Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 69 470
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  Снежи  Hug Hug Hug не зная,но Берак май минава за акъл и тя....А и е доста независима....

# 646
Здравейте Hug Hug Hug

Снежи Hug, не Хазал, а този Сечкин Оздемир ще се среща с представил на феновете на Хазал в Дубай.

А относно сатията за Каан, Дерин е вдигнала скандал от ревност в едно заведение и Каан я е хванал за косата. За да го спре, Ръза го е ударил. ooooh!

Мери, Снежи  bouquet  bouquet

# 647
Голям цирк е била  ooooh!

# 648
Еси, благодаря за уточнението за Хазал.   bouquet Значи ще я видим като започнат снимките. Wink

А относно сатията за Каан, Дерин е вдигнала скандал от ревност в едно заведение и Каан я е хванал за косата. За да го спре, Ръза го е ударил. ooooh!

#Crazy #Crazy #Crazy

# 649
Еси, благодаря за уточнението за Хазал.   bouquet Значи ще я видим като започнат снимките. Wink

#Crazy #Crazy #Crazy

а...Еско   bouquet  bouquet мерсаж...то момчето е желано  newsm10 newsm53 newsm53 newsm53

# 650
  А... Еско  newsm78 newsm78 newsm78 от къде на къде Сечкин #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 и какво общо пък има той с Хазал,че да се среща с тях...айде...нерде Ямбол,нерде Станбул  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 651
  А... Еско  newsm78 newsm78 newsm78 от къде на къде Сечкин #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 и какво общо пък има той с Хазал,че да се среща с тях...айде...нерде Ямбол,нерде Станбул  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

МариолчеHeart Eyes Еси  Heart Eyes е сгрешила, не Сечкин, а СелчукWink

# 652

МариолчеHeart Eyes Еси  Heart Eyes е сгрешила, не Сечкин, а СелчукWink
Да, Снежи Heart Eyes, объркала съм се....че даже и не съм му фенка на този Сечкин  ooooh!

# 653
  Уф.... този selçuk özdemir

пишещия за сайта ще се среща с фенове на Хазал.... Shocked Shockedамо що...

# 654
пишещия за сайта ще се среща с фенове на Хазал.... Shocked Shockedамо що...

Да напише нещо за сайта, най-вероятно. Wink Hug

Тази снимка не съм я виждала. Heart Eyes

# 655
  • Варна
Здравейте момичета
Скрит текст:
Заведохме мойто дребосъче при доктора и вече нямам куче  Cry Cry Cry

# 656
Здравейте момичета
Скрит текст:
Заведохме мойто дребосъче при доктора и вече нямам куче  Cry Cry Cry

Скрит текст:
Още веднъж съжалявам, Хрисиspoko Hug

Аз имах котка и като почина знам колко тежко ми беше, затова те разбирам.  Peace Доста по-късно си взехме котарак и все още си го гледаме. Не е същото, но... запълва празнината. Sad Hug

# 657
Привет, момичета! Благодаря за новините! Радвам се, че се потвърди, че Хазал ще играе в сериал на есен. Радостна съм, че и Небрахат Чекре ще участва - страхотна акатриса.  Peace

# 658
Привет, момичета! Благодаря за новините! Радвам се, че се потвърди, че Хазал ще играе в сериал на есен. Радостна съм, че и Небрахат Чекре ще участва - страхотна акатриса.  Peace

Киараbouquet

А и с Небахат вече са играли заедно, ще си паснат. Wink

# 659
Момичета, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за новите неща, които сте споделили.

Хриси, Hug
Приеми моите съболезнования за кученцето.

Момичета, Hug Heart Eyes
Искрено се надявам обстановката на снимачната площадка на новия сериал на Хазал да е спокойна и нашата любимка да се чувства там комфортно.
Не ме дразнят новите партньори на Хазал. Ще гледаме сериал, а не най-добрите модели на Турция, а и все още не знаем как ще изглеждат героите им. Възможно е бъдещата им визия да ни хареса. Все пак най-важното е актьорската игра, а момчетата имат потенциал.

Поздрав за всички от темата.

Общи условия

Активация на акаунт