Банята - 19-та тема

• 116 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София-в сърцата на моите деца
Така искам да видя баня с плочки само около душа..някой да е виждал подобна снимка? Praynig

# 601
  • Нейде из лудите гори...
Ето бани с плочки само около мократа част:

# 602
Много красиви бани - остава да се намери и майстор, който да направи така, че да няма проблеми с останалата част. Доколкото се вижда обаче подовете на тези бани са направени с материали, позволяващи измиването им. Единствено стените са с боя, която все пак трябва да е влагоустойчива.Душ кабините също са много стабилни - поне на снимките.

# 603
  • Нейде из лудите гори...
Има си боя (мазилки) за такива помещения, както има мазилки, за външни условия (по топлоизолациите). Въпроса е, че цената им не отстъпва на плочките, но за мен придават по-уютен вид . Плочките ми държат студено  Mr. Green  Надявам се след месец като се хваля с баня да е от този модел  Laughing Laughing

# 604
Някой да знае къде в гр.Варна мога да намеря като тези плочки в душкабината  Praynig

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 14:39 от INI82

# 605
Някой да знае къде в гр.Варна мога да намеря като тези плочки в душкабината  Praynig

В Досев има подобни, казват се Mother Nature Jet Brown

# 606
  • Отвъд алеята зад шкафа
Препоръчайте ми моля ви къде да разгледам парни душ кабини с покрив?

# 607
Търся си колона за баня, добра и качествена изработка !

# 608
  • София
Парни душ-кабини и руски бани (и сауни) днес видях в Топливо. Но не се зазяпах какви са.

# 609
  • Варна
Не разбирам какво ви претеснява в липсата на плочки.
Има бои за бани все пак.
И дори не е задължително да имаш стъклено ограждение около душа. Това е банята на вилата. Малка е, но нито е мухлясала, нито се е случило нещо кой знае какво екстраординарно.
Скрит текст:
Доколкото си спомням, плочките около душа са метър на метър. Самата баня е към 4кв.м

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 18:33 от Приятно ми е - Богиня!

# 610
Не разбирам какво ви претеснява в липсата на плочки.
Има бои за бани все пак.
И дори не е задължително да имаш стъклено ограждение около душа. Това е банята на вилата. Малка е, но нито е мухлясала, нито се е случило нещо кой знае какво екстраординарно.
Скрит текст:
Доколкото си спомням, плочките около душа са метър на метър. Самата баня е към 4кв.м
Не се вижда снимка, или поне аз не виждам..

# 611
Някой има ли термостатичен смесител на Видима V -стил - имам въпрос относно температурата на водата - ако искаш примерно по-топла вода - нещо не става много по-топла. Тялото на смесителя наистина е студено, но не разрешава гореща вода.

# 612
Някой има ли термостатичен смесител на Видима V -стил - имам въпрос относно температурата на водата - ако искаш примерно по-топла вода - нещо не става много по-топла. Тялото на смесителя наистина е студено, но не разрешава гореща вода.
Натискаш копчето, което е на ръкохватката за градусите. То е за ограничение против гореща вода. Като го натиснеш и задържиш и продължаваш на по-висока температура.

# 613
Кои са качествените бои за баня?

# 614
  • Варна
Кои са качествените бои за баня?
Аз използвах Dulux.

Общи условия

Активация на акаунт