Норичка и моята бебка точно така прави .Помагам да си извади ръчичката като само придърпвам и повдигам раменцето нагоре и така ръчичката си излиза сама.Иначе и ние така пълзим със забит нос в одялото.Крачетат се подпират отзад за да се стимулира пълзенето, като спирачка стоперче да ти служи ръката.
За захласването аз с баткото практикувах леко подхвърляне нагоре то е като да му духнеш в лицето нещо подобно но съпроводено с моя смях го успокояваше.В първия миг е уплаха в следващия вече се смееше.
Неонката това за крачетата не го разбрах затова немога да ти отговоря.Както е легнало по гръбче вдигаш крачето изпънато в колянцето и питаш къде е другото в това време или какво дали се изпъва ли?
Герито да се оправяш бързо.
Аз да се похваля и оплача купихме си столче за хранене в розово този модел.http://ohoboho.net/stolche-za-hranene-funny-meal-2v1-cangaroo.html
е то е много нестабилно или теракота е неравен но нещо не ми се нрави....може би щото си харесах чико поли от амазона пък мъжо купи от тука това.

Някой ползва ли такова да сподели?

Моника от няколко дни си опъва краката нагоре и си разглежда терличките.

Купих си и сандъчета и теменужки за двора, дано утре да е хубаво времето та да се по занимавам с цветенцата.