Хазал Кая - нови и стари проекти - *Тема 5*

• 69 493
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
   Айде сега пък вие..... на мен много други серияли не ми вдъхват доверие,ама като им гледам рейтинга...явно си имат публика у съседите.За мен цялата система за правене на ТР дизита ми е дискриминирана,а и това свръх производство,но и бая народ чака на опашката да се включи някъде да играе.
Скрит текст:
То си стана ясно вече защо Кудамлъта и Аху Сюнгюр/двете харпии/ толкова яростно хапъха Хазал-ами останаха си цял сезон безработни Mr. Greenно и не са с хонорари като Хазал за серия   Grinning Wink
Води до умора и изхабяване,както на сценаристи...така и на артисти,но пък пълни клюкарските страници  #2gunfire #2gunfire Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 616
Esi_3 Heart Eyes Heart Eyes я да споделиш бЪзЖи   animal037  animal037  animal037
  аз понякога на себе си се чудя,че нещо ми харесва,но дълбоко съм убедена,че няма нужда да му обръщам внимание защото не си заслужава отделената енергия,ама..... smile3514 smile3506

# 617
Мери Heart Eyes Hug много си права......опасна работа са тия рейтинги ooooh!.....
А иначе за сериала на Хазал може и аз да съм прекалено мнителна...Едното е мъжкия кастинг, не съм сигурна как ще се приемат, нямат и актьор, който да носи със себе си зрители....А ако е вярно това, че ще се излъчва сряда, също много не ми хареса. Защо не е вторник newsm78 Аз си мислех, че Фатиха ще го сложат срещу ВВ......Както и да е, но мисля, че всичко ще бъде наред, ако се получи химията между Хазал и партньора й и наистина качеството на продукцията е високо.

# 618
Здравейте,
Благодаря че ме приехте в прекрасната тема   bouquet
Аз пък смятам, че с тези актьори, които не биха участвали в непремерен проект, сериала ще има успех, а Хазал носи много зрители, гледах че само в руските форуми има 7 цифрени брой фенове.
Хриси, кураж, но за кученцето е по-добре, отколкото да се мъчи.

# 619
   Хм  newsm78 newsm78 newsm78 Фатиха не върви да е срещу ВВ- с еднаква тематика са...
   А според мен ВВ макар,че има пари наляти там..... започва да губи зрителски интерес/то си е селска вечеринка ,само че в харема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/,а и като я няма и Мюрием.../е това е мое мнение/
    За каста..ами то Хазал пък голям избор има за партньори  ooooh! ooooh! ooooh! с едни е играла,другите и те за звезди се имат и......става трудно сбирането е общ проект май  newsm78 newsm78 newsm78
  Ами то си е магия...успешен проект,че да се хареса...че и химията/нали е наука/ май не помагат да се определят....Ай да разчитаме на печелившия нюх на Небахат Чехре за успешен сериял  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 620
Jane2013 добре дошла....
  да има хора в проекта,които преценяват с какво да се захванат,че летвата е сякаш "Стефка Костадинова скача за световен рекорд"--а дано   Praynig Praynig Praynig
   Нещо каста ми изглежда по-добър или по-премислено,за успех направенот този за "Балканите"....,ама.....

# 621
Хриси Hug, много съжалявам за кучето ти.

Джейн, добре дошла при нас   bouquet

Мери, Джейн, и вие сте прави. Аз ги имам предвид тези неща...нали наскоро коментирахме спада при рейтинга на ВВ. Просто споделих това, което ми се струва малко притеснително....Може към средата на август едно промо да ни пуснат.

Jane2013 добре дошла....
  да има хора в проекта,които преценяват с какво да се захванат,че летвата е сякаш "Стефка Костадинова скача за световен рекорд"--а дано   Praynig Praynig Praynig
  .....
newsm10  Joy Joy Joy

# 622
Jane2013, МариолкаHug Hug искрено се надявам да сте прави. Praynig

# 623
А този Каан някой гледал ли е го? Аз за първи път му чувам името Rolling Eyes
Според уикито е играл в 15 сериала Shocked Нито един от сериалите не съм гледала, но явно има доста опит вече в тази индустрия.

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 19:08 от Esi_3

# 624
А този Каан някой гледал ли е го? Аз за първи път му чувам името Rolling Eyes

Не, не съм.  Hug Разгледах му филмографията, участвал е в доста проекти, от които около 4-5 са тези, в които ролята му е главна или е сред основните действащи лица. Peace

От тези, с които е играл, познати са ми Вахиде, Четин Текиндор, Халит Ергенч, Тууче Казаз... и най-любопитното, което открих, партнирал си е със Серенай Саръкая Wink в ей този сериал - Limon Ağaci, през 2008-а, а това е настоящата партньорка на Чаатай. Wink

http://sinematurk.com/kisi/7505-kaan-urgancioglu/

П.П: Оф, не знам, ама като гледам колко сериали ще стартират, очаква се голяма битка пак и голямо спиране. ooooh! Дано нашият оцелее. Praynig

# 625
Наистина са много - 6-7 чисто нови, като прибавим и тези с вторите и т.н. сезони.... ooooh! а и Къванч и Фарах през януари... ooooh!

Sezonun yeni dizileri!

http://www.gecce.com/foto-galeri/unluler/sezonun-yeni-dizileri?p=1

# 626
Снежи Hug, благодаря за инфото! Играл е с утвърдени имена, да видим какво ще направи в нашия сериал.
Както всеки сезон, конкуренцията ще е много жестока. Даже ми се струва, че този сезон ще е още по-трудно.  ooooh!

# 627
Момичета, Hug Hug Hug Hug Hug
Искрено се надявам нашият сериал да успее.

Направих пробни снимки.

Каан го кледах вчера за малко в Karaoğlan. Добре се справя.
И Хакан Курташ не е зле, ако спре да си сбръчква челото. Вероятно има проблем с очите.
И двамата са високи.

Да се доверим на Канал Д. Почти нямат провален сериал. Поне аз нямам такава информация.

# 628
MrsPetrova,   bouquet

Хакан (роден през 1988 г.) е участвал в два сериала и един филм, първият му е "Езел". Странно, но не си го спомням, вероятно ролята му е била твърде епизодична. newsm78

http://www.sinematurk.com/kisi/117997-hakan-kurtas/

През 2011 година е получил награда за най-обещаващ млад актьор.  Wink Има тетрално образование, получено в университет "Мимар Синан" в Истанбул. Peace

Пък Каан (роден през 1981 г.) е с икономическо образование от университет "Мармара", Истанбул - магистър по капиталови пазари и фондови борси,  Shocked а пък кога е вземал уроци по актьорско майсторство и т.н., не мога да открия.  Shocked

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 21:34 от ·٠•Snejka•٠·

# 629
MrsPetrovaHug, добре се е получила пробата   bouquet
СнежиHug, Каан с това образование- магистър по капиталови пазари и фондови борси  Shocked, е доста умен мъж, знам защо го казвам, което ме радва, не е някой красив нехранимайко, а солиден образован човек, другото момче, очевидно има талант, дано да си паснат помежду си с Хазал и с другите актьори и да разгърнат способностите си и догодина да се вълнуваме отново, но за 2ри сезон  Party

Общи условия

Активация на акаунт