Жената Дева/7/

• 50 354
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря ви, момичета!  bouquet

Сили имам, воля имам. Веднъж вече го играх този филм - свалих 53 кг. Но бях здрава.
Сега с този басейн от инсулин малко нещата не зависят само от моята воля, ами чисто от тялото ми и лекарствата.
Каквото зависи от мен го правя. Е, не съм машина. Имам и трудни дни, но отстъплението никога не е било вариант за мен. Атаката по ми приляга.  Grinning

# 616
  • София
Не искам да излезе като лексикон, но ако в хороскопите пише че девата трябва едва ли не да бъде счетоводител, какви са вашите професии?
И каква би била мечтаната такава?
Скрит текст:
Нана  благодаря , че ми каза за работата , винаги и е било много интересно, как се справят полицаи, лекари,журналисти, когато се сблъскват с такива случаи. 

# 617
  • София
Едно време въобще не ме биваше с математиката - едвам я избутах.
Сега водя вече 2 бюджета.
Ако започна да се самоосигурявам, може и почти счетоводител да стана. Mr. Green

Иначе - мечтаех си за психология, следвах Лингвистика, после ПР и Маркетинг. В един момент твърдо бях решила, че ще работя маркетинг, но след множество неуспешни опити се върнах към Лингвистиката - в момента преподавам и ми е страхотно удоволствие. Също така обичам да превеждам и пиша, но не намирам читави оферти за Копирайтър.

# 618
А злопаметни ли сте,защото аз доста... Embarassed

# 619
  • София
Помня каквото трябва да помня, особено кардиналните неща в живота ми - и добри, и лоши.
Майка ми напоследък се опитва да преиначава някои случки, ама не й се получава с мен.

# 620
  • София
Злопаметна в чистия смисъл на думата не съм. Тоест не връщам лошотиите. Но помня и не забравям и не прощавам...

# 621
  • ...на безопасно
Не съм отмъстителна аз, но помня като слон...

Я споделете защо не ни харесват другите зодията?

# 622
  • София
Че кой харесва хора с ценностна система, воля, разум и принципност?
Много по-удобно е да си едноклетъчно безгръбначно.

# 623
Кой смее да не ни харесва? Twisted Evil

# 624
  • ...на безопасно
Ами като кажа каква зодия съм и винаги многозначително: "Аууу"

Цитат

Peace

# 625
Ами като кажа каква зодия съм и винаги многозначително: "Аууу"

Цитат

Peace

Страхуват се, респектираме! Simple Smile Нищо лошо не съм чула за зодията, но действително особено се реагира, все едно много трябва да се внимава с мен. Ама то си и трябва, де!  Mr. Green
Иначе, и аз помня като слон, но не си връщам и не отмъщавам.  Peace

# 626
  • София
Помня , но не мисля за отмъщение. Бързо прощавам /понякога само в мен прощавам, другия нека си живее с мислта, че е напрвил глупост  Twisted Evil/
И аз съм забелязала ,че някои хората тръгват към от много далече, някои дори не стигат до мен.
В един бар /и не само бар де/  един мъж каза "с теб не искам да говоря, изглеждаш много лоша и ме гледаш с пренебрежение" , така, че смятам и за плюс тези черти описани от Лабрекс и Нана.

# 627
как ви върви напоследък?

гимнастичката падна от шестия етаж, Митьо очите го стреляха. Не е  много нормално....

# 628
А за съжаление ,тези ,"едноклетъчните",сякаш са започнали да де размножават.Аз не съм Дева по Слънце ,но имам СЛВ в Дева и Меркурий ми е на Слънцето,така,че имам черти и от Девата.Харесвам
скромността на жените Деви,дискретността им , издръжливата им природа (не толкова,колкото на Кози рога,разбира се) и тяхната работоспособност.Е,да можеха да харчат повече.... Grinning

# 629
  • София
как ви върви напоследък?

гимнастичката падна от шестия етаж, Митьо очите го стреляха. Не е  много нормално....
Те са Деви нали ?

Общи условия

Активация на акаунт