Банята - 19-та тема

• 116 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 435

Пресен пример мога да ти дам с моите плочки за банята, перфектни, 1-во качество, в горния ценови диапазон....е заради 1 кашонче дефектни плочки, къртихме едната стена след фугирането.

Защо? Какво се случи?

# 436
За опънатия таван-и ние сме с такъв и за сега съм много доволна,а и хората ни дадоха 10 години гаранция.За мен си заслужава-няма мухъл,няма пребоядисване.Да не говорим,че не излиза скъпо.  Peace
Простете невежеството ми-какво значи опънат таван? newsm78
http://www.misiamoiatdom.com/284-%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BD%D0%B0% … D0%B0%D0%BD%D0%B8

Дайте инфо! Къде да звънна за тези опънати тавани? Интересувам се за Пловдив.

# 437
  • Sunshine state
http://bonita.bg/contacts Точни са и идват в уговорения за консултация час.  Peace

# 438
  • София

Пресен пример мога да ти дам с моите плочки за банята, перфектни, 1-во качество, в горния ценови диапазон....е заради 1 кашонче дефектни плочки, къртихме едната стена след фугирането.

Защо? Какво се случи?

Аз бях писала и тук в темата тогава. Плочките са били с леки пукнатини, които се напълниха с кафяв фугин и станаха на черти. Не успяхме да ги махнем с нищо. Вносителят ни възстанови дефектните плочки и ги сменихме.

# 439
  • София
Топ Груп не са хванати от гората, че да пробутват китайски плочки за италиански и т.н. простотии. От опита ми с тях като клиент са си супер точни смея да кажа.

# 440
http://bonita.bg/contacts Точни са и идват в уговорения за консултация час.  Peace
Благодаря!   bouquet Ще  се пробвам след 15-ти!

# 441
Топ Груп не са хванати от гората, че да пробутват китайски плочки за италиански и т.н. простотии. От опита ми с тях като клиент са си супер точни смея да кажа.
Даа, уверих се в това днес. Взехме си плочките, страшно съм доволна от обслужването. Отворихме няколко кашона, всичко е идеално и наистина са си италиански. Остава сега майстора да ги сложи като хората. Определено бих препоръчала на всеки този магазин  Simple Smile

# 442
  • София
Ще чакаме снимки.

# 443
Задължително, само да започне веднъж майстора, уж от 20ти...

# 444
Здравейте, дайте идея за качествени смесители за баня - за мивката, душа и още 1 допълнителен малък душ. Харесват ми тези на Grohe, ама ми идват скъпи... Rolling Eyes

# 445
Видима, Идеал Стандарт.

# 446
  • София
Аз взех за душа на Видима. Сега използваме на Forma Vita на душа и кухнята, които всички ни казват, че не струват. Ами за 7 години не сме имали никакъв проблем с тях. Много съм доволна.
Grohe ми идват прекалено скъпи.

# 447
Здравейте, дайте идея за качествени смесители за баня - за мивката, душа и още 1 допълнителен малък душ. Харесват ми тези на Grohe, ама ми идват скъпи... Rolling Eyes
Novara, Fromac, Armando Vicario, Paffoni, Teka.. последните три май не са много по-евтини. Новара само съм чувала, че са от евтините смесители, но не съм ги ползвала. Мисля че са унгарски. Тека (немски уж) ползвам в едната баня - беше от скъпите модели с телескопична дръжка и за разлика от бланко в кухнята, досега няма никакви проблеми. Фромак имам само душ пита за вграден смесител и не мога да кажа смесителите как са, но все пак са италиански и дават гаранция. За Пафони разбрах наскоро, но не намерих каквото ми трябва и не съм ползвала. Vicario също открих наскоро, но все още качеството не мога да коментирам. Ценово също не са много по-евтини. Поръчала съм душ система с термостат Идеал (те вече са доста по-евтини от сходни продукти Грое), но още я чакам. Надявам се да смесва бързо, защото има някои супер бавни смесители, което се отразява и на сметката за вода. Това също трябва да се гледа при избор на смесител, някои марки предоставят и такава информация (скорост на реакция или на смесване нещо такова), но продавачите по магазините масово не знаят за какво става дума. Късмет при избора Peace

# 448
  • СОФИЯ
Здравейте, някой може ли да каже средна цена за монтаж на структура за вградено казанче и смесител за биде към нея(става въпрос за комбинирана конзолна тоал.чиния с биде), без монтаж на самата чиния?

# 449
  • София
100лв

Общи условия

Активация на акаунт