С кораб по Дунав до Виена?

• 1 545
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, интересува ме дали някой е пътувал с кораб до Виена. Разгледах сайта на Дунавтурс, много комфортни кораби и много приятен маршрут. А и не е круиз, брега се вижда от две страни Laughing
Дали би било подходящо за семейство с две малки деца, като гледах снимките все по-възрастните немски туристи ми се виждат. Моля някой ако има личен опит да сподели  bouquet

# 1
И аз се интересувам за тези речни круизи, но от това което намерих пише, че са все в едната посока. Ще се радвам някой да сподели опит, а много ми се ходи на подобно пътешествие  Simple Smile

# 2
  • София
Аз съм била на такъв речен круиз, но преди мнооого години...всъщност, тогава беше и първото ми излизане в чужбина на 18 г. Круизът беше 14-дневен (отиване и връщане от и до Русе) с маршрут Будапеща - Братислава - Виена. Имам вълшебни спомени от тогава.  Heart Eyes Сега круизите вече се правят с по-луксозни речни кораби и само еднопосочно, което е добре, защото връщането е транзит и вече си посетил основните градове и места по течението на Дунав.
Не разбрах точно какво Ви интересува за Дунавските круизи, всичко си пише в сайта на Дунав турс. На нашия круиз преди години, имаше само едно дете, някъде 2-3 клас и аз го следвах по възраст. Laughing Всички други бяха възрастни, но далеч не само баби и дядовци. Имаше и много млади хора.
Лично аз мисля, че не е много подходящо за пътуване особено с малки деца. Ще скучаят и няма да им е интересно. Круизите са подходящи за по - романтични пътешествия, примерно двойки възрастни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт