София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 390
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте!
От сравнително скоро сме в Надежда-1. И трябва да сменя лекаря на детето, а и моя.
Кой бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Ние сме при др. Баремлийска от 8ма поликлиника и съм повече от доволна. Синът ми е на 6 месеца.

И ние сме при нея, но тя май трудно взема нови пациенти.

# 646
Здравейте!
От сравнително скоро сме в Надежда-1. И трябва да сменя лекаря на детето, а и моя.
Кой бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Ние сме при др. Баремлийска от 8ма поликлиника и съм повече от доволна. Синът ми е на 6 месеца.

И ние сме при нея, но тя май трудно взема нови пациенти.

Ами мисля, че да. Доста бебета, деца и пациенти има при нея.

# 647
  • София
Да, има доста пациенти. Ние сме при нея от 7 години и за това нямаше проблем да вземе и малката като се роди. Но аз съм си много доволна от нея, кофти е чакането, разбира се, но й имам голямо доверие за децата.

# 648
  • Sofia
Ние сме при д-р Наасан- супер доволна съм. Познава си пациентите и си вдига телефона винаги!

# 649
  • София
Ние сме при д-р Наасан- супер доволна съм. Познава си пациентите и си вдига телефона винаги!

ние не сме при него, но винаги когато се е налагало да преглежда малкия /при отсъствие на нашето джипи/ съм оставала много доволна от отношението, вниманието и компетентността  Peace

# 650
  • София
Момичета, търся телефон на група "Звездица" в 6 ОДЗ...Благодаря предварително!  bouquet

# 651
Благодаря за информацията. Синът ми е на 5год 7мес не е бебе Simple Smile Мисля да се пробвам при д-р Наасан  Peace , защото нещо не съм фен на чакането Whistling

# 652
  • София
Никой не е фен на чакането.

# 653
Има хора, които са склони да чакат само и само да бъдат при определен педиатър - това имах предвид.

# 654
  • София
здравейте  Hugимате ли мнение за д-р Лука Гигова 7 ДКЦ  Praynig  bouquet

# 655
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря за информацията. Синът ми е на 5год 7мес не е бебе Simple Smile Мисля да се пробвам при д-р Наасан  Peace , защото нещо не съм фен на чакането Whistling

Ако мислиш, че при него няма чакане, лъжеш се  Simple Smile Пред кабинета му винаги е лудница, но определено е добър лекар. Не съм при него, но когато нашата педиатърка отсъства я замества той и съм доволна. Нашата също е много добра, но тя не приема нови пациенти. Между другото, миналата седмица на вратата беше изложен списък с лекарите, които приемат нови пациенти.

# 656
  • София
При първия ни ЛЛ-педиатър, който избрахме при раждането на първото ми дете, не се чакаше, отиваме и влизаме. Ама за повече от това да ти принтира направление не ставаше, съжалявам да го кажа. Препоръча ми сок от киви за едномесечното ми бебе, което имаше запек уж.

При Беремлийска се чака много понякога, но на нея имам 100% доверие, че ще предпише правилно лечение, че няма да пропусне хрип, че няма да ми спести направление за специалсит, защото "няма". И за това сме цялото семейство вече 7 г. при нея и не бих я сменила.

Не обичам да чакам, каквто все, но когато става въпрос за децата ми и здравето им предпочитам читав лекар пред бърз преглед.

# 657
здравейте  Hugимате ли мнение за д-р Лука Гигова 7 ДКЦ  Praynig  bouquet

Не мога нито добро, нито добро нито лошо да кажа. Преди като Бяхме в съседния на Гигова кабинет се е случвало тя по заместване да преглежда сина ми. Нищо особено.  На приятелка и двете деца са при нея,но те са възможно от най рядко боледуващите така, че рядко ходят там.

# 658
Здравейте, а има ли някой с педиатър в 24-та поликлиника? Ние сме там,но ми се иска да сменя. Чудя се за Илиева,която има кабинет от страни на поликлиниката - някой с мнения за нея.
Благодаря.

# 659
На мен там в 24-та ми се е налагало при една Марияна Георгиева да ходим. В к-т 31. Доволна съм, но не з ам приема ли нови пациенти или не.

Общи условия

Активация на акаунт