Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 69 463
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Снежи,  Hug

Хриси,
Скрит текст:
много съжалявам за кученцето ти! Ние в къщи също си имаме и мога да си представя какво ти е все едно губиш много, много близък приятел  spoko

[/b]

Петрова, мерси!   bouquet Много нежна песен.

И аз ще ви поздравя с една, която много харесвам.  Simple Smile

http://vbox7.com/play:b6869365

# 661
MrsPetrova, Киара, благодаря ви за поздравите.    bouquet  bouquet

Искрено се надявам обстановката на снимачната площадка на новия сериал на Хазал да е спокойна и нашата любимка да се чувства там комфортно.

Praynig Praynig Praynig Дано!  Praynig

Не ме дразнят новите партньори на Хазал. Ще гледаме сериал, а не най-добрите модели на Турция, а и все още не знаем как ще изглеждат героите им. Възможно е бъдещата им визия да ни хареса. Все пак най-важното е актьорската игра, а момчетата имат потенциал.

Мен също не ме дразнят, но не крия, че Хакан не ми харесва.  Peace Това не ми пречи да гледам сериала, щом участва Хазал, което за мен е по-важно.  Wink Надявам се, обаче, Хазал да си пасне с партньорите, за да се гледа в Турция и да има рейтинг, за да може поне два сезона да сме с нашата любимка. Heart Eyes Е, разбира се, и сериалът да е интересен и качествен, Praynig макар че за мен "Балканите" си бяха читава продукция, но... ooooh! Нищо, било, каквото било. Peace

Лека нощ от мен. Hug Hug Hug

# 662
Киарче, Hug Heart Eyes
Песента е избрана специално. Тя е от композитора на новия ни сериал Son Aşk - Айтекин Айташ.

Снимки на партньор 1

# 663
Този като е с очила по бива ,ако е без плаши  Mr. Green

# 664
Добро утро. Hug Hug

MrsPetrova, Релаксче,    bouquet  bouquet

Ако му оформят веждите или поне му махнат грозната лимба и бакенбардите,  Shocked ще заприлича на човек. Wink

Хубав ден.    bouquet

# 665
Снежи,  Hug Heart EyesРилаксче, Hug Heart Eyes
Може и да стане, нали в новия сериал трябва да има и нова визия, а и конкуренцията ще е жестока.

Момичета, Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен неделен ден!

# 666
Главните действащи лица. Wink

# 667
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Снежи,  Hug  bouquet Петрова,  Hug   bouquet

Благодаря за инфото, което споделяте с нас!  bouquet

И на мен този Хакан не ми харесва, но пък като гледам снимките сякаш, ако го пооформят може да хване око... Laughing

Сериалът на Хазал ще го го гледам при всички случаи, само дано да успеят да се преборят с конкуренцията... Praynig много ми се гледа Хазал... Rolling Eyes

Приятен ден! Hug

# 668
Илда, Hug    bouquet

Партньор № 2 Wink

# 669
# 670
 wavey
Mrs.Petrova, Снежи, благодаря за снимките, на мен ми харесват и двамата, не са красавци, но в никакъв случай не са грозни, даже мисля, че доста добре изглежда този дето му викате веждака, ново лице, талант, важно е как ще се превъплатят в героите си, какъв е образа, който трябва да пресъздадат, а е възможно и визията им да е доста различна от видяната до сега -  имам предвид прическа, грим, дали са по-слаби, мускулести и тн, ето Чаатай сега колко различен изглежда  Mr. Green
Очаквам Хазал да е неотрaзима, прекрасна, много я харесвам,  Heart Eyes и много искам да я видя на екран.
Ето как я виждат феновете в ролята на Азра
Хриси, съжалявам, дано кученцето ти е на по-добро място.

Хубав и усмихнат почивен ден!

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 17:41 от Jane2013

# 671
Jane2013Hug така е, права си. Peace

Heart Eyes Hug Wink

# 672
Привет.

صوره جديده لهازال مباااااااااارح من عيد ميلاد اختها من ابوهـا

تدوم الضحكة ياقلب

Пише, че е нова, от РД.

# 673
Наде, благодаря.   bouquet  Гугльо превежда, че е от рождения ден на сестрата на баща й. Thinking

# 674
Скрит текст:
Ето потвърждението, че Хазал е в Турция, по данни от фейса, тя се е върнала в Истанбул за рождения ден на братовчедка си или сестра от втория брак на баща и, (момичето с черната рокля) малко си противоречат различните източници
Hazal is back to Istanbul. She was at the birthday of her cousin Lâl kaya
A Photo For Hazal From Her Step Sister birthday P.S
Her Sister is Wearing Black Dress

Общи условия

Активация на акаунт