София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 376
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, някой празнувал ли е детски рожден ден в клуба на третия етаж в Билла! Ще съм благодарна, ако споделите впечатленията си и цена. Благодаря.

# 661
Благодаря за отговора, дано и някой друг се включи с мнение,че ми се иска вече да избирам педи,че не ми остана много до раждането, а искам с каката да са при един лекар.

# 662
  • София
Здравейте, някой празнувал ли е детски рожден ден в клуба на третия етаж в Билла! Ще съм благодарна, ако споделите впечатленията си и цена. Благодаря.
Два пъти бяхме на рожден ден там - пет лева е за първия час, три лева за втория, за третия и следващите не запомних. Спомням си, че приятелката ми казваше, че е 14 лева на дете - храната, престоя, сокчета и подаръче за всяко дете. Но пък първия път нямаха подаръци  newsm78. Това трябва да се пита всъщност.
И двата пъти освен празнуващите деца вътре си имаше и други. Залата е голяма има каки които ги пазят. Вече ако се покани аниматор и него си плащаш.

# 663
Аз празнувах на сина ми,бях много доволна Simple Smile Нещо определено,ако те интересува питай Simple Smile Тортата трябва да си я внесеш,защото техните са по 4.5лв. на парче,но затова че я внасяш даваш 10лв.....ти си преценяваш

# 664
Здравейте, благодаря за отговорите. Да споделя и аз опита си от рождения ден на дъщеря ми на третия етаж в Била. Много сме доволни! Тортата си я внесохме отвън, че държахме на определен вкус, за което си платихме 10 лева. Но това не е проблем. Добро отношение на персонала и достъпно като цена. Препоръчвам!

# 665
Здравейте,
Търся препоръчана жена за почистване на средно голям апартамент в Надежда 2, един или два пъти седмично (Може само събота, ако е работеща). За заплащането ще се договорим според каквото е удобно и за двете страни. Предварително Благодаря!

# 666
Здравейте,
Търся препоръчана жена за почистване на средно голям апартамент в Надежда 2, един или два пъти седмично (Може само събота, ако е работеща). За заплащането ще се договорим според каквото е удобно и за двете страни. Предварително Благодаря!

Аз мога да ти препоръчам едно страхотно момиче - младо,отговорно, и поне ще си сигурна,че няма да те окраде  Laughing
ако имаш интерес пиши да дам телефона и ,казва се Силвия

# 667
Трябва ми сервиз за ремонт на кафе машини в района,много ще съм благодарна ако някой ми помогне.

# 668
Здравейте,

Дали някой би могъл да ми каже как бих могла да вляза в списъка с детски центрове на първа стр.

Заех се да намеря място за провеждане на рождения ден на сина ни, който става на 2 год.

Всяко споделено мнение ще е ценно.

Благодаря предварително   bouquet

# 669
Аз съм присъствала на няколко РД-та в детския кът на заведението което се помещава в Билла - 3-ти етаж се казва. Много е приятно и за деца и за родители. Е за цени конкретно не мога да ти кажа.

# 670
Здравейте, маминки! Моля ви за помощ! Детенцето ми е на годинки и 3 месеца и не исках да я давам в ясла поне до 2 годинки. Но от известно време шефа ми ми оказва лек натиск да се върна на работа. За съжаление едната ни баба не живее в България, а другата е работеща все още. От 2 месеца се опитвам да запиша детето в ясла, но без успех. Всеки съвет, идея, споделен опит ще ми бъде от полза...

# 671
Яница, не можеш ли да и намериш детегледачка? Но не знам как вървят цените и можеш ли да си го позволиш.

# 672
В държавна ясла е почти невъзможно по това време на годината. Следващото голямо класиране е май месец, със започване септември. Вариантите са частна ясла, детегледачка или... и аз не знам. Ако можеш да се договориш за по разчупено работно време и да се редувате тати/мама/баба в почивките да я гледате. Ако останат 1-2 дни седмично да речем за детегледачка ще е доста по поносимо от към финансова гледна точка Peace. Когато първоначално не приеха детето на ясла, щяхме точно това да направим. С таткото 2/2 да работим и да не се виждаме Crazy, но щяхме да  се справим за известно време. Но не на всеки работата му позволява такова нещо.

# 673
Благодаря ви за отговорите, но явно ще оставим яслата за септември пък дори и с риск да си загубя работата. Друг вариант няма. Дано поне тогава ни приемат, чеее...

# 674
Благодаря много за споделените мнения   bouquet

Ние също сме харесали детски кът на последния етаж на Била. Четох някъде за клуб Веселия - намирал се някъде в Свобода, най-общо казано. Дали някой има впечатления от там също ?

Яница Стояновска, дано успеете да се класирате за септември  Peace

Общи условия

Активация на акаунт