Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 69 473
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Hug Hug Hug
Благодаря ви за инфото!  bouquet

Джейн,  Hug добре дошла.

Снежи, Hug Това за Хакан определено ме изненада. Peace

Сценаристката Нуран Еврен Шит наистина се е отказала. Sad Има го в официалната страница на сериала.

Лека вечер. Hug

# 631
Добро утро. Hug Hug Hug

СнежиHug, Каан с това образование- магистър по капиталови пазари и фондови борси  Shocked, е доста умен мъж, знам защо го казвам, което ме радва, не е някой красив нехранимайко, а солиден образован човек, другото момче, очевидно има талант, дано да си паснат помежду си с Хазал и с другите актьори и да разгърнат способностите си и догодина да се вълнуваме отново, но за 2ри сезон  Party

newsm10 newsm10 newsm10

Елиbouquet

Приятна събота.  bouquet

# 632
  Здравейте  Hug Hug Hug
 интересно инфо за образованието на нашите герои...браво....поне са със солидно  smile3501 smile3501 smile3501
  Аз за Каан бях попаднала на инфо,че е май от Измир родом,а е учил и в Американски колеж  Shocked Shocked Shockedмай още един гвоздей в посока образование  Wink Wink

хубава събота  bouquet  bouquet  bouquet

# 633
МариолкаHug мерси за музикалният поздрав.  bouquet

Вероятно актьорското майсторство ще му е от Американския колеж.  Thinking Както и да е, важното е, както казвате, че и двамата са образовани мъже.  Wink Сега остава да са добри актьори и да си паснат с Хазал. Peace 

# 634
МариолкаHug мерси за музикалният поздрав.  bouquet

Вероятно актьорското майсторство ще му е от Американския колеж.  Thinking Както и да е, важното е, както казвате, че и двамата са образовани мъже.  Wink Сега остава да са добри актьори и да си паснат с Хазал. Peace 

bouquet  bouquet newsm10 newsm10 newsm10
 а дано.....
  тези промо няма ли да пуснат  newsm78 newsm78 newsm78
 а и ако стартира през септември....вече трябва да започнат да работят  newsm78 newsm78 newsm78

# 635
тези промо няма ли да пуснат  newsm78 newsm78 newsm78
 а и ако стартира през септември....вече трябва да започнат да работят  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурно ще започнат през август - началото, най-късно средата... съвсем скоро трябва да е, а до седмица-две, след това и промото, предполагам. Wink  Но при всички положения вече трябва да са се видели. Thinking

Това пък какво е?  newsm78 Хазал ще се среща с фенове в Дубай? Thinking

# 636
  Снежи...а дано и снимки се появят....дано е в Дубай...малко и на почивка  Wink Wink Wink
  ето и един хабер за Каан от зимата

http://www.internethaber.com/kaan-urgancioglundan-sevgili-rezilligi-494076h.htm
  нещо избухлив и ревнив е май в живота   newsm78 newsm78 newsm78

# 637
Чудя се отде ми е позната Дерин Мермерджи, пък медиите я спрягаха за гадже на Къванч. Mr. Green ooooh!

# 638
  ха,ха....я погледнете това...май на кого каква кола му ходи или нещо такова е...на нашето Хазалче  Laughing Laughing:Мини купър са сложили  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

http://gecce.com/yazarlar/polemik/unlulere-hangi-otomobil-yakisir

# 639
 ха,ха....я погледнете това...май на кого каква кола му ходи или нещо такова е...на нашето Хазалче  Laughing Laughing:Мини купър са сложили  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

http://gecce.com/yazarlar/polemik/unlulere-hangi-otomobil-yakisir

Ми, щото е едно малко, сладко мини купърче. Heart Eyes Joy Joy

# 640
На Гюрбейчо малко женска кола са му сложили  Mr. Green

# 641

Joy Joy Joy Да, ама така ми се иска да ме повози. Embarassed

# 642

Joy Joy Joy Да, ама така ми се иска да ме повози. Embarassed
  smile3521  Whistling

# 643
Чудя се отде ми е позната Дерин Мермерджи, пък медиите я спрягаха за гадже на Къванч. Mr. Green ooooh!
 то аз се чудя защо тази все я спрягат по медиите...май госпожицата е наследница  newsm78 newsm78 newsm78 според гугльо...

ето я фамилията...бащата е починал 1992 год...мрамор....

Wink Wink Wink

# 644
Мариолка,  Hug жената е богата наследница, ясно.  Wink  Не ми харесва на външен вид, ама никак.  Sick Каан нещо няма вкус ми се струва - тая, Кашкавала... ooooh! ooooh! ooooh!

Релаксче,  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт