София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 429
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!

Някой има ли впечатления и информация за персонала на яслата срещу "Агресия" и яслените групи на 6-то ОДЗ?

Благодаря за споделената информация за фирма Треада - ще се възползвам и аз от достъпните им цени на дрешките!

# 616
Здравейте!

Някой има ли впечатления и информация за персонала на яслата срещу "Агресия" и яслените групи на 6-то ОДЗ?

Благодаря за споделената информация за фирма Треада - ще се възползвам и аз от достъпните им цени на дрешките!

Детето ми е в 6 ОДЗ. Сега ще е първа група. В момента още в яслата. За яслата нито кой знае колко добро, нито кой знае колко лошо мога да кажа. Не са лоши сестрите. Обаче като на всякъде масово болни деца се пускат.

# 617
Благодаря Кimmy!

# 618
Момичета, от къде да купя здравно-профилактична карта, здравен картон и т.н.? Преди ги купувах от книжарницата на 24-та Поликлиника, после от тази срещу СБА, но и двете ги затвориха. Сега не знам къде в района се продават.

# 619
Момичета, от къде да купя здравно-профилактична карта, здравен картон и т.н.? Преди ги купувах от книжарницата на 24-та Поликлиника, после от тази срещу СБА, но и двете ги затвориха. Сега не знам къде в района се продават.

В 7-мо ДКЦ, ако не ти е далеч.

# 620
Във всяка една книжарница,в този район се сещам,че има зад спирката на 83(автобус) при пазарчето,в блока има и фризьор и шивач Simple Smile (зад магазин Деница)

# 621

На улица "ТЪРГОВСКА" има едно малко фото, в близост до магазина "Левче". Отвън с големи букви пише "КСЕРОКС, ФОТО". Оттам закупих преди 2 дни - ЛИЧНА ЗДРАВНОПРОФИЛАКТИЧНА КАРТА".

# 622
УНИФОРМИ ЗА 54 СОУ

Дано не прозвучи като реклама, но понеже се видях в чудо и най-накрая открих дрехи на разумни цени в един склад, та реших да споделя.
Предлагат тениски с къс и дълъг ръкав тип "Лакоста". Тъмносините са точно както и оригиналните, но без раетата по ръкавите и яката. Червеният им цвят обаче е малко по-светъл от оригинала, но се надявам, като има емблема да не създават проблем.
Предлагат и обикновени тъмно сини тениски за под анцунг.
Купих и тъмно син суитчер, но е без цип и ми се стори малко скъпичък.
В момента имат намалени зимни якета на много добра цена.
Разгледайте детската номерация
http://www.teniskinaedro.com/?productId=detuniform&m=mf2

координатите може да видите на КОНТАКТ

# 623
  • Някъде на път....
........
Предлагат тениски с къс и дълъг ръкав тип "Лакоста". .............

Каква е цената на тези тениски, сподели, моля!

# 624
Здравейте момичета.
Моля ви за помощ и съвет - имате ли информация за фитнес зала Pride-1 до 74 училище във Връбница-1.
http://sportnizali.com/index.php?item/27 - Това е сайта им, но телефонът не е актуален.
Интересува ме уредите подходящи ли са за жени, много ли е посещаемостта, добри ли са инструкторите и  ...дали няма да ми се изсмеят на лошата спортна форма.
Живея съвсем наблизо до нея, на няколко пъти минавам от там с желанието да вляза и да разговарям, но...
Чакам да прочета мненията ви.

# 625
........
Предлагат тениски с къс и дълъг ръкав тип "Лакоста". .............

Каква е цената на тези тениски, сподели, моля!

Цените са качени на сайта. Гледай цена за 1 бр. Имат отстъпки за количества от 24 бр. и повече. Купих доста неща, но по спомен, за размер 146 - тениската с къс ръкав беше 12 лв., с дълъг - 13 лв. Цената е добра, като я сравнявам с тази от 25 лв. за дълъг ръкав в фирма "Бонита". За съжаление е едноцветна - няма червено рае на яката и ръкава.

# 626
  • София
Здравейте момичета.
Моля ви за помощ и съвет - имате ли информация за фитнес зала Pride-1 до 74 училище във Връбница-1.
http://sportnizali.com/index.php?item/27 - Това е сайта им, но телефонът не е актуален.
Интересува ме уредите подходящи ли са за жени, много ли е посещаемостта, добри ли са инструкторите и  ...дали няма да ми се изсмеят на лошата спортна форма.
Живея съвсем наблизо до нея, на няколко пъти минавам от там с желанието да вляза и да разговарям, но...

И аз бях питала за тази зала, но нямаше отговори тук (нали тази зад училището?). Имам чувството, че там ходят само мъже, което мен ме спира, защото се притеснявам да ходя сама, а би ми било много удобно.

# 627
 ...и аз така, catty m ...

А и като гледам обраслия с буренаци двор ...

Освен да се срещнем и отидем заедно на ,,разузнаване'' ...

Истината е, че ми е много, много удобно, но ,,спирачките'' ми са повече от желанието ...

# 628
Скрит текст:
Здравейте момичета.
Интересува ме уредите подходящи ли са за жени, много ли е посещаемостта, добри ли са инструкторите и  ...дали няма да ми се изсмеят на лошата спортна форма.

С информация не мога да помогна, но поне намерих телефон--- > 0893853232 . Инфото е от ФБ страницата им.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 15:39 от -Дес-

# 629
Благодаря за телефона, че на онзи, който е изписан на сайта им отговаря един мрънкащ мъжки глас, че съм в грешка...
Ще звънна и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт