Банята - 19-та тема

• 116 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Нейде из лудите гори...
Привет, присъединявам се към полезната тема, тъй като започваме банята другата седмица. Харесала съм плочки за стени, знам как искам да изглежда, трябва да си харесах шкафове , смесители, душ и искам някаква декорация да сложа . Повечето шкафове на които се натъквам са ми леко кичозни, в същото време не мога психически да си позволя да дадем повече от 30о лева само за шкаф (няма да ремонтираме само баня, а цяла къща) , ако можете да ми предложите нещо, ще съм благодарна. От делно се чудя какво да сложа на пода , там където ще е душ, сега имаме душ-кабина, повече такова чудо не щем  Naughty Има ли плоскости, които предотвратяват подхлъжване?  Rolling Eyes

# 451
За не– кичозни и евтини шкафчета, можеш да погледнеш Икеа. А за пода, има специални плочки, които са за душ пространство и не хлъзгат. Вкъщи сложихме такива и сме много доволни.

# 452
А за пода, има специални плочки, които са за душ пространство и не хлъзгат. Вкъщи сложихме такива и сме много доволни.

Моля те, насочи ме към тези плочки, защото явно не пиша правилно търсеното в гугъл  Blush

# 453
Мммм, да си призная, не знам как се казват. Влезнах в един магазин, харесах ги по външен вид, после продавачката каза, че са специално за душ пространство, не хлъзгат и са противобактериални. Наистина е така, не хлъзгат изобщо, трудно се цапат и лесно се мият, а моите са и бели. Продаваха ги на плочка, около 30*30 см беше всяка и бяха като малки плочици на мрежа. Ама и аз го обясних, дано си ме разбрала. Цената им беше около 30 лв за плочка.

# 454
Привет, присъединявам се към полезната тема, тъй като започваме банята другата седмица. Харесала съм плочки за стени, знам как искам да изглежда, трябва да си харесах шкафове , смесители, душ и искам някаква декорация да сложа . Повечето шкафове на които се натъквам са ми леко кичозни, в същото време не мога психически да си позволя да дадем повече от 30о лева само за шкаф (няма да ремонтираме само баня, а цяла къща) , ако можете да ми предложите нещо, ще съм благодарна. От делно се чудя какво да сложа на пода , там където ще е душ, сега имаме душ-кабина, повече такова чудо не щем  Naughty Има ли плоскости, които предотвратяват подхлъжване?  Rolling Eyes
По-високите класове плочки обикновено имат вариант Anti-slip за подовите. Повърхността е леко грапава. Може само под душа да се направи с анти-слип, а в сухата част да са същия цвят гладки.

# 455
Такава ни е идеята, само душ пространството да е с такива плочки, че каквото и да си говорим цената им е е много ниска  Wink

# 456
Здравейте! При търсенето на различни решения за банята попаднах и на сайт с покрития против подхлъзване, както и на нанопокритие за стъкла и плочки. http://www.bulgariatrustandinvest.com/

# 457
Здравейте! При търсенето на различни решения за банята попаднах и на сайт с покрития против подхлъзване, както и на нанопокритие за стъкла и плочки. http://www.bulgariatrustandinvest.com/

Интересно, само цените им са скатани Grinning Явно не са за показване , но ще проверя  Mr. Green

# 458
  • Русе
Здравейте,

моята баня е готова и скоро ще кача снимки  Flutter Sunglasses Blush

# 459
  • София
брaво  Hug

# 460
А моята тепърва ще се започва - чакам още майстора да довърши предният обект. Имам плочки за банята , поръчах и мивката с шкафа и огледалото. Ще слагаме и стъклен параван, за тоалетната /която е отделно помещение/ не съм избрала още нищо, освен структурата за вграждане - на фирма от Словения - има обозначение LIV - има 10 години гаранция - надявам се да е добър избор. Батерии още не съм избрала, плочки за тоалетната и още и още.

# 461
Цитат
Здравейте, дайте идея за качествени смесители за баня - за мивката, душа и още 1 допълнителен малък душ. Харесват ми тези на Grohe, ама ми идват скъпи...

Ако все пак може да си ги позволите, препоръчвам "Groe"! Едни от най-щастливо похарчените ми пари!
Смесителят може леееко да се движи дори само с едно пръстче, много приятно! Съвсем не си е за подценяване какви са смесителите - ползват се многократно през деня и некачествен може да ви скъса нервите.

# 462
# 463
  • София
Чудесна баня.Със здраве да е използвате.

# 464
  • Sunshine state
Много хубава баня,Верче.  Heart Eyes Харесват ми цветовете и изобщо всичко.
И ние сме със същата мивка и шкаф към нея.  Grinning Flutter

Общи условия

Активация на акаунт