Банята - 19-та тема

• 116 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
dryl hana, мерси за въпроса;)
В момента ползвам висок въртящ се смесител при голяма и дълбока мивка - удобно е, сега трябва да купя и се дилемя.
Знам, че най-ниските ама хич не ми харесват Sad

# 61
  • София
Нашите бани са почти готови, но все пак се записвам да ви следя  Hug

# 62
lorenca , ако това е мивка Корона на Видима, както аз си мисля ти препоръчвам ниския вариант от 3те посочени.
С въртящия (който е за кухня) струята най-вероятно ще удря много напред и ще си миеш краката.
Средния вариант, който си посочила никак не е среден а си е висок. Този смесител се взима при мивки тип купа.
Също бих ти препоръчала да потърсиш модели стоящ смесител от следните серии на Видима и Идеал стандарт, които са по-високи - Vidima Storm, Vidima Trend/Playa, Active.

# 63
Висок смесител - който се върти  
Скрит текст:
,

или нисък смесител
Скрит текст:

или среден вариант
Скрит текст:
Rolling Eyes

Мивка -
Скрит текст:
Имам същата мивка. Избери такъв, при който разстоянието от основата на батерията до края на чучура е по-малко от 196мм. Иначе ще пръска като пуснеш по-силно водата.  Peace

# 64
naddiv, такава е.  Въртящият има разстояние 155 мм, а сифона е на 130 мм. Т.е. ще идва 25 мм пред сифона в перпендикулярно положение.

mioki
, при високия и средния модел - височината - разстоянието, за което пишеш, е 250 мм ... Какъв е твоя?

Ниският пак го прегледах- не от най-ниските - по 5 см височина, а е 95 мм. Освен да е той, ама не ми се навежда  Confused

# 65
naddiv, такава е.  Въртящият има разстояние 155 мм, а сифона е на 130 мм. Т.е. ще идва 25 мм пред сифона в перпендикулярно положение.

mioki
, при високия и средния модел - височината - разстоянието, за което пишеш, е 250 мм ... Какъв е твоя?

Ниският пак го прегледах- не от най-ниските - по 5 см височина, а е 95 мм. Освен да е той, ама не ми се навежда  Confused
Моят в момента е Видима Ретро. Първо бях взела Видима Сторм, но не се оказа подходяща - много напред идваше струята и при по-силно пускане на водата плискаше отвън и я преместих в кухнята.
В интерес на истината, свикнала съм батерията да е на стената и тези ниски смесители не са най-удобното нещо на света, но за миене на ръце, лице и зъби стават. Важното за мен беше като си мия ръцете да не се опират в мивката. Навеждането не ми пречи.

# 66
mioki, много ти благодаря  Hug
От схемата на Видима Сторм видях, че 196 мм, за които писа - не е височината, а разстоянието навътре в мивката. При високия модел Сева М, който харесах, е както писах - 155 мм, а сифона е на 130 мм, т.е. при перпендикулярно застанал чучур, водата ще пада 2,5 см след сифона. Харесва ми, че се върти само чучура, можеш да го преместиш ...

# 67
Да, извинявай, ако не съм се изказала ясно. Имах предвид чучура да не излиза напред от оста на батерията повече от определено разстояние  Peace
Иначе въртящия се чучур е голямо предимство, но пък ретрото ме грабна с това че е с отделни кранчета, а не с ръкохватка - държах на това повече Simple Smile

# 68
lorenca , този модел Видима Сторм също няма да ти е удобен. Просто работя това и ежедневно налагам смесители на мивки за да видят клиентите как ще стоят. Сега се сетих - погледни и сериите Ахат и Сева дуо пак на Видима. Това са модели с 2 ръкохватки, но пък са с керамични глави и страхотно елегантни, особено Сева дуо.

# 69
naddiv, благодаря за професионалното мнение.
Сторм идва още по-отдалечен от сифона.
Двуръкохватковите ... не ми се ще да губя време /вода/ за смесването. Иначе и от тях бях набелязала, но поради тази причина отпаднаха.

# 70
Здравейте, реших и аз да споделя за ремонта на моята баня, всичко беше перфектно докато не стигнах до избора на вентилатор за баня, голямо лутане беше, магазини , марки , луда работа , накрая открих един сайт за вентилатори, марката е желязна:) , а и всичко беше супер лесно и просто   , избрах много бързо и сега съм супер доволен, има датчик за влага и оште доста екстри, разгледайте , дано помогна на някой
www.ventbg.com

# 71
Здравейте, реших и аз да споделя за ремонта на моята баня, всичко беше перфектно докато не стигнах до избора на вентилатор за баня, голямо лутане беше, магазини , марки , луда работа , накрая открих един сайт за вентилатори, марката е желязна:) , а и всичко беше супер лесно и просто   , избрах много бързо и сега съм супер доволен, има датчик за влага и оште доста екстри, разгледайте , дано помогна на някой
www.ventbg.com
Освен, че това мнение е очевидна реклама, тъй като потребителят се е регистрирал специално, за да похвали вентилаторите в тази и в още една тема, искам да кажа от опит, че въпросните вентилатори не стават. До миналата седмица имахме точно от тази марка, който изгоря, след като работи има-няма две години.

# 72
не мисля да рекламирам каквото и да е, просто споделям мнение, сменил сам доста марки вентилатори, които са работили по-малко и от година, мой познат е с ВЕНТС вече 5 години , важен е модела и екстрите които има , ако си купиш най-обикновенния и на най- ниска цена вентилатор от която и да е марка съм сигурен че няма да искара дълго , аз си взех доста добър и скъп модел на Вентс и сам страшно доволен

# 73
не мисля да рекламирам каквото и да е, просто споделям мнение, сменил сам доста марки вентилатори, които са работили по-малко и от година, мой познат е с ВЕНТС вече 5 години , важен е модела и екстрите които има , ако си купиш най-обикновенния и на най- ниска цена вентилатор от която и да е марка съм сигурен че няма да искара дълго , аз си взех доста добър и скъп модел на Вентс и сам страшно доволен

Доволен...и неграмотен.
По принцип гледам да не се дразня на неграмотни постове, достатъчно съм се нагледала, но в комбинация с дразнещата /анти/реклама, просто не се стърпях.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 13:21 от инсп. Гаджет

# 74
не се дразни Simple Smile , и твоят не е много грамотен

Общи условия

Активация на акаунт