Нашите second hand находки- част 17!

• 52 182
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Голям съм спамър днес Wink

Освен за дънкови материи се оглеждайте и за плетива от всякаква материя ... една от тенденциите за П/Л 2013

# 346
Аз днес бях в Мъпета на Одрин, на зареждане уж. Нищо нямаше- скъпи боклуци буквално. После ходих в Плюс-а по стълбичките. И там същата работа. Обаче Laughing за първи път видях приставка за прахосмукачка на килограм Joy Купих си едно шалче и...брошка hahaha Също на килограм Mr. Green Mr. Green

# 347
  • Бургас
Аз днес бях в Мъпета на Одрин, на зареждане уж. Нищо нямаше- скъпи боклуци буквално. После ходих в Плюс-а по стълбичките. И там същата работа. Обаче Laughing за първи път видях приставка за прахосмукачка на килограм Joy Купих си едно шалче и...брошка hahaha Също на килограм Mr. Green Mr. Green

Чудя се как си се удържала да не купиш приставката за прахосмукачки  Laughing
Айде давай снимки на шалчето и брошката.

# 348
Показвам веднага
брошка
шалче
За 85 стотинки толкова  Mr. Green

# 349
  • София
Показвам веднага
брошка
шалче
За 85 стотинки толкова  Mr. Green

Страхотни! Разгледах и другите ти неща, много хубави находки имаш  Hug

# 350
  • Карлово
A ne ,tova ne e Hari Stails , някакъв друг е, пак е актуален, Х.Стайлс е от 1 Д

ето го и него

Знам го този Хари

и

Имах предвид, че 1Д са автори на песента, а не че я изпълняват. Снимките им са по стените на цялата стая. Нещо не съм била ясна, сега като се чета и на мене ми звучи, все едно са изпълнители.

Разясниха ми, че 2-рите употреби в UK са черити, и парите отиват за някоя кауза, затова може и да е похарчил 1300 паунда. Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 18:36 от chatNoir

# 351
Ако и наще са с дарителска цел ще дарявам всеки божи ден Simple Smile

# 352
Аз да покажа една от многото ми покупки наскоро -  ризка http://joanakoleva.blogspot.com/2013/04/purple-love.html

И да се оплача че на касата момчето като я видя ми се изсмя и каза че е много грозен цвят и ако искам да я нося с искрящо жълт панталон, най добре щяло да бъде  ooooh! Tired

# 353
  • Sofia
Разбира му главата на тоя  Close Много ти отива дори този цвят,честито за нея

# 354
Аз да покажа една от многото ми покупки наскоро -  ризка http://joanakoleva.blogspot.com/2013/04/purple-love.html

И да се оплача че на касата момчето като я видя ми се изсмя и каза че е много грозен цвят и ако искам да я нося с искрящо жълт панталон, най добре щяло да бъде  ooooh! Tired

проси си уволнението Wink

Честито.Идеална ти е!

# 355
  • Пловдив
Цитат
момчето като я видя ми се изсмя и каза че е много грозен цвят и ако искам да я нося с искрящо жълт панталон, най добре щяло да бъде 
- ама как обичам такива коментари. Хора разни, вкусове разни, да не разказвам другото - с кучето, което си ...и т.н. Цвета си е много хубав, аз много обичам цикламено. И върви много на тъмно - дънки ако щеш, и на много по-светло - бежаво, шампанско, бяло, сиво.

# 356
Цитат
момчето като я видя ми се изсмя и каза че е много грозен цвят и ако искам да я нося с искрящо жълт панталон, най добре щяло да бъде 
- ама как обичам такива коментари. Хора разни, вкусове разни, да не разказвам другото - с кучето, което си ...и т.н. Цвета си е много хубав, аз много обичам цикламено. И върви много на тъмно - дънки ако щеш, и на много по-светло - бежаво, шампанско, бяло, сиво.

От Манията си бях взела същия цвят пуловерче и като го плащах, момчето попита *това ли си харесахте?  Shocked * и повдигна вежди. Поне коментар нямаше  Laughing

# 357
  • Sofia
Днес се опитах да открия къде ще е новия Ремикс,но не открих евентуалното място

# 358

Къде се намира?  newsm78

# 359
Ако питаш за магазин Плюс - на Стамболийски, м/у Одрин и Опълченска, над Вис Виталис.

Общи условия

Активация на акаунт