София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 657
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Момичета, искам да ви питам в района на 8мо ДКЦ знаете ли дали има хубави заведения, кафенета. Искам малко да поопозная района. Simple Smile  Mr. Green

# 451
Здравейте, дами!

Със съпруга ми живеем в Толстой, имаме момченце на почти пет месеца. Отвреме-навреме следях темата, сега се изкуших вече да се запиша при вас. Ще се радвам и да се видим някой ден, ако си правите такива срещи. Аз съм на почти 30 години и живея в квартала от 2009-та година. Все още опознавам района, защото допреди бременността работех по много часове и нямах време дори за разходка в почивните дни. Ще се радвам да си общуваме. Wink

Здравей и от мен, despinSimple Smile 

Аз мисля утре към 12:30 да изведа бебка в парка. Ако някой иска компания по това време, може да ми пише.

Mademoiselle90, май никога не съм ходила в кафене около 8-мо ДКЦ...  newsm78

# 452
  • Sofia
Благодаря все пак за инфото Tedi B. Аз се интересувам примерно за заведение от типа на Норт парк, който е в Свобода, ако го знаете, там е хубаво и з акфене и за ресторантче да хапнеш нещичко. За това питах.
Изпуснала съм те иначе бих се присъединила. До сега обикаляхме за смесители за банята и главата ми гръмна  #Crazy

# 453
Не си изпуснала нищо, мила. За утре, т.е. понеделник, става въпрос. Ако имаш желание, казвай. Simple Smile

# 454
здравейте,извинявам се,че тук ще задам въпроса си,но не мога сега да търся по темите,днес си проверявах сметката,по която ми превеждат майчинство,(пазарувам само с карта и да видя колко са ми останали),и видях че са превели 204лв от НОИ искам да попитам вие получихте ли,такъв превод и да не би както за нова година преведоха парите за януари,,декември??аз утре ще звънна в Нои но все пак да попитам някой знае ли ?Благодаря

# 455
Ти май беше писала, че детенцето ти е на годинка. Да не би да са ти превели последната сума за първата година?  newsm78  Само предполагам. Аз току-що си проверих нещата в сайта на НОИ и нямам нищо след началото на март, когато са ми преведени парите за февруари.

# 456
да на годинка сме,ами незная ще звънна да попитам,не вярвам да е за,март защото трябва да е 340лв

# 457
Целият март ли ти е вече във втората година?

# 458
да итекла е първата година,нали сме родени март месец,сега трябва да пусна нова молба за втората,година Благодаря   bouquet

# 459
# 460
Здравейте!

Благодаря ви за топлото посрещане.

Теди, днес трябва да чакам майстор за сушилнята от 13-18ч., а после отиваме за ваксина, та май ще пропусна хубавото време в чакане за трети път на тоя майстор. ( #Cussing out ) Ако искате, да мислим нещо за утре? Имате ли си групичка във ФБ за по-лесни уговорки?

Кари, хайде и ти с нас. Simple Smile

Да ви похваля едно заведение ако не сте го обсъждали - по бул.Рожен - малко след 54-то СОУ, казва се Хюго, готвят страхотно! Вчера бяхме там за втори път, заведоха ни нашите кумове, и обстановката е много добре вътре, от всички места за хапване в нашите квартали, това засега ми е първо в класацията. А къде се намира този Норт парк?

За обезщетенията - аз онзи ден проверявах, че последно НОИ са превеждали пари на 18-ти февруари, оттогава нищо. Много загубена  история с тия забавяния, иначе когато работиш и се осигуряваш, даже часовете за внасяне важат.

# 461
Предполагам, че цялата седмица ще си излизаме, освен ако няма нещо извънредно. Така че можеш да се включиш, когато си свободна. Simple Smile

Успех с ваксината, а и с майстора също.

А за фейсбук групата - не е лоша идея да си направим.

# 462
Аайде и аз да попитам,къде излизате,ние се разхождаме в градинката пред блока,натам не сме ходили към 4 част

# 463
В Северния парк най-вече

# 464
  • Sofia
Радвам се, че има доста активни тук. Супер идея е да имаме група във ФБ. Ако искате, мога да направя и ще ни е удобно и оттам да си общуваме. Иначе Норт парк е в Свобода, магазин ЦБА ако знаете къде е, зад него се намира, тихичко е там, става за кафенце, става за хапване (на мен много ми харесва как готвят), дечицата спокойно могат да си играят наоколо. А уикенда, понякога става и за бар.
Ние за сега се разхождаме в Северния парк, и живот и здраве като се роди беба, май пак до там ше ходим.. сега поне са оправили пейките и осветлението, та от сега съм решителна че ще изкараме цяло лято там. Simple Smile
Теди, днес няма да успе че от 1 часа имам защита на реферат.... така че и днес те изпускам.

Общи условия

Активация на акаунт