Банята - 19-та тема

• 116 889
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Нейде из лудите гори...
Чудесна е. От къде са мотивите (плочките с цветята)?

# 466
  • Русе
Чудесна е. От къде са мотивите (плочките с цветята)?

От Сико.. ето и линк  - http://www.siko.bg/serie/368.html

Благодаря на всички, много се радвам,че и на Вас Ви допада  bouquet  Hug Heart Eyes

Pupitka  за сега съм доволна от шкафчето, малко ми е малка мивката, ама ще се свикне  Flutter

# 467
И на мен ми хареса банята - много приятна.
Би ли споделила Верче, колко ви излезе като цена, ако е удобно. Искам да се ориентирам, че да знам колко пари ще са необходими за нова баня горе-долу.

# 468
  • Русе
elena_d Ами горе долу към 5 000 лв. абсолютно всичко

# 469
Верче честито! Много ми хареса банята-виждам,че си от Русе-би ли споделила на лични координати на майстора.Благодаря предварително!

# 470
  • Русе
Верче честито! Много ми хареса банята-виждам,че си от Русе-би ли споделила на лични координати на майстора.Благодаря предварително!

Готово!  Peace

# 471
# 472
Верче - много хубава баня се е получила. Харесва ми това, че плочките са подредени по-нестандартно, а и всичко останало е много хубаво. Нямам търпение да стане и нашата баня / макар, че все още не се е започнала/. Да се започне веднъж - ще стане  Simple Smile

# 473
  • Sunshine state
Мивката и на мен ми идва малка-дълга е,но ми е тясна някак си,иначе е супер. Понякога дори мия малката на нея-сяда на голямото място отстрани и така.  Heart Eyes

# 474
Честита красива баня! Най ми харесва, че тоалетната е отделена от душа без врата, а само с неподвижното стъкло.

# 475
  • Там, където ме обичат
Момичета, изпаднах в затруднение с моята баня. Наскоро ни сменя ха тръбите и се наложи да свалят десетина плочки. Резервни обаче няма. На всичко отгоре плочите са толкова стар модел, че не само същият цвят, ами и същият размер няма да намеря. 14/14 см. Има ли смисъл да търся такива плочки, макар и друг цвят, или м може да дадете други идеи. Забавих да уточня, че нямам възможност за,„пълна промяна”.

# 476
Това са от старите плочки - може някой да има някъде останали такива - дано намериш / питай близки и познати/ . Може да провериш и по сайтовете за продажби. С тях най-лесно ще си решиш проблема.

# 477
Момичета, изпаднах в затруднение с моята баня. Наскоро ни сменя ха тръбите и се наложи да свалят десетина плочки. Резервни обаче няма. На всичко отгоре плочите са толкова стар модел, че не само същият цвят, ами и същият размер няма да намеря. 14/14 см. Има ли смисъл да търся такива плочки, макар и друг цвят, или м може да дадете други идеи. Забавих да уточня, че нямам възможност за,„пълна промяна”.

Харесай си от новите модели,с цветни мотиви или други фигури,имитация на мозайка или на речни камъчета и си направете пано.
Размера все някак ще се напасне,майстора ще ги поизреже и ще стане хубаво Peace

# 478
  • Пловдив
Мивката и на мен ми идва малка-дълга е,но ми е тясна някак си,иначе е супер. Понякога дори мия малката на нея-сяда на голямото място отстрани и така.  Heart Eyes

а мивката и шкафа каква марка са?

# 479
Какви са плочките? Ние наскоро свалихме от старата ни кухня, имаме около 4-5чувала.

Общи условия

Активация на акаунт