой проверка на издадените удостоверения...

# 335
Обяснено е достатъчно ясно за всеки грамотен човек.

на теб въпросът ти какъв е : " ако излъжа, ще ме хванат ли"...

престанете да лъжете.. особено когато става дума за болест на дете.. Нямате спирачка!

# 336
Привет на всички кандидатстващи и успех на 31.05.! Моля за малко помощ при тълкуването на първото предимство:"Родителят представя документ за заболявания на детето съгласно Наредба за медицинска експертиза на работоспособността до 16 г. и се удостоверява с документ от ТЕЛК при над 50%. " А при нарушена работоспособност напр. 10%, също ли се ползва
предимство 1, ой удостоверява това и извършва ли някой проверка на издадените удостоверения...

Разбира се, че извършват проверка на документите,  Peace Друг е въпросът, че много лесно може да се изкарат "истински"  такива........
И аз съм на мнението на Марина, че това вече е някаква лудост, да изкараш детето си болно.......да предизвикваш съдбата......
Не бих направила подобно нещо !!!

# 337
Момичета искам да ви попитам нещо,че съвсем съм забравила вече.
Моето дете е прието на градина в с.Звездица,пътуваме до там всеки ден от септември месец 2012.
Кога са сроковете за подаване на документи,ако евентуално се отвори място някъде по наблизо до нас за да го преместя?

# 338
Момичета искам да ви попитам нещо,че съвсем съм забравила вече.
Моето дете е прието на градина в с.Звездица,пътуваме до там всеки ден от септември месец 2012.
Кога са сроковете за подаване на документи,ако евентуално се отвори място някъде по наблизо до нас за да го преместя?

По правило следиш сайта на Общината,когато има свободни места за някоя градина се публикуват там. Подаваш документи в градината и чакаш да ви се падне голямо случайно число  Heart Eyes  

Но нищо не ти пречи да отидеш до градината до вас и да говориш с директорката за други варианти....
Успех пожелавам на вас и всички деца, които чакат жребия на 31.05  Hug

# 339
НЕмалка подробност.......... за да кандидатствате за друга градина, трябва да се отпишете от сегашната. Rolling Eyes

# 340
Може би не съм разбрана съвсем правилно, но този път ще бъда по- подробна . От миналата година следя приема в градините, в които кандидатстваме  тази година. Прави ми впечатление,че в някои от тях приетите с предимство са около 2/3. Предимство 1 дава големи възможности за легални спекуллации ( нямам предвид случаите с висок % на инвалидност). Имате ли представа кой извършва проверката на медицинските  документи - директори, мед. сестри в ДГ или лекарска комисия? Съвсем не е без значение за колко реални места кандидатстваме.

# 341
Момичета, следя темата редовно, с някои насоки сте ми много полезни, за което благодаря! Ние също сме сред чакащите "голямата " томбола.Но има нещо,което колкото и да се рових и да чета не успях да си изясняили аз съм запомнила само вариант, който не с приет: От томболата всяко дете получава " случаен " номер/колко по- голямо число, толкова по -добре /. Този номер за 4-те желания един и същ ли е? Чудя се ако моето дете и още едно сме писали 4 еднакви градини, как стават нещата?Ако другото дете има номер 98.. то в такъв случай те ще го приемат и в 4-те Laughing Помня, че щяха да правят във всяка градина отделна томбола? моля да ми разясните малко, благодаря и успех на всички

# 342
Момичета, следя темата редовно, с някои насоки сте ми много полезни, за което благодаря! Ние също сме сред чакащите "голямата " томбола.Но има нещо,което колкото и да се рових и да чета не успях да си изясняили аз съм запомнила само вариант, който не с приет: От томболата всяко дете получава " случаен " номер/колко по- голямо число, толкова по -добре /. Този номер за 4-те желания един и същ ли е? Чудя се ако моето дете и още едно сме писали 4 еднакви градини, как стават нещата?Ако другото дете има номер 98.. то в такъв случай те ще го приемат и в 4-те Laughing Помня, че щяха да правят във всяка градина отделна томбола? моля да ми разясните малко, благодаря и успех на всички

Това случайно число , което ще получите на 31.05 е едно и също и за четирите градини, т.е ако ви се падне например числото  1568, нямате никакъв шанс да бъдете приети никъде! Стоите и си чакате докато в сайта на Общината не се появят свободни места, за които можете да участвате в нова томбола, с ново случайно число и пак по същата процедура, колкото по-голямо случайно число, толкова шансът е по-голям другите деца подали за тази градина да са с по-малък номер от вашия.
Приемът става само в една градина, в другите автоматично отпада- най-често това е първо желание 

# 343
malka kalinka благодаря много, само това, че отпада незнаех....щом отпада за другите градини е добре:)още веднъж успех на всички!

# 344

Спокойно, ще падне малко бройката като поставят по някое друго походно легълце в някоя група  Mr. Green и  то за такива дето влизат по другия начин  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт