София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 603
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте и от мен, съкварталки  Simple Smile

Знае ли някоя от вас детската градина зад бл. 241 в Надежда-2 дали е с ясла или е само градина?
В район Надежда няма СДЯ, всичко вече е ОДЗ Peace

Shocked Промяната е само в имената на заведенията или просто няма къде да си заведеш детето до навършване на възрастт за градина  newsm78

# 526
  • Sofia
Момичета, да ви се похваля официално живеем в Надежда 3част. Така че за разходки в парка съм навита стига все пак и времето да го позволява. Ние очакваме нашето съкровище Юли месец, така че за сега мога само да ви правя бременна компания. Simple Smile

# 527
Shocked Промяната е само в имената на заведенията или просто няма къде да си заведеш детето до навършване на възрастт за градина  newsm78

ОДЗ означава Обединено детско заведение, на чиято територия се отглеждат деца от 10мес. до 7 години. Някогашните "ясли" се обединиха с някогашните "целодневни детски градини" и се преименуваха в ОДЗ.

# 528
  • София
Дес, много благодаря за отговора   bouquet  Сега се сещам, че имаше ЦГД  Simple Smile

# 529
Няма проблем Simple Smile

# 530
  • София
Само да уточня, предвид на днешното класиране за детски заведения, че не може просто да си "заведеш" детето, трябва да кандидатстваш и да те класират.

# 531
  • София
Да, това е ясно  Simple Smile

# 532
Здравейте,юни месец синът ни има рожден ден ,и сме решили да го празнуваме в клуб Чочи,понеже несме от от този квартал ,някви мнения за клубчето?
Гледам, че още чакаш отговор  Simple Smile Два пъти сме празнували там, но понеже сме зимно бебе  (с баткото) бяхме на втория етаж.Всичко е перфектно с изключение на климатика,който незнайно защо го пускат на макс. Иначе сме били отвън на два рождени дни.По-добрата оферта е  Simple Smile И не излиза скъпо,дори на нас по-евтино ни излезе от детски клуб със задължителните им такси. Надявам се да съм била полезна.
Благодаря, много .

# 533
  • Някъде на път....
Момичета, днес ли отварят новия Лидл в "Свобода"?
Той ще ми е по-удобен и се чудя да минавам ли от там довечера.... newsm78

# 534
  • София
Момичета, днес ли отварят новия Лидл в "Свобода"?
Той ще ми е по-удобен и се чудя да минавам ли от там довечера.... newsm78

Да, днес.

# 535
Относно клубчето Чочи ,изглежда ми страхотно и много приятно не съм ходила по друг повод там,реших миналата година да направя рождения ден на сина ми там-1г.правеше,но условията не ме устройваха на този етап(възрастта на децата).Тогава поне ми казаха,че съм ДЛЪЖНА за 10 майки и 10 деца да изконсумираме по 10лв. което прави 200лв.И на фона на прохождащите ни деца,сядането на маса беше почти невъзможно какво остава за консумиране Simple Smile Затова тогава предпочетох да отидем във кафе Релакс който е със детски кът(безплатен) и поне аз останах доволна.По принцип е за деца над 2 години по наблюдение смятам,а и нещо доста често е много мръсно вътре не го поддържат,но поне за самия рожден ден беше доста чисто,подредено и украсено Simple Smile Тази година съм си харесала един детски клуб в Надежда 1,но имам време да помисля до тогава Simple Smile Надявам се да бях полезна Simple Smile

# 536
Мами, някоя ходила ли е вече в детския център в заведението на третия етаж в Била (тази на метростанция Хан Кубрат)? Вчера бях там, но не стигнах до детския кът, а ми направи впечатление, че има.

# 537
Мами, някоя ходила ли е вече в детския център в заведението на третия етаж в Била (тази на метростанция Хан Кубрат)? Вчера бях там, но не стигнах до детския кът, а ми направи впечатление, че има.
Страхотен е детския клуб! Ние вече няколко пъти го посещаваме и децата умират от кеф! Има много и всякакви играчки, става и за по-малки дечица Laughing Цената е стандартна - 5 лв за час, 3 лв за втори час. Не сме празнували РД още там и не знам какви са условията.

# 538
Има ли приети дечица в 90 одз, ако може да споделите впечатления!

# 539
Има ли приети дечица в 90 одз, ако може да споделите впечатления!
   Нямат обявен прием сега следователно няма как да има приети деца Sad Имам отзиви 50 на 50 Simple Smile Знам,че всички учители който са били преди и заради който тази детска има добро име,вече са пенсионирани сега са нови за който още нямам впечатление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт