София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 372
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Яница Tи дори и да го запишеш сега, ще е болно през седмица поне и ще си в непрекъснат болничен, което не е по-различно. Ние в момента сме точно в тази фаза, седмица ходи, седмица болна... И се налага да викаме баба, но ако не разполагаме с баба май трябва или гледачка или вкъщи без работа Sad

# 676
Здравейте,от един месец сме в София...преди живеехме във Варна...искам да ви попитам относно детската кухня,всеки ден ли става записването  и наистина ли искат 30 броя бурканчета  Rolling Eyesпитам защото никъде не мога да намеря условия...newsm78 благодаря предварително!  bouquet

# 677
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравей, lovely babySimple Smile Зависи за коя кухня става въпрос. В някои искат 30 бурканчета, в други 3.

# 678
кухнята в надежда ул. 8-ми март 15

# 679
  • София
кухнята в надежда ул. 8-ми март 15

Защо не отидеш да питаш на място? Наистина навсякъде е различно - едни искат 30 бурканчета с 60 капачки, други искат 3, трети 6 бурканчета.

# 680
добре,а всеки ден ли стават записванията... Rolling Eyes

# 681
  • София

Отиди някой ден по време на раздаване на храната (обикновено 11.30-12 ч.) и разпитай за всичко - как става записването, чака ли се за това, колко бурканчета, цена и т.н.

# 682
Добре,благодаря за бързите отговори!Хубав ден   bouquet Wink

# 683

Не. Веднъж се записваш /ако има свободно място/, след което веднъж месечно купуваш купоните за месеца /поне беше така в пункта в 27 ОДЗ/.

Ако няма място в раздавателният пункт на ул.8 Март №15, може да провериш в другите близки до вас пунктове /ако не ти се чака място, специално за там/ Simple Smile

# 684
  • София
Здравейте  Hug,може ли да Ви помоля за отзиви за началните учители, които тази година са в 4 клас в 54 СОУ.
На нас ни предстои избор на училище за 1 клас следващата година и ще ми е от полза всякаква информация както за училището, така и за преподавателите. Може и на ЛС. Praynig
Благодаря предварително!  bouquet

# 685
Здравейте,моля ви кажете ми къде трябва да отида за да си сменя адресната регистрация за кв.Толостй и какви документи са ми нужни?

# 686
Здравейте,
За кухнята на ул. 8 март за записването е необходима бележка от педито, че детето няма хранителни алергии, както копие от акта за раждане и молба по образец от кухнята. Искат само 6 бурканчета класически с винт и 6 надписани с инициалите на детето капачки. Плащането е в първия работен ден за месеца и е по 1,30 лв за ден. Дано съм била полезна. Hug

# 687
Здравейте,
За кухнята на ул. 8 март за записването е необходима бележка от педито, че детето няма хранителни алергии, както копие от акта за раждане и молба по образец от кухнята. Искат само 6 бурканчета класически с винт и 6 надписани с инициалите на детето капачки. Плащането е в първия работен ден за месеца и е по 1,30 лв за ден. Дано съм била полезна. Hug

Доста евтино ми се вижда, 1.30 на ден за 3 яденета  newsm78 нещо в интернет няма ли за тази кухня, някакво примерно меню и от кой месец може да  го запиша, сега сме на 8месеца?

# 688
Здравейте,

Доста евтино ми се вижда, 1.30 на ден за 3 яденета  newsm78 нещо в интернет няма ли за тази кухня, някакво примерно меню и от кой месец може да  го запиша, сега сме на 8месеца?

Да, наистина е много евтино и готвят страаашно вкусно, поне според мен, а и според детето де. Рядко изхвърляме някоя от храните - единствено ако е грах, леща или зелен боб не допадат на малката. Няма публикувани менюта в интернет, но храната е разнообразна. Мисля, че от 10 месеца можеш да запишеш детето на кухня.

# 689
  • София
Здравейте,

Това е държавна кухня все пак, цените са такива. За мен яденето е редичко, абсолютно неподходящо за деца под 10-11 месеца (в смисъл и трите яденета), а дори и след 1 г. за някои от ястията. Дъщеря ми не го харесваше изобщо и се отказах, готвих й.

Общи условия

Активация на акаунт