Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 917
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Боби, ръгбиста от Биг брадър. В момента в Арена Младост с някаква неизвестна за мен мома. Яде KFC. Crazy

# 526
Рут Колева в учебна кола, явно караше шофьорски курс.
Спряхме точно до нея на Стамболийски на светофара. Инструктора нещо и каза, а тя му отговори троснато.

# 527
Спряхме точно до нея на Стамболийски на светофара. Инструктора нещо и каза, а тя му отговори троснато.

Страннно, преди години я имаше в едно списание как й се е счупила колата и се опитва да си я поправи на пътя.

# 528
  • Berlin
Деян Неделчев в сладкарница Пчела вчера.
Днес видях някой, ама го забравих. Simple Smile

# 529

Страннно, преди години я имаше в едно списание как й се е счупила колата и се опитва да си я поправи на пътя.

Може да взема часове за възстановяване на точки или да се учи да кара автоматик  Laughing

# 530
Саня Борисова в салон МG на живо изглежда доста по-добре. Стефания Колева в мола на България

# 531

Може да взема часове за възстановяване на точки или да се учи да кара автоматик  Laughing

Колата не беше автоматик според мен, като нямам претенции да разбирам и не твърдя да съм права.
По-скоро е била на часове някакви... знам ли, но съм сигурна че беше тя.

# 532
Видях Руди Фьолер и целия отбор на Байер Леверкузен преди мача им с Щутгард миналата събота.
В сряда видях Ангела Меркел.

# 533
  • софия
Амебата семейно.

# 534
Галена преди минути със сина си. Много свежа и едва разпознаваема без грим.

# 535
Мартин Камбуров в Бургас в  мол Галерия , симпатичен Flutter

Първо прочетох Мартин Карбовски и се зачудих на определението "симпатичен".

Видях доста, явно известни хора в BeSo, обаче грам не ги знам кои са. По поведението на останалите и персонала съдя, че явно са важни. (Не като мен, изсипала се негримирана и по шляпанки, защото ни е най-близкото заведение, а вкъщи няма нищо за ядене).

Днес преди обед - Димитър Цонев с една дама (вероятно съпругата му) в Била.

# 536
То си пишеше М.Карбовски, но явно е поправено Wink

# 537
  • София
Днес на бул.Витоша (София диша) видях Диана Любенова с дъщеря си. Малко по-късно и Миролюба Бенатова - пак там.

# 538
  • София
Днес в Банско видях Вики от Мастило с гадже.

# 539
  • в 1001-та нощ
Наскоро Иван Лечев - на Оборище, много свеж  Peace с покупки в ръцете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт