София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 459
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Аз също подкрепям идеята за групова подписка... Peace

# 601
catty m И аз ще се включа  Peace Премахването на тази пешеходна пътека беше огромна глупост. Не знам и аз как го решиха, но аз много много рядко пресичам на места, на които не е разрешено. Е, тези от общината ме принудиха и вече го правя всеки ден именно заради тази пътека. Пълно безумие! Как да стигне човек от автобусната спирка до ОДЗ-то? С асансьора (ако въобще работи) се слиза в подлеза, ами после нагоре? С ескалатора (ако въобще и той работи) е много трудно с повечето модели колички.... Веднъж ескалаторът не работеше и помолих един полицай да ми помогне, а той ме попита защо не излезна откъм Била и после пеша до 61-во училище и там да си пресека.. Stop А пък това, че и там в едната посока светофарът нон стоп не работи е друга тема....

# 602
  • София
catty m И аз ще се включа  Peace Премахването на тази пешеходна пътека беше огромна глупост. Не знам и аз как го решиха, но аз много много рядко пресичам на места, на които не е разрешено. Е, тези от общината ме принудиха и вече го правя всеки ден именно заради тази пътека. Пълно безумие! Как да стигне човек от автобусната спирка до ОДЗ-то? С асансьора (ако въобще работи) се слиза в подлеза, ами после нагоре? С ескалатора (ако въобще и той работи) е много трудно с повечето модели колички.... Веднъж ескалаторът не работеше и помолих един полицай да ми помогне, а той ме попита защо не излезна откъм Била и после пеша до 61-во училище и там да си пресека.. Stop А пък това, че и там в едната посока светофарът нон стоп не работи е друга тема....

Хахаха, това с полицая ме разсмя. Кефи ме призванието на българския полицай да е в услуга на гражданите.

Пешеходната пътека, която бе преди това, бе временна, когато все още строяха метрото и съответно нямаше подлез. В мейла си до КАТ казах, че тя е необходима и сега, ако не на същото място, то малко по-надолу заради ОДЗ-то отсреща, в което също има и детска кухня.

Аз недоумявам защо няма асансьори от страна на Надежда. Както и бездействието на нашия кмет.

Момичета, организирането на подписка е трудоемка и времеемка дейност. Много по-бързо е да драснете един мейл на посочените по-горе адреси. Факт е, че именно с един обикновен мейл от мен до КАТ, написан през нощта, КАТ ми обърнаха внимание и въпросът влезе в Комисия към СО.

# 603
Здравейте,мами! Интересува ме има ли родители на ученици от 54 СОУ? Става въпрос за задължителните униформи от тази есен,които са на някакви ненормални цени.Пример:тъмно синьо пуловерче БЕЗ ръкав- 29лв.

# 604
Моят син учи в 54!Сега ще бъде в 7ми клас,от вас чувам за задължителни униформи!? Thinking

# 605
Моят син учи в 54!Сега ще бъде в 7ми клас,от вас чувам за задължителни униформи!? Thinking
Имаше родителски срещи май месец.Може би ви я е спестил Embarassed Вижте на сайта на училището. Всички,които са заинтересовани да знаят,че има фирма,която шие елементите на униформите със същото качество,на половината на цената на одобрената фирма (явно е включила и процент за директорката!)

# 606
Здравейте,имам брат който сега ще е втори клас и да купихме си срещу 200лв. целия набор от дрешки за момче....нямам думи Sad взехме и две емблеми ,ако се наложи да си купи дреха същия модел и само да ги зашием Sad Това е положението Sad

# 607
Това е сайта на другата фирма,която шие униформи.Намира се точно зад Техникума по каучук и пластмаса,не се подлъгвайте по номера 103 на бул.Рожен.Някой гениален мозък го е сложил след 25 номер Simple Smile
www.treada.bg

# 608
Това е сайта на другата фирма,която шие униформи.Намира се точно зад Техникума по каучук и пластмаса,не се подлъгвайте по номера 103 на бул.Рожен.Някой гениален мозък го е сложил след 25 номер Simple Smile
www.treada.bg
Ех да знаехме по рано

# 609
  • Sofia
На линка, който си сложила излиза адрес "Цар Симеон", къде е адресът зад техникума?

# 610
На линка, който си сложила излиза адрес "Цар Симеон", къде е адресът зад техникума?
  Embarassed Не съм видяла,че излиза Цар Симеон.На нашата оферта пише бул.Рожен 103. Това е точно зад техникума,завивате между него и един блок, в нещо като улица ,но всъщност е паркинга на блока.Точно отпред е една синя сграда,на втория етаж приемат поръчки.Иначе ми казаха,че ще си местят магазина на Отец Паисий. Може би този адрес е за магазина.

# 611
  • Sofia
Намерих го и поръчах! Благодаря ти, че писа в темата, оттук разбрах за тази фирма, наистина цените им са много по-ниски.

# 612
Момичета от Надежда и Връбница, бих искала да помоля за вашето съдействие и помощ. От година и нещо се боря за една пешеходна пътека на Бели Дунав, в частта след Ломско шосе между Връбница 2 и Надежда 4 (т.е. срещу пазарчето и бившата 61 ясла). Писах на Община Връбница, никой не ми отговори. След това писах на КАТ и от там получих бърз отговр, препратили са писмото ми по компетентност в СО, въпросът влезе на разглеждане в една комисия, която отговаря за това и беше взето решение за изграждането на пешеходната пътека заедно с удължаване на тръбния парапет от страна на Връбница 2. Парапета действително бе удължен, но пешеходна пътека така и не се появи. След мое запитване се оказа, че кметът на Връбница е обжалвал решението, защото не можело да има пешеходна пътека между 2 спирки на ГТ.

Моят довод за искане за пешеходна пътека е, че от страна на Надежда 4 на подлеза на метрото няма асансьор, което прави невъзможно пресичането на майки с колички (и инвалиди). За съжаление, ударих на камък. Та, идеята ми е, че ако повече от жителите на 2-та квартала пишат на своята община, на СО и на КАТ може да се случи нещо.

Между другото, заедно с горнито ми искане бях писала и за пешеходната пътека на ул. Лютиче, която уж съществуваше без маркировка и без знак от едната страна. В резултат на искането ми бе поставен знак и маркировка.

А като говорим за детски площадки - направи ми впечатление, че във Връбница 1 и 2 няма нито една нова детска площадка, Всички са на поне 5-6 години, голяма част от тях в окаяно състояние, няма нито една бебешка люлка например. Мисля да подготвя и официално писмо до кмета в тази връзка, но ще се опитам да събера подписи на повече хора.
Здравейте, съкварталки и от мен!  Hug Аз също съм за една групова подписка, защото ми се налага поне 1-2 пъти в седмицата да пресичам на това място - от Ломско шосе на Бели дунав и в повечето случаи това става на магия. Дано компетентните страни действат малко по-отговорно, защото някой път магията може и да не подейства.. Да пази Господ! newsm17

# 613
  • София
Някой направи ли групова подписка? Пак казвам,ч е е много по-лесно всяка да пусне жалба, отколкото да се прави групова подписка, която очевидно все още не съществува и проблемът си стои с години. Пишете на електронните адреси, а ако получите отговор, моля споделете го.

# 614
Момичетааа Simple Smile)) Страшно готина тема!!!! Аз не съм майка, ама човек как да не се възползва от сайта и темите и предимствата му! Пък и ще стана все някога  Grinning В Толстой живея, точно срещу София Север Simple Smile Поразгледах темата, обсъждали сте разни фитнеси, може ли някой да каже нещо в моя близост и добри условия и не много скъпо.. Някъде дали сте срещали да правят намаление за студенти, това би ми било от полза. Благодаря предварително Simple Smile)))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт