Лакове за нокти- 76

• 53 334
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Ще пробвам и Зоята. Хвърлила съм око на нюда. Прилича точно на пясък- страхотен е . На мен и Опито макар и с по-едри часици са ми бетон. Черния ме дразни малко, че брокатите му се измиват от препарати и стават сребърни. Иначе е красив много . Синия обаче си ми остава фаворит  Heart Eyes

# 91
# 92
и аз в темата, чаааак на 7ма страница... Заздравител не ползвам от близо година, защото почти постоянно съм с гел лак и се лакирам с обикновените лакове директно върху него. За първи път от март 2012 до сега оставам без гел лак и забелязах, че на показалците лакът ми се бели доста бързо, явно нещо не ми е ок плочката.

Денси, благодаря за темата   bouquet

Пясъците на чайна се нанасят доста лесно, а и сякаш също  са издръжливи, не са блестящи, но ми харесват Simple Smile

# 93
  • Пловдив
В търсене на жълто попаднах на един чуждестранен блог, в който момичето обеснява, че си е купила няколко лака от България  Laughing http://tatjanag.blogspot.com/2011/08/farmasi-nail-polishes-85-and-89.html , ще го взема и това, а вчера си взех от Инглот едно жълто с перлени частички вътре, много ми хареса Simple Smile номер 307 е  Heart Eyes  , сега като се разрових се оказа двойник на един Шанел.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 10:10 от aH~

# 94
  • Стара Загора
China Glaze Happy Holiglaze collection

# 95

Ммда, и аз много го харесвам, ама, няма.

# 96
  • Den Haag
Момичета моля за малко помощ, знаете ли дали долните два лака са еднакви цветове?
Скрит текст:
На снимките изглеждат различни, но и на двата пише ""lilac", аз търся първия, но не го намирам, а една продавачка ми каза, че това било същия лак  Thinking

# 97
Момичета моля за малко помощ, знаете ли дали долните два лака са еднакви цветове?
Скрит текст:
На снимките изглеждат различни, но и на двата пише ""lilac", аз търся първия, но не го намирам, а една продавачка ми каза, че това било същия лак  Thinking

Според мен са различни  Simple Smile.

Единият е Rimmel I Love Lasting Finish 170 Lovely Lilac
Другият е Rimmel London 60 Seconds in 620 How do you Lilac it?

Виждала съм и аз втория и нещо доста повече розовее от първия, който и на мен повече ми харесва, но не можах да го открия никъде.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 19:52 от Pump17

# 98
Първият е от една серия I love fruities, аз много харесвах едно розово-червено cranberry zest и като потърсих да си купя второ бутилче, ми казаха, че са спрели серията и излиза 60  seconds на нейно място. Аз от нея обаче не намерих подобен цвят. Simple Smile

# 99
  • София
Скрит текст:
На снимките изглеждат различни, но и на двата пише ""lilac", аз търся първия, но не го намирам, а една продавачка ми каза, че това било същия лак  Thinking

различни са.
Този вляво го имам http://prikachi.com/images/430/4995430i.jpg

Първият е от една серия I love fruities,

не е от тази серия.
От "плодовата" сериа лаковете бяха 4 или 5 и миришат.

# 100
  • София

Здравейте,следя ви от много време...
Обичам да се лакира,но като гледам вие какво показвате,направо бледнея пред вас...
Този пясъчен лак направо ме разби,има ли го някъде по магазините в София или се поръчва само?
Ето и нещо от мен,този път с остатък от ваденки  newsm47

# 101
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Ауууу разкош  Heart Eyes

# 102
# 103
  • Den Haag
peperuda333 наистина са ги спрели, тези са новите лакове и цветовете се различават от старата серия  Confused. Много ме е яд, така исках това люляково, вече не се намира.

Следобед излизах да се поразходя и видях че глитъра на Перфект S35  е копие на O.P.I  E71
Скрит текст:
Перфект S35
O.P.I  E71

# 104
  • USA, Steak State
Момичета и аз се записвам за темата! Simple Smile Доста време ми отне да прегледам част от старите теми, но се справих Simple Smile Привет на всички   bouquet Искам да започна с един въпрос за момичетата от София - къде в София мога да закупя лакове на PASTEL и къде в София? Simple Smile Благодаря Ви предварително! Simple Smile Хубава вечер на всички Simple Smile   bouquet

Лаковете на Пастел  в София  се продават в магазин Колет.

Бул.Витоша № 58    - От  към  Патриарха.  Аз  поне на друго  място  Пастел  не съм виждала .

ted.  Перфект  наистина  нямат  такъв цвят , нито подобен .  Опитах  да  смеся  СА  676 с  един  кафяв  и  още  един  ,но  нищо  такова не се получи .......  Май  напразно  съсипах три почти нови  лака ....... ooooh!

Това може да се постигне само с шоколадов цвят лак за основа и Спектрафлеър концентрат ( холограм).

Общи условия

Активация на акаунт