София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 102 589
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, искам и аз да попитам за един фризьорски салон на ул.Кирил Дрангов над една кръчма (Чановете, ако не се лъжа). Някой да има наблюдения?

# 91
Здравейте момичета  Simple Smile съвсем случайно попаднах на темата, която е прекрасна! Аз се казвам Мария и много бих се радвала ако ме присъедините в групата

# 92
  • София
Добре дошла Simple Smile Ще ти бъде интересно при нас Simple Smile

# 93
  • София
Добре дошла Мими Simple Smile

В този дъжд малко да съживим темата  Wear Umbrella

# 94
Здравейте момичета  Simple Smile съвсем случайно попаднах на темата, която е прекрасна! Аз се казвам Мария и много бих се радвала ако ме присъедините в групата

Здравей и добре дошла!
В кой кв. си?

# 95
Здравейте, издирвам лаборатория Санте в Надежда, но тъй като нямат читав сайт не мога да открия точния адрес. Ще се раздвам ако някой успее да ми помогне..Simple Smile))

# 96
Здравейте, издирвам лаборатория Санте в Надежда, но тъй като нямат читав сайт не мога да открия точния адрес. Ще се раздвам ако някой успее да ми помогне..Simple Smile))

Аз преди 3-4 години бях ходила в една Санте срещу 7-мо ДКЦ. Пада се зад спирката на тролеите 1 и 5. Тази спирка за към центъра, която е. В едни блокчета по навътре се намира.

# 97
  • Върху лъчите на Слънцето.
Има лаборатория Санте до 24 ДКЦ - в новите блокове на Бриз Север.

# 98
От Свобода сме.

Къде точно трябва да подам молба за детските и какви документи се искат?

# 99
От Свобода сме.

Къде точно трябва да подам молба за детските и какви документи се искат?
Дирекция Социално подпомагане се намира в двора на 171 ОДЗ, старата порутена сграда, намираща се от дясната страна на ОДЗ- то, гледайки го от към входа на самото ОДЗ.

Най-добре да отидеш на място там, от където ще ти дадат Декларация и ще ти кажат какви документи са им необходими, конкретно в твоя случай. При подаването на документите си вземи и Удостоверение за банковата ти сметка.

Декларацията: http://pomosti.oneinform.com/ebl2.pdf
Документи: 1. Удостоверение за брутните месечни доходи на семейството за последните 12 календарни месеца, предхождащи месеца, през който е подадена молба-декларацията – за лицата, работещи по трудови и/или по служебни правоотношения;

2. Удостоверение от учебното заведение, че детето е записано като ученик/чка в …клас;

3. Удостоверения за раждане на децата ми (родени, припознати, осиновени, доведени, заварени, настанени по реда на чл.26 от Закона за закрила на детето): (за справка);

4. Копие от експертно решение на ДЕЛК/ РЕЛКК/ ЦЕЛКК или ТЕЛК/НЕЛК (само в случаите по чл.7, ал.8 от ЗСПД);

5. Копие от заповед на директора на дирекция ”Социално подпомагане”/решение на съда за настаняване на детето/децата в семейство на роднини, близки или в приемно семейство по реда на чл. 26 от Закона за закрила на детето (само в случаите по чл. 7, ал. 2 от ЗСПД);

6. Копие от решението на съда за допускане на развод между съпрузите;

7.Служебна бележка, удостоверяваща извършените задължителни имунизации и профилактични прегледи на детето, издадена от личния лекар на детето, а при липса на избор на личен лекар – от регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве;

8. Лична карта (за справка);

/инфото съм копирала от друг форум/

# 100
здравейте и от мен!!! аз съм Веси (22г.) Simple Smile а също и Никол която е на 7 месеца... Присъединявам се с удоволствие към групата Simple Smile Живеем в Толстой:) айде мами... да пием по кафе Simple Smile 1swing

# 101
Благодаря за бързите отговори..Simple Smile))

# 102
Благодаря!

# 103
Здравейте отново аз съм в Надежда 3 и имам бебе момиче почти на 2 месеца и син на 8 години Simple Smile Много благодаря за топлото посрещане Simple Smile А колкото до кафето с удоволствие съм на линия Simple Smile

# 104
Здравейте и от един татко на 2-месечна принцеса  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт