.Много ти благодаря 
.... Иначе и ние сме много белички , едно време и аз съм била така , все подсечена - все зачервена , майка ми едва се оправяла с мен . Та ето сега и моето дете така
.
.
. Ще бера ядове аз с това глезене ама айде
, както със всяко кремче става от начало ефект има - след някой и друг ден пак подсечено
!!
И аз си мислех за университет, но най- удобно ми е в Търновския, понеже аз уча там НО КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ да си орисам детето на тази безделнишка система. И накрая май ще го пратя на кръстницата й в щатите да го метне в някой американски колеж или университет
Не че там не се гърмят като кучета де ама....
в краен случай ще си го държа при мен...
! Много неприятно, че сте с толкова чувствителна кожа. Дано се пооправи с времето, че то така ще си береш ядове и за напред
.
Нашата направо крещи, чак ме смайва от къде го вади този глас
Тук от няколко дена е страшна какафония вкъщи
остава да си танцуваме в нейния ритъм...

ако го има вие си решавате аз само казах какво знам и на какво са ме учили.Смятам ,че всяка майка знае какво е най-добро за детето и:))))
. Освен да пробвам и аз с тензух пък да видиме , може да има ефект ..
от аптеката . Както казах обаче той верно че помага , но бил само за подхранване , а ако има инфекция не помагал ( така каза лекарката ни ) .. Много благодаря за отделеното внимание 
( още малко и азбуката ще каже
) , та с баща й като почнат и двамата да викат става страшно - ДА НЕ СИ ОКОЛО ТЯХ
, набира се поне на 5см. от възглавницата сама , а когато и подадеш пръстче направо те хваща и се набира да сяда
!! Опасна ми е малката мишка , много ми е жилава , здрава ( пу пу дано все така да е ) , ама пусто подсичане много ни тормози
... чудя се има ли намерение да става скоро хаха , дори спи в коша от количката
.. Понеже пътувахме днеска и като се прибрахме застанахме половин час пред нас и тя заспа .. голям сън му удари
, много е жизнена , здрава , може да си сяда безпроблемно , да стъпва - НЯМА ПРОБЛЕМ !! Доктора дори се пошегува след прегледа нали я съблече и вика : ''Айде оправяйте си я вие че направо не отговарям като я гледам как се мята на сам на там хаха
'' , щеше да падне от леглото там ( това на което преглеждат ) , нали все се ''мятаме'' насам/натам
.. Каза ни че не иска да ни вижда повече , в смисъл че детето е в ПЕРФКЕТНО СЪСТОЯНИЕ - точно така се изказа човека , а какво по хубаво от това : ))))))))
!!
... чудя се има ли намерение да става скоро хаха , дори спи в коша от количката
.. Понеже пътувахме днеска и като се прибрахме застанахме половин час пред нас и тя заспа .. голям сън му удари
:
.От там будуваме около 1-1,5 ч и заспива и след 3-4 часа пак се събужда да яде. Накакъв ужас
! От къде му дойде това ново двайсе, нямам идея. Днес обаче го изхитрихме и не стана така както го беше замислил
.
. Дано да помогне! Стискам палци!
И ме пита постоянно ли е така...викам даже докато спи
Иначе се кърмим още, аз малко се притеснявам, че намаля кърмата, но док ме успокои, че просто тя вече изсуква повече и нямам как да пълня фризера ( понеже й казах, че имам едно чекмедже във фризера пълен с кърма
)
Добре, че има обиколници, за да не си блъска главичката в леглото!
))) ами аз си я облягам да посядва малко... то се набира сама и се изправя, само да и подам пръстче да се хване.. за да не е баш седнала сега се коткаме на шезлонга ...