Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ваканционните дати за учебната 2012/2013 година?
Какво е мнението за баскетбола за момичета?
Какви са основните правила на граматиката, които трябва да научат във втори клас по български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ваканционните дати за учебната 2012/2013 година?
-
Какво е мнението за баскетбола за момичета?
-
Какви са основните правила на граматиката, които трябва да научат във втори клас по български език?
-
Какво представлява епитетът и прилагателното?
-
Какви са изискванията за участие в Великденското състезание?
абе дете, ти като ги извади тези думи, намери ли ги в речника? Не, била съм казала само да ги извади
сега щял да ги намери. А що за четене е това??? Аз имах такъв лош навик да чета книгите по диагонал, уж няма как да го види, но дали по наследство не се предава
Теди изобщо не се очарова. Изчете всичките книги от поредицата за има-няма 2-3 дни, след което заяви, че не е впечатлена. Когато е впечатлена, препрочита някоя книга по сигурно 20 пъти. Като тези за Никола например.
- това ще си дойде само покрай общите ми усилия да давам пример, да предавам ценности и прочее
де такъв късмет и моето дете така да обича четенето.