Банята - 19-та тема

• 116 020
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Нашият ремонт се отлага във времето, но ще ви следя.
Относно параван или душ кабина, клоня към параван все повече.

# 16
Записвам се да ви следя и черпя идеи, че и на нас ни предстои ремонт на баня  Peace
За да не е гол запис да попитам някои знаели на коя фирма за тези паравани

# 17
Аз знам Триано и Кераглас.

# 18
  • Ямбол
Аз вече мога да се похваля с готовата ни баня и тавана,които много ми харесват,а съпруга ми доокичи шкафа с още светлинки .
Пространството от всякъде бе много ограничено,бойлера например на косъм да не се побере до кабината,както и гърнето,което се пада точно на входа до врата,е със странен наклон заради тръбата,но като цяло всичко си намери мястото и ми харесва.

# 19
  • София
Много красива баня.Със здраве да е използвате.

# 20
Надив, благодаря!
Никид, много хубава баня. И моята е супер малка и се чудя как да я наредя Simple Smile

# 21
Препоръчайте ми марка фугомаса, от която сте доволни.

никид, много свежо! Peace

# 22
  • гр.Русе
 Моя майстор ме накара да купя фугираща маса Церезит.

# 23
  • София
В едни кофи по2кг пише СЕ 40

# 24
  • гр.Русе
В едни кофи по2кг пише СЕ 40
Сега погледнах фактурата, точно тази сме купили, пише още аквастатична .Отзиви за нея  Wink, добра ли е?

# 25
Към него се бяхме засилили, но в "Направи си сам" попаднах на много лоши отзиви, затова се чудим...
А Боро + импрегнатор?

# 26
  • Ямбол
Благодаря ви Simple SmileСега ни остава всичко останало от къщата да направим,за да се нанесем в нея до лятото.
Относно материалите,ние основно се консултирахме с майсторите,дори направо с тях ходихме по магазините и те казваха кое им е необходимо и кое е добро...

# 27
  • София-в сърцата на моите деца
Много красива баня!! Peace

# 28
никид, първо честита баня, много е хубава и със здраве да си я ползвате  Simple Smile  И второ имам един въпрос- шкафчето под мивката по поръчка ли ви е правено, понеже виждам, че цвета е същия като плочките, и ако да- на коя фирма е, че нашата баня е тъмно лилаво+бяло и искам да поръчам  шкафче и огледало в същия лилав цвят.

# 29
  • Ямбол
отново ви благодаря,днес получих и поръчката на четката,която ми допадна,че е с лек наклон,четката е черна и се развива и може да се подмени с резервна само главата и,керамика.

BellaS шкафа горен и долен се предлагаха и по отделно и заедно готови на "интеркерамик", http://jordy22.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D … -r-icmc-1048-55-4

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 15:32 от никид

Общи условия

Активация на акаунт