София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 402
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
...и аз така, catty m ...

А и като гледам обраслия с буренаци двор ...

Освен да се срещнем и отидем заедно на ,,разузнаване'' ...

Истината е, че ми е много, много удобно, но ,,спирачките'' ми са повече от желанието ...

Именно.

# 631
Уаууу, то не било хич страшно .
Звъннах.
Разговарях с един от инструкторите- беше изключително мил .
Каза, че залата се посещавала от доста жени.
Уговорих си ден и час.

# 632
Страхотно, ще чакам отзиви, току-виж се престраша и аз  Laughing

# 633
  • София
Да вземем да се съберем една тумба и да се престрашим заедно? Ама аз съм в много лоша форма с много кг. за сваляне.

# 634
Аз ходя в Кристал и там ми харесва, има доста жени, никой на никого не се смее, залата е чиста и голяма, уредите са хубави. Инструктор мога да препоръчам, но на ЛС. Цените им ги има в сайта.

# 635
В бгмапс откривам един фитнес "Клан", който обаче няма сайт (само фб страница с почти никаква информация). Намира се много близо до 8-поликлиника. Дали този е фитнесът, който се води "на 8-ма поликлиника" и изобщо за тоя клан някаква информация имате ли?

# 636
Здравейте  момичета.
Тъй като аз подхванах темата за фитнес в Надежда ( аз съм в пета част), да кажа к'Ва я свърших.

Днес ми беше първата тренировка във фитнес зала Pride -1 при 74 училище. Ще тренирам два дни, два дни почивка. Около месец-месец и половина тренировката ми ще бъде под контрола на инструктор.
Имам направен персонален тренировъчен и хранителен режим. Ще се старая да се придържам към тях.
Специално попитах момчето, което ме тренира има ли възможност да поеме още трениращи момичета. Думите му бяха:,,Да заповядат, няма проблем''.
Щом аз с моите 50 % излишни кг и на моята ,,почтена'' възраст, се справям и  имам хъс да се взема в ръце, да направя нещо за себе си, вие, които сте на възрастта на децата ми, нямате причина да се притеснявате и съмнявате в себе си.
Чакам ви в залата.
А след месец-два на рожденния ден на БГ Мамма  ще показваме изваяните си с труд и пот тела ( шегувам се, но ха дано е така ...).
На всички ви, благодаря за коментарите.

# 637
А някой да има мнение за RELAX, че ми е най-близко  newsm78

# 638
А някой да има мнение за RELAX, че ми е най-близко  newsm78
Аз ходих няколко месеца и ми харесва,има си едни стойкаджий дето наблюдават когато уцелиш да са там,но на мен не ми пречи Simple Smile Много е близо до нас и ако реша да ходя може би пак там ще избера или във сравнително новата зала в Надежда 6 до Т-маркет,много е голяма и започнаха много хора и там да ходят

# 639
  • София
Здравейте,

имам едно малко странно питане от една позната.

Преди време си е поръчвала Кралска торта от някакъв цех във Враждебна, нито пази телефон, нито помни нещо, освен вкуса на тортата. Някаква рускиня мисли, че е била собственичката, разкарвали са тортите до адрес.  Познатата ми търси телефона на враждебненския цех, моля ако някой се сеща да пише. Благодаря предварително!

# 640
# 641
  • София
Преди време и аз поръчвах от тези торти, но тогава не разнасяха по домовете,
а трябваше да се поръча на място и да се капарира и след това да отидеш още
веднъж да я вземеш.Честно казано, това разкарване напред-назад ме отказа.
 Много ще се радвам, ако вече имат доставка  Heart Eyes

# 642
  • София
Преди време и аз поръчвах от тези торти, но тогава не разнасяха по домовете,
а трябваше да се поръча на място и да се капарира и след това да отидеш още
веднъж да я вземеш.Честно казано, това разкарване напред-назад ме отказа.
 Много ще се радвам, ако вече имат доставка  Heart Eyes
Нямат доставка и никога не са имали - приятелката ми им е писала. Явно са други.

# 643
Здравейте!
От сравнително скоро сме в Надежда-1. И трябва да сменя лекаря на детето, а и моя.
Кой бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 644
Здравейте!
От сравнително скоро сме в Надежда-1. И трябва да сменя лекаря на детето, а и моя.
Кой бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Ние сме при др. Баремлийска от 8ма поликлиника и съм повече от доволна. Синът ми е на 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт